Hande Erçel'e benzemek için ne yapabilirim?

Estetik ve bolca makyaj. Bence bunlara rağmen abartı bir güzelliği olduğunu düşünmüyorum daha güzel olan bir çok hemcinslerimi görüyorum dışarıda. Ünlü ve medya algısı ile insanlar gözlerinde büyütüyor.
Cevap
45Cevap
Victorias secret meleklerinden birini dese neyse...
zevksizligin dibiii
Ben en güzeli bakmayım uzun süre Fotoya 😅🤭 Çünkü Hande Erçel Beni etkiledi Güzelliği ama etkilenmek elde değil ki hakikaten çok güzel bir kız Soruna gelecek Olursam Hiçbir şey yapma Sevgilin Hande Erçeli Beğeniyor diye Hande Erçele mi? Benzemeye çalışacaksın hiç girme bu işe benziyorum Diye berbat edersin kendini Allah korusun Sen de güzelsin Allah seni de güzel yaratmış 🤭 sevgilin seni beğenmiyorsa bırak gitsin senden gözü başka kızlara kayıyorsa
Sen daha güzelsin ben bu kadını beğenmiyorum fazla abrtıyorlar
O çok beğeniyor ama 🥺
😼❤️
Hande reçel olmak için malzemeler: bir adet kalın açılmış bazlama, bir adet müvekkil, duruşma salonu, mahkeme kararı, beraat etme ve tebrikler.
Teşekkür ederim
Rica ederim her zaman 🤠
Aaa en önemlisini unutmuşsun ÇEKEMEYENLERR 💃🏼💃🏼💃🏼
https://www.facebook.com/watch/?v=113360015372237 :D senin kaporta çarık çürük
O ne demek
şaka yapıyorum ya :D biraz kızdırayım dedim de ona benzemeye çalışma napacaksın ki onu barbie kılıklı o hiç doğal değil özenti olma kendin ol sen şu anki halinle bile ondan daha iyisin bence estetik ve makyaj yapsan onu geçerdin emin ol kimseye benzemeye çalışmayın kendiniz olun.
Təşəkkür 😄
Bəli
bu ülkede ne çok aptal var yürüyen estetik resmen daha neler duycaz :))))))) @gnl_1998
Ciddi olduğumu nereden biliyorsun da aptal sözünü kullanıyorsun acaba 😄
istediğimi sorarım, bu beni ilgilendirir
Hande Erçel'i beğenen flört de ne bileyim biraz şov bence 😼 Benzeme, Hande Erçel sana benzemeye çalışsın. Böyle çok güzelsin 🤤
Hande Erçel bana benzemek istemezzz 😏
Sen şaka mısın? Seni olduğun gibi sevmeli kendin ol..
Çaktırmasana 😼
Bence sen ona benzeme. Flörtünün neden seni sevdiğini bi düşün derim , onu seviyor olması , ona benzemem gerek gibi düşüncelere gitmene deymez saçma açıkçası seni neden tercih ettiğini sevdiğini bul derim.
manyak mısın kızım sen ajlksdjaskda sırf bir flörtün için mi :D
Manyak olduğumu bilmiyorsun galiba sdsdhs
yo yo biliyorum lkasdnalskn
Flörtünü değiştirsen daha basit gerçekten de böyle bi moronluğu yapacaksan iyi bir plastik cerrahi bul estetik ol benzemek istediğini söylersen hallederler zaten günümüzde artık herkes herkese benzemiyor mu
Onvelikle sunu soyleyeyim
Profildeki. sen misin
Evet
Nesen sordun. diyor ise eger..
Bence sen ondan kat ve kat daha iyisin..
Ve..
Kimseye kimse icin hicbir sebepten. dolayi benzemeye calisma bu seni daha kotu yapabilir.
Acikcasi ben pek sevmem onu ve abartiliyor bence..
Sen ne olursan ol kendin ol ina bana daha iyisi olmaz. o zaman senden...
Oyle. degilmi
Hande olmasada yıldız tilbeye benzeyebilir seni cerrahlar
Yıldız Tilbe istemiyorum 🥺
Ne şmdi dalga geçtiğini falan mı sanıyorsun akllınca tröll olması bile saçma IQ
Sanane bundan bea 😆 beğenmediysen başka soruya geç, duyar kasmaya gerek yok
Diyelim ki estetik yaparak benzedin ve sonra senden ayrıldı...😟? Ee sonra?
Diyelim de ciddi değilim, çaktırmayalım lütfen 🤫
Inşallah troll bir sorudur. Umarım hiçbir hemcinsim kendini bu kadar düşürmez..
Flörtün Vizyonsuz muş 😅 böyle bir şey düşünmen üzücü seni her halinde sevecek adamı bulamalisin. Seni başkasına benzetmek isteyene değil.
Sorunun troll olduğunu biliyorum ama yine de cevap vereceğim, flörtünü göz doktoruna götür
Vala hande felan bahane seni seven böyle sever güzel bahaneymiş.. kesin başka kız vardır aklı da kanma güzelliğine yazık 🌸
En İyi Cevap