Kendini değiştirmek yerine sevgilini değiştirmen gerekiyor çünkü seni her halinle kabul etmeyen biri var bugün esmer olsan yarın sarışın olmanı isteyecek böyle bir adam için kılını kıpırdamana değmez.
Bir insanın yaptığı en büyük hata kendini haksız görmesi çirkin görmeye başlaması ve kendini başkası için değiştirme çabalarına girmesidir bunu yapma kendine seni sevmeyen seni kendini kötü hissettiren insanlar için böyle büyük şeyler yapma onlar daima gidecek kendinle başbaşa kalacak olan daima sen olacaksın
Yok artık, beyaz varken esmer seven de ne bileyim yani. Hem maden esmer seviyor neden sevgili oldu ki? Bronzlaşmak gibi bir hataya düşme derim. Kimseye mecburen değilsin, beğenmiyorsa ayrıl.
Seni olduğun gibi sevmiyorsa işin bile olmamalı bence, sırf dış görünüşün için seninleyse ileride de bırakır seni. Biri için kendinden taviz vermemelisin, senin kendini nasıl beğendiğin önemli bence :)
Bu soruyu bir sene önce sorsaydın « hayır saçmalama » derdim ama ben de aynı durumdayım şu an oda benim saçlarımı falan koyulaştırmamı istiyor. Kendal Jenner’ı çok beğeniyor ve aramızda dağlar kadar fark var