Güzellik & Bakım Karşı cinste parfüm kokusu mu, duştan yeni çıkmış duru ten kokusu mu daha çekici 😏 ? SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhabalar.. Karşı cinste parfüm kokusu mu, duştan çıkmış duru ten kokusu mu seni cezbeder? 😏🚬🤘 Keyifli günler.. #smllsmoke Karşı cinste parfüm kokusu mu, duştan yeni çıkmış duru ten kokusu mu daha çekici 😏 ? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Duştan yeni çıkınca hafif nemli cildinin o ten kokusu mükemmel olabilirdi🤍🖤 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 529 cevap paylaştı. Parfüm kokusu çekici değilki midem bulanıyor başım ağrıyor ilk görüşmenin son görüşme olmaması için o parfüm boca edilmemeli 1 0 Yorumla
cemil1923 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Parfüm kötü kokuları bastırmak için sıkılabilir ama duştan cıkmış ten kokusunun yerini tabiki tutmaz. 1 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Duru ten kokusu özellikle sevdiğin insanın kokusu der geçerim. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ten kokusu her zaman daha çekici bencearada parfümlerin olmadı kendi öz kokusu :) 1 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Parfüm kokusu daha iyi. Seksten sonra duş kokusu rahatlatıcı olabilir tabii. 1 0 Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Merhaba. Parfümü sevmiyorum bu yüzden kişinin kendine has kokusu. 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Parfümle pek aram yok, hafif terli hali bile daha seksi. 1 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Her zaman ten kokusu duşta çıkmış çıkmamış fark etmez 1 1 Yorumla Yaşam90 +1 yıl Karşı cinsin kadınını kendine has kokusu baş döndürür Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl ten kokusu tabiki..ama dediğin gibi duştan sonra :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Duru ten kokusu daha doğal ve yakın hissettiriyor bana, parfüm bazen fazla yapay kaçıyor. Ama dengeli olursa ikisi de güzel durur aslında. 0 0 Yorumla
Korkuluk19 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Av kopegi falan olmak lazim o ten kokusunu alabilmek icin. 1 0 Yorumla
Ruhhaliimbunalıım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kendi ten kokusu daha çekici.. 1 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Parfüm daha cezbedici geliyor bana 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Duştan çıkmış ten kokusu. 1 0 Yorumla
koala_panda Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl duru ten 1 1 Yorumla myback +1 yıl Pp cok iyi Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Duru ten 1 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. Ten kokusu her zaman 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Parfüm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Duştan yeni çıkınca hafif nemli cildinin o ten kokusu mükemmel olabilirdi🤍🖤
Parfüm kokusu çekici değilki midem bulanıyor başım ağrıyor ilk görüşmenin son görüşme olmaması için o parfüm boca edilmemeli
Parfüm kötü kokuları bastırmak için sıkılabilir ama duştan cıkmış ten kokusunun yerini tabiki tutmaz.
Duru ten kokusu özellikle sevdiğin insanın kokusu der geçerim.
ten kokusu her zaman daha çekici bence
arada parfümlerin olmadı kendi öz kokusu :)
Parfüm kokusu daha iyi. Seksten sonra duş kokusu rahatlatıcı olabilir tabii.
Merhaba. Parfümü sevmiyorum bu yüzden kişinin kendine has kokusu.
Parfümle pek aram yok, hafif terli hali bile daha seksi.
Her zaman ten kokusu duşta çıkmış çıkmamış fark etmez
Karşı cinsin kadınını kendine has kokusu baş döndürür
ten kokusu tabiki..
ama dediğin gibi duştan sonra :)
Duru ten kokusu daha doğal ve yakın hissettiriyor bana, parfüm bazen fazla yapay kaçıyor. Ama dengeli olursa ikisi de güzel durur aslında.
Av kopegi falan olmak lazim o ten kokusunu alabilmek icin.
Kendi ten kokusu daha çekici..
Parfüm daha cezbedici geliyor bana
Bana mangal kokusundan başkası yalan
Duru temiz ten kokusu
Duştan çıkmış ten kokusu.
Parfüm
Ten.
Her zaman ten kokusu
duru ten
Pp cok iyi
Duru ten
Ten kokusu her zaman