çok korktum ağzı kapalı permatikle aldım ama öncesinde hamamtozu duymuştum dedeme yaparken bende yapardım sonradan qwrlşkafasf büyüyünce permatik adamdır :)
Değişik bir duyguydu. Erkek olduğumu hissettim :) Jiletle almaya korktuğum için sakal makinası kullandım. çokta güzel oldu. Kardeşin için mi soruyorsun?
Sanırım biraz meraklısın bu konularda :) Peki kardeşinle bu konuları konuşabiliyor musun? ona nasihat verebiliyor musun? Genelde o yaşta ki bir erkek çocuk, bu tarz konuları asla ablasıyla konuşmaz :)
O konusmaz zaten ama dikkatsizdir de o yakalanmaktan korkar ama onlem. almaz biz yakalarsak utanmasin diye dikkat ediyoruz denebilir😂 kapiyi kitlemeden almiş mesela cikarken kilit sesi gelmedi cunku😂 masum ya baya konusmak istesek zaten konuyu kapatip kacar
Aslında bu yaşlar en kritik yaşlardır. Ruhsal olarak ani yükselişler veya ani düşüşler yaşanır. Varsa abisi, ona her konuda destek olsun.. yoksa iş sana düşüyor canım 😃
Anladım. O senden tavsiye istemez. Hatta ergenlik dönemi boyunca senden uzak durmak isteyecektir. Senin ona yakınlaşman lazım.. Arada bir bağ kurman lazım. Yoksa iki yabancı gibi yaşarsınız aynı evde.
Peki sen bilirisin. Fazla detaya inmeden, bir kaç ipucu verip gidicem. Erkek kardeşine bir Arkadaş gibi yaklaşmalısın. Üzüntüsünü ve mutluluğu bir nebze olsada sende yaşamalısın. Şayet onun sana özelini anlatmasını istiyorsan, Önce sen ona özelini anlatmalısın. Mesela ilk Relg oluşunda... yaşadığın hissi, korku ve paniği ona anlatabilirsin. Oda bundan cesaret alarak sana kendi özelini anlatacaktır.
Benim ilk agdam fena aciydi annem. yardim ediyodu diye olabilir belkide sonra kendim yapmaya baslayinca azalmisti acılarım zamanla alismaktan olabilir ya ya da annem yuzunden acimistir belki
Bi tek benim derim reaksiyon gosterdi galiba ben ilk agdayla almistim sonra merak edip tuy dokucu denedim ama fena kızardı sen hic kizariklik yasamadın mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Benim hep jiletle oldu işe yaramıyor hep tüylenme var epilasyon aleti ağda şart onları da hiç denemedim
Ben ilk ağdamı internetten araştırıp kendim yapmıştım ve fazla bir acı hissetmedim.
Banyomu bile 10 yasimdan beri kendim yaparim herseyi kendim ogrendim
Sansli bi çocukluk geçirmissiniz
Cokta sansli sayilmaz annem yeni kocasiyla ve cocuklariyla ilgiĺenmekten bana yetisemiyordu
:/ bilmiyodum ya uzuldum
Belki zor bir çocukluk dönemi geçirmişsiniz. Ama diğerlerine göre kendi ayakları üstünde durabilmeyi öğrendiğiniz içinde şanslısınız bence.
Oyle tabikide yasitlarima nazaran herseyin ustesinden gelebilen guclu bir kadinim
Tebrik ediyorum seni. Güçlü kadın olmayı başardığın için.
❤tsekkur ederim
Günaydın. Rica ederim hep mutlu ve güçlü kadın ol.
Tam hatırlamam ama 14 tü sanırım jiletle almıştım tahriş olmuştu sanırım çok bastırarak yapmıştım yanmıştım hep 😊😊
çok korktum ağzı kapalı permatikle aldım ama öncesinde hamamtozu duymuştum dedeme yaparken bende yapardım sonradan qwrlşkafasf büyüyünce permatik adamdır :)
Özel bölgem için çekinmiştim baya
Hatırlamıyorum zamanını
Ne hissetmistiniz peki yardim eden omusmuydu
Yardım eden olmadı doğaçlama sanki hissettik zamanı geldiğini yaptık temizliğimizi
Baya bi zorlandım ufak tefek kesikler oldu
Üzüldüm buna daha once hic kesmedim kendimi korkunç bişeydir
Oluyor arada yapacak bişey yok çok dikkatli olmak lazım
İlk traş sakal makinasıyla oldu :)
Ne hissettiniz peki
Değişik bir duyguydu. Erkek olduğumu hissettim :)
Jiletle almaya korktuğum için sakal makinası kullandım. çokta güzel oldu.
Kardeşin için mi soruyorsun?
Erkek kardesim olmaya baslamis zaten o banyodan cikinca farkettim ilk zamanlarim geldi aklima soriyim dedim burda da😂
Sanırım biraz meraklısın bu konularda :)
Peki kardeşinle bu konuları konuşabiliyor musun? ona nasihat verebiliyor musun?
Genelde o yaşta ki bir erkek çocuk, bu tarz konuları asla ablasıyla konuşmaz :)
O konusmaz zaten ama dikkatsizdir de o yakalanmaktan korkar ama onlem. almaz biz yakalarsak utanmasin diye dikkat ediyoruz denebilir😂 kapiyi kitlemeden almiş mesela cikarken kilit sesi gelmedi cunku😂 masum ya baya konusmak istesek zaten konuyu kapatip kacar
Aslında bu yaşlar en kritik yaşlardır. Ruhsal olarak ani yükselişler veya ani düşüşler yaşanır.
Varsa abisi, ona her konuda destek olsun.. yoksa iş sana düşüyor canım 😃
Abisi yok babasıda yok erkek olarak yanlız malesef:/ tavsiye isterse yardimci olurum ya
Anladım.
O senden tavsiye istemez. Hatta ergenlik dönemi boyunca senden uzak durmak isteyecektir.
Senin ona yakınlaşman lazım.. Arada bir bağ kurman lazım.
Yoksa iki yabancı gibi yaşarsınız aynı evde.
Nasil yakinlasiyim mesela ne diyim?
Buradan mı konuşucaz aile meselelerini 😃
Nerden konusabiliriz ikimizde gizliyiz
Peki sen bilirisin.
Fazla detaya inmeden, bir kaç ipucu verip gidicem.
Erkek kardeşine bir Arkadaş gibi yaklaşmalısın. Üzüntüsünü ve mutluluğu bir nebze olsada sende yaşamalısın. Şayet onun sana özelini anlatmasını istiyorsan, Önce sen ona özelini anlatmalısın. Mesela ilk Relg oluşunda... yaşadığın hissi, korku ve paniği ona anlatabilirsin. Oda bundan cesaret alarak sana kendi özelini anlatacaktır.
Ozeldende konusabilirdik ama gizliyiz işte gizliden cikiliyomusta nasil oluyo bilmiyorum
Söyle çıkayım işte :)
Gel hadi gel.
Attim takip
Saçma geldi 13 14 falandım
Ahahahah makineyle djskskkd 14 yasinda falandim
Ne hissettiniz peki? yardım eden oldu mu? ya da hic kendinizi kestinizmi?
Yardim etmediler kendim alistira alistira kesmistim guzeldi ahahaha
11-12 yaşımda, tüy dökücü ile zor olmamıştı
Tuy dokucu
Ben bi kere denedim derim kızardı hemen ama yapmasi rahat duruyo
Kac yasindaydiniz
Agda daha iyi knk
Vallaha onu hatirlamiyorum
Annen mi dedi tuy dokucu diye yoksa kendi tavsiyen mi
Ay yani fikin tavsiye nerden cikti ya
Kendi tavsiyem agda acitiyor gebertiyor diye abartiyordu millet awk dedim tuy dokucu kullaniyim
En baslarda evet acitir ama sonra hissetmiyosun bile cok korkutmuslar seni😂
Ahaha yok ya zaten 4 5 kez kullanmisimdir en fazla tuy dokucuyu. Ilk agdam nerdeyse hic acitmadi bile
Benim ilk agdam fena aciydi annem. yardim ediyodu diye olabilir belkide sonra kendim yapmaya baslayinca azalmisti acılarım zamanla alismaktan olabilir ya ya da annem yuzunden acimistir belki
Ilkinde cam sakizi agdasi kullandiydim o fazla acitmadi Şu an sir agdasi kullaniyorum oda fazla acitmiyor zaten ust kismi acisiz oluyor sjbss
Hchfkgxkbkb
Yapan bilir onun acisini demek istiyorum sadece😂
Sen peki
Güncellemeye yazdım 14 umde oldum agda yuzunden bi tek acı hissettim😂
Lazer yaptir
Agda o zamanlar aci geliyodu alisinca hicbisey hissetmiyosun ya
Elim alıştı diyosun ama karartır ağda demedi deme
İlk defa mi olacaksın
Hayır😂 ne alaka merak ettim sadece kardesim yeni olmaya basladi da
Haa anladım dikkst etsin aman
Erkeklerin işi daha zor ya kesmemistir umarim
Kesik zor oluyor
13 biraz tuhaff
Etek tıraşı ney skcjsncndjjx
Djjfkcncmmcmcjjccmcnc
Böyle deyince bi bilemedim kdkckskckdkc
115timde yaptım
15tim ben
Nasil aldin peki
Tüy dökücü
Bi tek benim derim reaksiyon gosterdi galiba ben ilk agdayla almistim sonra merak edip tuy dokucu denedim ama fena kızardı sen hic kizariklik yasamadın mı?
Yaşadım ben de
Sonra ne yaptin peki?
Hatirlamiyorum