Cilt Bakım Cleocin t mi, imex mi sivilceye daha iyi gelir? Damla0789 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar cleocin t kullanan var mı imex mi daha iyi o mu sivilceyi hangisi geçirir Cleocin t İmex Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cleocin t mi, imex mi sivilceye daha iyi gelir? Cevapla Sivilce Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BenBal Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Selamlar,Cleocin T kullandım.Gerçekten düzenli kullanımda sivilceleri yok ediyor.Fakat imex ona göre daha uzun sürede sonuç veriyor.Doktorun yazması gerek bunları alabilmen için tabii.O sana en uygununu önerecektir. 2 10 Yorumla Damla0789 +1 yıl Cleocin t yi ne kadar kullandın ne kadar sürede etkisini gösterdi Yorumla BenBal +1 yıl 2 haftada etki gösterdi 1 ay kadar kullandım. Yorumla Damla0789 +1 yıl Sivilcelerim heryerde küçük noktalar halinde onlara iyi gelir mi acaba bi de yüzün 1 ay tertemiz mi oldu? Yorumla BenBal +1 yıl evet iyi gelir.ben kantaron yağı ile lekeler ve sivilceleri geçirdim.bu ilaç sadece destek oldu. Yorumla Damla0789 +1 yıl Sabahları kantaron yağı akşam yatarken de cleocin t mi kullandın Yorumla Damla0789 +1 yıl Çok soru sordum kusura bakma 😂 Yorumla BenBal +1 yıl sorun değil sjjhsbu ürünü bir ay kullandım bitince tekrar almadım ve kantaron yağına başladım. Yorumla BenBal +1 yıl Söz Dinlemeyen Sivilcelerinden Kurtulmak İsteyenleri Buraya Alalım! ↗ Yorumla Damla0789 +1 yıl Çok teşekkür ederim❤ Yorumla BenBal +1 yıl rica ederim :) Yorumla
jackdaniels0034 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl İkisinş de kullandım birincisi daha iyi 1 6 Yorumla Damla0789 +1 yıl Cleocin t mi? Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Evet Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Hatta ikincisinin yanında çinko hapı da yazdı doktor onu da kullandım yine işe yaramadı Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Birinciside pek işe yaramıyor ama biraz söndürüyor sivilceleri Yorumla Damla0789 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Rica Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selamlar,
Cleocin T kullandım.
Gerçekten düzenli kullanımda sivilceleri yok ediyor.
Fakat imex ona göre daha uzun sürede sonuç veriyor.
Doktorun yazması gerek bunları alabilmen için tabii.
O sana en uygununu önerecektir.
Cleocin t yi ne kadar kullandın ne kadar sürede etkisini gösterdi
2 haftada etki gösterdi 1 ay kadar kullandım.
Sivilcelerim heryerde küçük noktalar halinde onlara iyi gelir mi acaba bi de yüzün 1 ay tertemiz mi oldu?
evet iyi gelir.
ben kantaron yağı ile lekeler ve sivilceleri geçirdim.
bu ilaç sadece destek oldu.
Sabahları kantaron yağı akşam yatarken de cleocin t mi kullandın
Çok soru sordum kusura bakma 😂
sorun değil sjjhs
bu ürünü bir ay kullandım bitince tekrar almadım ve kantaron yağına başladım.
Söz Dinlemeyen Sivilcelerinden Kurtulmak İsteyenleri Buraya Alalım! ↗
Çok teşekkür ederim❤
rica ederim :)
İkisinş de kullandım birincisi daha iyi
Cleocin t mi?
Evet
Hatta ikincisinin yanında çinko hapı da yazdı doktor onu da kullandım yine işe yaramadı
Birinciside pek işe yaramıyor ama biraz söndürüyor sivilceleri
Teşekkür ederim
Rica