Fizik Cara Delevingne aynı yani. Sadece birkaç cm var arada. Yüz olarak ise Demi Lovato ama ona göre çene hattım daha keskin ve yanaklarım daha zayıf. En çok Demi Lovato'yu andırıyo suratım.
Esmer halin esra bilgice benziyorsa aleyna tilkiye benzemen zor sarışın olsan bile sarışın halin aleyna tilkiye benziyorsa esra bilgice benzemen zor çünkü aleyna dediğin kız Esra'nın yanından gecemez yanlış anlama sana bir lafm yok aleyna için diyorum çünkü ikisinin karışımı olman zor gibi aleyna maymuna benziyor esra dedigin kadın muhteşem bir kadın
Cansu Dere ve şarkıcı Öykü'ye benzetirler. Bazıları Kim'e bazıları da Byonce benzetiyor. Benim kafam karışık 😆 bence tam olarak hiçbirine benzemiyorum☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yüz olarak tam şu diyemem
dilraba dilmurat diyorlar bilmiyorum artık
birine benzeten varsa söylese fena olmaz
Eternal Love harika bir diziydi
@noeshia sen asıl ashes of love izle
Ahh o diziye aşığım, hele ki dizinin müziklerini her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor
birde kaplan ve gülün aşkı
bunlar da dilraba yok ama
Yabancı biri demişti Emile Clark a benziyosun diye benziyor muyuz mu bilemedim , linki atayim
https://images. app. goo. gl/KnynG848TyTkw2a36
https://images.app.goo.gl/KnynG848TyTkw2a36
belki biraz
Aynadaki yansimam gibidir.
Fizik Cara Delevingne aynı yani. Sadece birkaç cm var arada. Yüz olarak ise Demi Lovato ama ona göre çene hattım daha keskin ve yanaklarım daha zayıf. En çok Demi Lovato'yu andırıyo suratım.
küçük burnum ince kaşım olmasina rağmen gözlüklerimi takınca beni Mia Khalifaya benzeten 3/4 kişi var : /
Recep ivedik dksjjdd dermişim şaka şaka orta işte kim var nebilim
Geçenlerde arkadaşım seni buldum diyip Seray Kaya nın resmini atmıştı ama ben pek benzetemedim.
Almeda abazi, Tuba Büyüküstün ve Zeynep Demirel karışımı bir şey çünkü hep bu 3 ünlüye benzetirler.
Fiziksel bilmiyorum ama yüz olarak tuba büyüküstün ve amine gülşe ye benzetiliyorum
ben niye onlara benzeyim deli miyim onlar bana benzesin
Yüz olarak Megan Fox'a, vücut olarak ise Eda Erdem'e benzetilirim hep.
Yüz olarak Barış Arduç'a benzetenler oluyor.. 😀😀
Mell gibsin diyorlar ama kimseye benzetilmeyi sevmem kendim olmayı tercih ederim
Esmer halim biraz Esra Bilgiçi andırıyordu
Sarışın halim Aleyna Tilkiyi
Esmer halin esra bilgice benziyorsa aleyna tilkiye benzemen zor sarışın olsan bile sarışın halin aleyna tilkiye benziyorsa esra bilgice benzemen zor çünkü aleyna dediğin kız Esra'nın yanından gecemez yanlış anlama sana bir lafm yok aleyna için diyorum çünkü ikisinin karışımı olman zor gibi aleyna maymuna benziyor esra dedigin kadın muhteşem bir kadın
Aşkım makyajla hallediyoruz 😀❤
Orasını bilemem🌼🌼🤭🤭
Burak özçivit diyenler var ama ben benzetemiyorum kendimi
Cansu Dere ve şarkıcı Öykü'ye benzetirler. Bazıları Kim'e bazıları da Byonce benzetiyor. Benim kafam karışık 😆 bence tam olarak hiçbirine benzemiyorum☺️
benzediğim bir ünlü yok
yüz olarak mı vücut olarak mı
farketmez
beni rojda ya benzeten olmuştu dizi oyuncusu
Bilmem kimse benzetmiyor bende benzetmiyorum 🙃
Ama şöyle bi göz önünde gezdirirsem "drashti dhami" 🙃ama ondan 5 santim daha uzunum😁
ester exposito ( herkesin beni cafede falan görümce söylediği şey şu “ oha nesin sen elite de ki carla falan mı )