Dünyanın en yakısıklı erkekleri listesine girmiş bu iki arkadaş. Şu ara her yerde karşıma çıkıyorlar. Abartılı bi makyaj yapan ve bence yakısıklı olmayan bu arkadaslar nasıl bu listede enteresan. Yani cinsel tercihleri vs beni baglamaz ya da makyaj yapmaları ama abartılıyorlar bence. Ülkemizde ergen kızlar çok sevsede dünya capında da abartıldıklarını düşünüyorum. Müzik olarak da abartıldıklarını düşünüyorum.
Sana düzgünce bir şeyler anlatmaya çalışacağım lütfen tarafsız bir şekilde dinle öncelikle korede genellikle insanlar bakıma önem verirler kız erkek fark etmeden yüzleri çok bakımlı ve bebeksi makyaj olayı da korede tuhaf karsilanmıyor yani erkekler de makyaj yapsa tuhaf karşılanmaz yani kültürleri böyle e haliyle onlar da makyaj yapıyorlar ancak makyajsız fotoğraflarını da görebilirsin bence gayet yakışıklılar müziklerini de sevmiyor olabilirsin ama bence hakediyorlar ve çok başarılılar ilk fotoğraftaki BTS üyesi V ikinci fotoğraftaki de Astro grubundan Cha Eunwoo belki bu yazdıklarımı görmezden gelip geçersin ya da katılmazsın bilemiyorum ama ben sadece seni bilgilendirmeye çalıştım
Yüzlerinde abarttığın kadar makyaj yok genellikle yüzlerindeki lekeleri kapatmak için kapatıcı vb. kullanıyorlar. Üstelik bu listede yer almalarının makyaj sayesinde olduğunu düşünmüyorum yüzleri çok orantılı. Tabii herkesin zevki farklı. Örneğin sen daha erkeksi, sert, sakallı erkekleri seviyorken ben daha bebek yüzlü, sakalsız ve yumuşak bir ifadesi olan erkekleri yakışıklı bulabilirim. Zevk meselesi yani.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cha Eunwoo Bts üyesi değil önce keşke doğru şekilde sorsaydın. Kim Taehyung ve diğer üyeler sanatçı olduğu için makyaj yapıyorlar. Türk sanatçılar da yapıyor ama Koreliler genelde sakalsız olduğu için daha çok makyajlı gibiler. Makyajsız hali de çok yakışıklı hatta makyajlı halinden bile çok. Abartılmıyor bunlar gerçek.
Bahsettiğim kitledensin sanırım. Bi kilo makyaj var hangi erkek makyaj yapıyor bizde? Ve dünyada o kadar aktör varken ergen kitlelerine baskası bence yakısıklı görmez bunu
Ergeni aşağılamak için demedim kitlesi bu yani. kötü bişey değil bu. ayrıca ben niye kıskanayım sanki aktörüm 🤦🏻♂️😂 ama bahsettiğim şey Bi ton makyaj yapan ve yakısıklı olmayan birini nasıl dünyanın en yakışıklı erkeği diye o listeye koyarsın. Saçma yani. bülent ersoyun dünyanın en güzel kadını listesine girmesi gibi düşün 🤔
Sana bulursam makyajsız halini atarım Eunwoo'yu beğenmiyorum ama Taehyung hem yakışıklı hem karizmatik hem tatlı fanı olsaydın emin ol sende bir erkek olarak beğenirdin.
Düşman değilim ama bence tüm koreliler yakısıklı olabilir ama bu ikisi değil. Abi bin tane aktör var ve çok yakısıklı en basiti kıvanc tatlıtug bile bunlardan kaç kat karizma yakısıklı adam. Aşırı abartılıyorlar. Bi ton makyaj erkek gibi bile durmuyorlar bence.
Kıvanç tatlıtuğ'un fazla abartıldığını düşünüyorum. Ben masum yüzlü seviyorum. Bir itirazınız mı var? Ayrıca bu insanları savunmayacağım ama en estetiksiz ve makyajsız olanları bunlar asdfghjk
Ben masum yüzlü seviyorum. Bir itirazınız mı var? asdsdas Banane ya istersen küpşekere aşık ol o beni ilgilendirmez. Ama dünyanın en yakısıklısı listesine girmesi saçma diyorum. O listeyi sen yapmadıysan :D He dünyanın en masum yüzlü erkekleri listesi varsa koysunlar :D