Güzellik & Bakım Duş alırken ne kadar zaman harcıyorsunuz banyoda? Yanlış_Dogrular Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hijyen temizlik şart heleki bu pandemi döneminde temizligimize 2 kat daha önem vermemiz lazım günlük duş alırmısınız duşa ne kadar zaman ayiriyorsunuz. Duş alırken ne kadar zaman harcıyorsunuz banyoda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. 15-20 dakika kadar yeterli oluyor gadası 2 1 Yorumla Yanlış_Dogrular +1 yıl Fazlası hem israf hem gereksiz gadasi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Su tasarrufu yaptığım şu günler de sık sık suyu kapatıp en az süre ile çıkıyorum boşa su akıtmıyorum 2 2 Yorumla Yanlış_Dogrular +1 yıl Bilinçli tüketim her zaman şart Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle evet devir tasarruf devri Yorumla
noyansgt Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 30% +1 yıl Yıllardır her gün yaz kış farketmeksizin sabah ve akşam duş aldığım için bazı özel durumlar haricinde maksimum 10 dk zaman harcıyorum... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
15-20 dakika kadar yeterli oluyor gadası
Fazlası hem israf hem gereksiz gadasi
Su tasarrufu yaptığım şu günler de sık sık suyu kapatıp en az süre ile çıkıyorum boşa su akıtmıyorum
Bilinçli tüketim her zaman şart
Kesinlikle evet devir tasarruf devri
Yıllardır her gün yaz kış farketmeksizin sabah ve akşam duş aldığım için bazı özel durumlar haricinde maksimum 10 dk zaman harcıyorum...
15 20 degisir