Güzellik & Bakım Dişleri güzel insanlar daha zeki midir? aslan-burcu-erkeği Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdiye kadarki tecrübelerime dayanarak söylüyorum; kişi ne kadar cahilse dişleri o kadar düzensiz ve kirli, eğitim seviyesi ne kadar yüksek ise dişleri o kadar düzenli ve temiz oluyor.Sizce dişler insanın beynini ifşa eder mi? Dişleri güzel insanlar daha zeki midir? Cevapla Eğitim Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Dişlerim düzenli ve temiz, eğitim seviyem iyi sayılır ama çokta bilgili saymıyorum kendimi tecrübesizliğim bir hayli fazla 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. Zekanın , eğitim seviyesinin ve dişlerin arasında doğrudan hiçbir bağlantı bulamadım 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 574 cevap paylaştı. Sorduğun sorudaki mantık seviyesi beni dehşete düşürdü 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar