Öncelikle çirkin değilsin. Ve bunu sorun edip sorman bile yanlış. Çünkü sen kendini biliyorsun ve seviyorsan kimin ne diyeceği umrunda olmasın. Güzellik görecelidir derler ya asında o görece tamamen insanların kendi kafalarında yarattıkları güzellik profili yani kriterleri. Adam bir kadına güzel demesi için sarışın mavi gözlü olması gerekiyorken başka bir adam simsiyah saçlar ve koyu renk gözleri olan kadına işte bu güzel kadındır diyor. Yani eğer senin sadece makyajının eksik olduğunu düşünüyorlarsa bir kısım kadında makyajı yakıştırır diğer kısım sadeliği. Sen bunların ne düşündüğünü düşünmemelisin sen kendini nasıl istersen öyle olduğun gibi sevmelisin ve istediğin gibi olmalısın. Gayette doğal bir güzelliğin var bence ^^
Amanın insanların her dediğini kale alma var öyle boş insanlar bence gayet güzelsin sen onlar çirkin dedi diye çirkin mi oldun insanlar hep yargilarlar tipinle boyunla herseyinle önemli olan kale almamak 👍😳
Ay çen ücüldün mü kıyamam :( garez gibi fotoğraf atarsan tabi ki çirkin derler şaka maka ben bile tırstım senden :D ama alınma insanların ne söylediklerine güzellik gelip geçicidir.
Ulaşamamazlığın verdiği sıkıntıyla ego patlaması yaşamak isteyen belki bir ihtimalde burdan yürürüm diye olabilir ya da sadece öküzlük olsun diye yapılmış olabilir makyajsız halin bile bence ortalama birde makyaj yapsan o zaman dahada güzel olursun tabi
Bu kişiye göre değişir. Üstelik kimseyi takma. Kime ne. Sen büyüyecek olgunlaşacaksın yüzün dolacak Doğal olmak en iyisi sakın vücudun ile oynama Açık söylüyorum bence gayet hoş ve tatlısın. Sevimli bir narliğin var. Ben şahsen beğendim seni
Ne cirkini be Gözlerin hafif cekik yukari dogru bakıyor ince bir Yuzun var kapak fotoğrafındaki gibi at gibi kizsin Bu arada Hdjdhd yanlış anlama yürümek icin yazmıyorum