Bu nokta nokta şeyler aşırı moralimi bozuyo annem ergenlikden sonra geçer diyo onda da varmış ama benim canıma tak etti artık dayanamıyorum bu görüntüye geçirebilen var mı yabancıların forum sitelerinde dolaşıp videolarını izlemekle geçiyor günlerim kafayı taktım buna baya çünkü O kadar ağda tonla bakım yaptım sonuca bakın kafayı yiceö artık
merhaba aynı sorun bende de var istersen bu konuda instagram üzerinden dertleşebiliriz.. artık inanılmaz derece de bıktığım sıkıldığım için bu görüntüden denediğim yöntemler var. öncelikle lazer epilasyon kesinlikle bende çözüm yaratmadı yani nasıl milletinkini geçiriyor bilmiyorum belki ben kaliteli bir yere gitmediğim için olabilir muhakkak kuru fırçalama yapman gerekiyor bacaklara her yönden faydası olan bir şey zaten (at kılı fırçası) daha sonra artık duşta ipek kese ile kese yapmaya başladım ölü deriyi çok güzel atıyor zaten sorunlardan birisi de bu muhakkak yumuşak bir kese yapılması gerekiyor sert kese tahriş ediyor cildi daha sonra muhakkak peeling yapılması lazım bomb markasının peelingleri çok işe yarar bütçen var ise bakabilirsin eğer yok ise evde bebek yağı ve deniz tuzu ile kendine hazırlayabilirsin. yağ olmasının sebebi aslında bu götüntünün kuruluktan kaynaklı olması deniz tuzu ise gözenekleri temizlemek için ama direk tuz da olabilir istersen fakat şeker olmasın kıl köklerini besler. bacaklarını jiletle al fakat ters yöne doğru alma ve bacaklarında sabun cildi kurutan şeyler kullanma nemlendirme özelliğe sahip duş jeli tercih edebilirsin ya da direk bebek yağı veya hindistan cevizi veya traş losyonlarından yardım alabilirsin bu konuda. ve peeling duştan çıkmaya yakın yap ki nemli kalsın su ile durula çık daha sonra muhakkak yine bacaklarını nemlendir üre içeren kremler ile ben ürederm kullanıyorum doktor tavsiyesi ile fakat cerave nın nemlendirici kremleri gerçekten çok güzel. ek olarak temiz cildine shea butther yağı ile jajoba yağını karıştırıp sürebilirsin yani açıkçası en önemli aşama kesinlikle hep nemli kalması ve cildine e vitamini de kullanman iyi gelir unutma ne yaparsan yap nemli olsun kuruduğunu hissettiğin gibi nemlendir benim şuanlık yaptığım şeyler bunlar 1 haftadır özen göstermeye başladım ve renkleri eskisi kadar koyu gözükmüyor ayrıca kafana bu kadar takma çünkü kimsenin bacakları mükemmel değil bu sorunu yaşayan bir sürü şort giyen insan görüyorum maalesef ki genetik bi hastalık bende memnun değilim bu aşamalar aksatıldığında ya da bırakıldığında geri geliyor sabır gerektiren bir süreç ve benim duyduğum kadarıyla bu hastalığı azdıran bir diğer etken ise “gluten” miş. bunu da muhakkak araştır derim fakat glütensiz şeyler çok pahalı protein içerikli beslenebilirsin ben yapamam açıkçası o yüzden denemedim bile deneyenlerde faydasını gören olmuş. umarım yardımcı olmuşumdur görüntüyü hafifletmek mümkün fakat geçirmek değil yaş ilerledikçe kayboluyormuş ne yapayım ben bu güzel yaşlarımda etek giymekten çekindikten sonra.. geçmiş olsun.
Güncelleme ; arkadaşlar en işe yaradığını düşündüğüm şeyleri tekrar listelemek istedim. Haftada 1,2 kere ipek kese yapın ölü deri gitsin daha fazla yapmayın ölü deri olmayınca benekleri azdırıyor. Duştan çıkmadan önce vücudu nemli tutmak ve gözenekleri temizlemesi adına içinde vücuda iyi gelen shea yağı bulunan the body shop vücut peelingini alın. Son olarak en iyi gelen her gün ve her duş sonrası kullanmanız gereken ısana %10 üre içerikli vücut sütünü alın aldırın , sürecimde en çok işe yarayan ürün buydu.
Excipial lipo diye bir krem var onu aldım reçetesiz satılıyor lazere gidiyorum oradaki kadın önerdi biraz daha geçirdi gibi kırmızılılari ama bir cildiyeciye de gitmen daha iyi olabilir
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler ürederm kullanıyorum ben de içerik olarak benzer, hangi lazer işlemi sizin ki yüzde kaç etki etti?
IPL ve soğuk hava uflemeli daha gidiyorum 3. seans olcak ancak çok memnun kaldım özle bölge de ciddi şekilde dökülmeden oluyor bacaklarım çilek bacak Şu an onlarda fazla bir değişim yok ancak kol altı ve özel bölge için gayet iyi
Jiletleme kesinlikle jilet berbat yapıyor hem batık hem kalın çıkar ve de bacaklar sürekli kaşınır lazere gitmeni öneririm ben lazere gidiyorum direkt fark ettiriyor tüylerin dökülmesini onun dısında yapacaksan da agdaya devam et ağdanın verdiği temizlik hissi bile başka jilet önermem
şimdilik ince çorap giy kapatır ergenlik bitince geçer o vakit çorap sız gezer bu günlerin acısını çıkartırsın evlenince eşin izin verirse bol bol çorapsız giyer gezersin
Yumurta akının gözenek sıkılaştırıcı etkisi var ben yüzüme maske yapıyorum haftada bir falan aklıma o geldi belki işe yarayabilir denemediysen dene istersen üzme kendini be :/
Terbiyesiz sen mi yakışıklısın :DD hadi diyelim öylesin cahilliğin ne olacak ezikliğin ne olacak aw potansiyel tacizci katil ruh hastası az önce resmine baktım gerçekten çirkinsin kalbinin iğrençliği yüzüne yansımış git ne halin varsa gör rezil senden kat ve kat iyi manitalarım oldu hala kapımda köpekler sana dönüp bakmam bile senin gibi bin tane var cebimde şopar anca küfür edersin böyle rezil baban belli değil
Anana babana yazık senin gibilerin varlığını gördükçe hayattan soğuyorum daha yazacak söz yok sana hadi hadi başka yerde havla sana verecek kemik yok burda