@Sarıpapatyam1 mavi göz bana ürkütücü geliyor ama mavinin Barbaradaki tonu güzel bence. Ama genel olarak baktığımda Monica daha güzel yüz hatları dudakları falan barbaradan çok daha güzel. Barbaranın çenesi çok sivri kötü duruyor burnu ağzı falan bide
Evet bence de. Barbara özellikle bizim ülkede çok abartılıyor diğer ülkelerde değil. Her mavi gözlü olanı çok güzel sanıyor bizim ülkedeki bazı kişiler
Aynen bizim ülkede abartılıyor ben mavi sevmem mavi gözlü bir kadın çok güzel olamaz bana göre açık kahve belki koyu yeşil ama mavi güzelliği gölgeliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Barbaranın sadece gözleri mavi o kadar. Bir de Monicanın mavi gözlü olduğunu düşün.Çok daha güzel olurdu. Hem Monicanın yüz hatları daha güzel...
Monica mavi gözlü olsa bu kadar güzel olmazdı zaten
@Sarıpapatyam1 Haklısın daha güzel olurdu
Saçmalama ya mavi göz berbat ama zevkler tabi
@Sarıpapatyam1 Haklısın açık kahverengi olsa daha da güzel olur
@Sarıpapatyam1 mavi göz bana ürkütücü geliyor ama mavinin Barbaradaki tonu güzel bence. Ama genel olarak baktığımda Monica daha güzel yüz hatları dudakları falan barbaradan çok daha güzel. Barbaranın çenesi çok sivri kötü duruyor burnu ağzı falan bide
Monica daha kadınsı , barbara daha bir çocuksu bence
Evet bence de. Barbara özellikle bizim ülkede çok abartılıyor diğer ülkelerde değil. Her mavi gözlü olanı çok güzel sanıyor bizim ülkedeki bazı kişiler
Herkesin gözü ya kahverengi ya da yeşil eee mavi olunca bir başka oluyor tabi..
Mavi gözlülerden Sharon Stone’un gençliği çok güzel bence. Altın oran yüze sahip, barbara gibi erkeksi çeneli değil.
Aynen bizim ülkede abartılıyor ben mavi sevmem mavi gözlü bir kadın çok güzel olamaz bana göre açık kahve belki koyu yeşil ama mavi güzelliği gölgeliyor
Barbara tatlı ve güzel bir kız, Monica ise kadının dibidir
Monicam seksi, farklı lig 😅
Güzellik olarak hangisi sence
İkisi de güzel ama ben farklı güzellikte olan kadinlari daha çok begeniyorum
Yani barbara daha farklı
Mavi gözlü olduğu icin
Hayır bu ikisinden daha farklı olanları kastediyorum
Hımm Anladım
monica bu dunyadan degil :)
Monica’ya hakaret kabul ederim
Monica ama neden fotosop resimleri kullanıyorsun
Kimin?
Fotoşop resimler daha güzel
Fotoşop bir yalan bence ve gönderdiğiniz bu resimler fotoşop görünüyor
Hangileri?
hepsi resmi filtered ve fotosop bence haric resim 3
Hayır
hepsi resmi filtered ve fotosop bence haric resim 4
3 resmi degil
çünkü resmi beğendim
Sence kim daha güzel?
Monica veya Barbara
Monica
Sence Hande Erçel mi daha güzel Monica Bellucci mi?
?
Monica çoğu ünlüden daha güzel buluyorum.
Monica varken barbara getir götür yapar
Barbara tabiki
Zevksiz
@Sarıpapatyam1 zevkli
Tm
monica tabiii
Ben djdjd
Barbara
Zevksiz 😂
Monica
Barbara
Monica