Güzellik & Bakım Zara vanilla parfüm nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deneyenleriniz var mı nasıl bi koku Güncellemeler+1 yıl Temiz bir koku önerisi olan var mi kizlar pudra kokusu da olur Zara vanilla parfüm nasıl? Cevapla Parfüm Soruları Zara Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 306 cevap paylaştı. Vanilya nın olduğu her koku efsanedir ama farori 212 serisi vanilya aşkına doyarsın 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Fiyat nedir Yorumla coolantalyalı07 +1 yıl 400 TL 70ccl ama ölüm sebebi Yorumla Soran +1 yıl Cok pahaliiii Yorumla coolantalyalı07 +1 yıl Yok normal fiyatı ama Bi git mağazada tester dene o zamn yaz bana haklısın diye Yorumla Soran +1 yıl Bu arada erkek parfümü mü Yorumla coolantalyalı07 +1 yıl Yok bayan erkek için farkı 212 men vanilla var. Dene kesinlikle. Hatta akıl vermek gibi olmasın tester ı sık üzerine bir hafta kalıcı. Farkı gör Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla coolantalyalı07 +1 yıl Rica ederim Allaha emanet ol Yorumla
Eternal_Creed Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bence süper, ama herkese hitap eden bir koku değil bence. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Temiz bir koku arıyorum sipariş verdim ama nasıl bir şey bilmiyorum Yorumla Eternal_Creed +1 yıl Çikolata kokusu kullandın mı hiç? Onun gibi, şekerli bir koku. Ben şahsen çok beğeniyorum. Yorumla Soran +1 yıl Şekerli çok sevmiyorum ama vanilya seviyorum daha ziyade dediğim gibi temiz bir koku arıyorum Yorumla Eternal_Creed +1 yıl Seveceğini düşünüyorum. Siparişin gelince yorumunu yazarsın, bakalım beğenecek misin? Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Geldi adı vanilya ama vanilya kokusu pek alamadım 😔 Yorumla Eternal_Creed +1 yıl Hadi ya ! Markasından kaynaklı olabilir. ya da vanilya ağır bir koku olacağı için başka bir koku ile birleştirilmiş olabilir. Yorumla
LoVeToCrY Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tobacco güzel unisex 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Red vanilla yi denedin mi Yorumla Soran +1 yıl Bir notalari nedir Yorumla LoVeToCrY +1 yıl Denemedim parfümüm standart odunsu bir kokusu var baharak kokusu bir süre sonra ağır basıyor kakao ve vanilya birleşimi ile mesteden bir koku Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vanilya nın olduğu her koku efsanedir ama farori 212 serisi vanilya aşkına doyarsın
Fiyat nedir
400 TL 70ccl ama ölüm sebebi
Cok pahaliiii
Yok normal fiyatı ama Bi git mağazada tester dene o zamn yaz bana haklısın diye
Bu arada erkek parfümü mü
Yok bayan erkek için farkı 212 men vanilla var. Dene kesinlikle. Hatta akıl vermek gibi olmasın tester ı sık üzerine bir hafta kalıcı. Farkı gör
Çok teşekkür ederim
Rica ederim Allaha emanet ol
Bence süper, ama herkese hitap eden bir koku değil bence.
Temiz bir koku arıyorum sipariş verdim ama nasıl bir şey bilmiyorum
Çikolata kokusu kullandın mı hiç? Onun gibi, şekerli bir koku. Ben şahsen çok beğeniyorum.
Şekerli çok sevmiyorum ama vanilya seviyorum daha ziyade dediğim gibi temiz bir koku arıyorum
Seveceğini düşünüyorum. Siparişin gelince yorumunu yazarsın, bakalım beğenecek misin?
Teşekkür ederim
Geldi adı vanilya ama vanilya kokusu pek alamadım 😔
Hadi ya ! Markasından kaynaklı olabilir. ya da vanilya ağır bir koku olacağı için başka bir koku ile birleştirilmiş olabilir.
Tobacco güzel unisex
Red vanilla yi denedin mi
Bir notalari nedir
Denemedim parfümüm standart odunsu bir kokusu var baharak kokusu bir süre sonra ağır basıyor kakao ve vanilya birleşimi ile mesteden bir koku
Elma guzel