Koku diyince ard arda sorular geldi aklıma bir tane daha var 😂 ama oda yarına.. yoksa topa tutacaksınız beni sakın öhöm konumuza dönelim kokular size neler anlatır.. kokuların dilinden anlar mısın?
"Bir kadının parfümü , onun el yazısından daha çok şey anlatır derler" peki sizin anladıklarınız neler?
Parfümüm budur. Bir ortamda kokusunu alır ve bir daha unutmazsınız. Akılda kalır. Onu hem acı hem tatlısıyla kabul etmek gerekir. Cesur bir kokudur her kadın taşıyamaz
Kalite önemlidir parfümm de😍😂 Çok koku sevmem temizlik severim😂 Kullanıcaksam da kii kullanıyorum😂 Armani si tabisi💃💃😂 Benim anladıgıma gelırsek temiz olan herkess güzel kokarr😂
Dior Sauvage 😅 o kadar güzel kokuyor ki.. itiraf ediyorum Erkek Parfümü ama sıkmışlığım var 🙄 Benim düzenli kullandığım Giorgio Armani My Way eşyalarım, arabam, yatağım hepsine sinmiş :D
En güçlü hafıza , koku hafızasıdır. Kendisi ile müsemma , tüm anıları bir kokuya hapsedebilir insan hafızası. Duygusal anılarda , ilgi koku bunu daima hatırlatır. :)
Şimdi biz buradan adaylara duyuruyoruz sjjsjs yengeci istiyorsanız eğerkim bu parfümü alın 100 ml değil de 10 ml alın damla damla kullanın 10 adım önde olun 😂
Birlere kadındaki olsan tanışma dahi olsa menfaatsiz ve yalansız olmalısın, sen ilk başta menfaatin için tanışmak istedin bir , ikincisi kadın olsan dahi seninle tanışmam çünkü mavi üye altında kadınım diyorsun Buda bir kandırmaca 3 şeyi bir arada yaptın Kandırma yalan menfaat kendine iyi bak Allah’a 🛅