Ben yaptırdım, çok bir şey değişmiyor, para tuzakları bunlar, lütfen inanmayın! Çenesinde kalıcı ve bariz değişiklik isteyen kişi ortognatik cerrahiye gidip ameliyat olması lazım! Ben gözaltı dolgusu da yaptırdım, gene çok bir şey değişmedi! Hatta botoks da yaptırdım :) Botokslar 500, dolgular 1500'dü, ilgilenenler için, şimdi biraz daha pahalıdır.
Estetik bir foto koyan her kişi bu fotoyla mutlak surette oynuyor! Saç ekimi merkezine gitmiştim, oraya gelen kişileri canlı gördüğümde saçlarının seyrek olduğunu bizzat gördüm ama instaya koyulan fotosunu da gördüm, gören de orman gibi saçı olmuş sanır! Fotonun çekildiği arka plan karanlık oluyor, ayrıca fotonun çekim stili değişik, üstünde de oynuyorlar!
Bunu burun estetikçiler de çok yapıyor, instaya attıkları fotolara baktığınızda oooo evrim geçirmiş diyorsunuz, halbuki yüzde başka yapılmış işlemler de oluyor ve tabii ki fotoyla oynama işlemi! Malesef sahtekarlıkta da üstümüze yok!
İç yüzü geniş, dış yüzü dar olanlara yakışıbiliyor. Dış yüzü geniş olanların suratını daha da genişlettiği için çok kötü duruyor. Ya! Herkes birbirine benziyor yapmasınlar zaten çok köşeli surat seven biri değilim, benim gibi düşünen bir sürü kadın vardır.
Yukarıdaki daha iyi bence. Jawline suratı çok büyütüyor, sonra dudakların küçük kalıyor onu yaptırıyon. Bu sefer burunla ahengi bozuluyor ona müdale ediyon. Gözün kısık gözse jawlinel'lı surata b*k gibi kalıyor. Onada müdahale. Sonuç=Herkes aynı suratın kopyası.
Yüzün yapısını bu şekilde radikal değiştirecek esteklere kadında da erkekde de karşıyım... Bu arada kadınların, fizikten çok karaktere önem verdiği söyleminin de ne kadar gerçek dışı olduğunu yorumlara bakınca gördüm :)... Emin olun estetik yaptırmış bir kadına, biz erkekler bu kadar sempatik bakamıyoruz..
Hayır cok yanlış birsey köşe çene bir güzellik normu değil erkekte veya kadında yuvarlak yüz kusur değil. Yapay olarak belli bir görünümü elde etmek hic anlamlı değil gerek yok çünkü
Estetik kadar itici birşey yok genel sağlıkla ilgili bir problem yoksa estetiğe karşıyım. Bir kız yorum yapmış estetikli erkekten daha itici bir şey yok yazmış. Kadınlar yaşamasın o zaman ne kadar sığırca bir düşünce paylaşmış..
Bu dolgu muymuş? Tam bir hayal kırıklığı... :/ Erkekleri daha iyi anladım bu tam bir aldatmaca, kandırıkçılık... Ayıp be. 😝Görüntü olarak iyi olabilir ama ben erkeklerde doğal yakışıklılıktan yanayım. 😉
Doğal olanı gibi durmuyor bence çok yapay sert bir görüntü veriyor zaten doğal olanıda kararında olunca yakışıyor efe aydala benzemek isteyen arkadaşlar icin birebir
Doğal durmuyor beğenmedim. Ben sevdiğim insanın arada yanaklarını falanda sıkmak isterim. 😀 Bu dolgular engel olur buna. Karşı cinste bu görüntü hoşuma gitmez yani.
gerek yok seven her haliyle sever zaten benim de dudağım küçük ama bu yüzden estetik olmam ama kendini çok kafaya takıyorsa yaptırabilir ama hastalık derecesine gelmişse bu takma olayı dra gitmekte fayda var
Bu, bu kadar talep mi görüyomuş ya... Bende zaten var. Jawline ve Âdem Elması dediklerine sahibim ama hiç de öyle etkileyici olduklarını düşünmedim, düşünmüyorum da... Sıradan bi şeymiş gibi geliyor bana. Bir de bunu için operasyon geçiren mi var :))
Erkeklerin çoğunluğuna hitap olarak yazdım %99 bilmiyordur demiyorum. Neyse kime laf anlatıyorum. Siz biliyor olabilirsiniz ama genel olarak bilinmiyor net.
Yani görsele bakinca bayagi fark yaratmis ama bu kisinin istemesiyle alakali. Estetik yaptirmak istiyorsa yaptirir istemiyorsa yaptirmaz. Elalem ne dere takilmaya gerek yok.
Doğuştan var da övülecek bir şey olduğunu bilmiyordum. Gerek duymuyorum bu yüzden.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında erkeklerin jawline yaptırmasını kandırmaca buluyoruz fakat yıllardır bizde estetik ile erkeklerin sanki bizi çok çirkinmiş gibi düşünmesine ve aldattığımızı düşünmelerine sebep olmuşuz gibi hissettim bir an erkeklerin böyle değişmesi kabul edilir gibi değil kadınlarda da var bu uygulama yüzü hoş gösteriyor erkeklerde çene U olur iken kadınlarda V oluyor
Hiç uğraşamam kimse kusura bakması. Alacak olan böyle ortada halim bu halim ile alır. Dolgu falan benim işim değil uğraşmam birde sene de bir yeniletecem hiç işim olmaz :)