Elida000 | Güzellik & Bakım konusunda 322 görüş paylaştı.
Xper 7
1 yıl
Rus kizi siz gibi killi göbekli odun bi boka yaramayan akli sadece cinsellige calisan erkege sahip olmadigi icin yildiz gibi parliyolar, herseyin ucu sizsiniz, ki tskmissiniz ruslara, sizden fazla abartan yok onlari cok istiyosan alabiliyosan al bitane bakalim sana bi yumurta kirabiliyor mu
Rus kızları, rus erkekleri için ilgi çekici kabul edilmiyor. Bunu düşünen maalesef Türk erkekleri. Sarışın, uzun boy, uzun bacak, mavi-yeşil göz ve tebrikler yıldız oldunuz. Şu kalıplardan bir sıyrılın bence. Bir insanı, kadını yahut erkeği fiziki kalıplara koymadan değerlendirin.
@Armageddon-34 Türk kadınlarının birçoğunun saçı sarıya boyalı ve bunun nedeni maalesef sizsiniz. Kendilerine dahi itiraf edemiyorlar ama karşı cinsin ilgisini sarışınların çekmesi nedeniyle farkında olarak veya olmayarak sarışın olmak için çabalıyorlar maalesef.
Rusya nüfusunun cinsiyet dağılımına bak bakalım :)
Görüş sahibi
1 yıl
Benim yaklaşık 15-20 tane Rus arkadaşım oldu, turistik bir yerde yaşıyorum ve Rusların özellikle çok tercih ettiği bir bölge, hem yaşamak hem tatil yapmak için.. Dediğim gibi çocukluğumdan bu yana birçok Rus arkadaşım oldu ancak hiçbiri o Rus kadını algısına uymuyordu.. Benzemek için sarı boyalar, lensler takanlar mı ararsın... Filtresiz fotoğraf çekinme fobisi olan mı... Hepsinin esas amacı bir erkeğe kendini beğendirip evlenmekti.. Hiç yok demiyorum tabii ki varlar ara sıra denk geliyorum sarışın renkli gözlü güzel de sayılabilecek Rus kızlarına, ancak geneli bu değil burada yanlış bir algı var.. Mesela Rusya'daki sokak röportajlarını izleyip orada sokaktaki doğal insanları inceleyebilirsin.
şu rus kızi hayranligini anlamiyor arkadas ne buluyosunuz ki? kendi milletinizden kizla bakislarinizla konusur sevhet fantezi teshircilik kiskandirma ve kendine tutkuyla baglama aglatmak bile hosuna gider erkegin... rus kiz da bunlarin hic biri yok... -hmm sen var s.. KS istemek... -ben de sana karsilik vermek... bu ne lan. ? ne istah kaldi ne bisey 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1213cok istiyosan alabiliyosan al bitane bakalim sana bi yumurta kirabiliyor mu
Lan fmdkdkdkdmdmmd
p*rno yıldızları hayallerimizin yıldızı 😂
Saçları sarıya boyatmak?
@Armageddon-34 Türk kadınlarının birçoğunun saçı sarıya boyalı ve bunun nedeni maalesef sizsiniz. Kendilerine dahi itiraf edemiyorlar ama karşı cinsin ilgisini sarışınların çekmesi nedeniyle farkında olarak veya olmayarak sarışın olmak için çabalıyorlar maalesef.
Vay be armiyi tanıyan var mı bu sitede 😂😂
O psikopatı tanımayan mı var bu sitede:D
Mazide kaldı o günler 😂
KS beni ben KS yi unuttum 😂
Bir rus kızı ile evlen düğününe gelelim:D
Rus diye diye evde kaldık 😂😂
Kaldın yine Türk kızlarına:D
O iş olmaz 😂😂
Neden?
Tripten sarhoş olduk?😂😂
Rusya nüfusunun cinsiyet dağılımına bak bakalım :)
Benim yaklaşık 15-20 tane Rus arkadaşım oldu, turistik bir yerde yaşıyorum ve Rusların özellikle çok tercih ettiği bir bölge, hem yaşamak hem tatil yapmak için.. Dediğim gibi çocukluğumdan bu yana birçok Rus arkadaşım oldu ancak hiçbiri o Rus kadını algısına uymuyordu.. Benzemek için sarı boyalar, lensler takanlar mı ararsın... Filtresiz fotoğraf çekinme fobisi olan mı... Hepsinin esas amacı bir erkeğe kendini beğendirip evlenmekti.. Hiç yok demiyorum tabii ki varlar ara sıra denk geliyorum sarışın renkli gözlü güzel de sayılabilecek Rus kızlarına, ancak geneli bu değil burada yanlış bir algı var.. Mesela Rusya'daki sokak röportajlarını izleyip orada sokaktaki doğal insanları inceleyebilirsin.
kendi milletinizden kizla bakislarinizla konusur sevhet fantezi teshircilik kiskandirma ve kendine tutkuyla baglama aglatmak bile hosuna gider erkegin...
rus kiz da bunlarin hic biri yok...
-hmm sen var s.. KS istemek...
-ben de sana karsilik vermek...
bu ne lan. ?
ne istah kaldi ne bisey 😂😂😂
😂😂😂😂