Ellerim için "fırın küreği gibi" deselerde😂 ben beğeniyorum ve evet erkekde de ilk olarak ellere bakanlardanım

Eller önemlidir. Benim de çok dikkatimi çeker.
Ellerin güzel ve bakımlı. Tırnakların da öyle, ama fazla uzun. Parmakların da uzun olduğu için biraz daha kısa, badem modeli tırnak şeklini deneyebilirsin.
Cevap
29Cevap
Ben genelde aşık olduktan sonra dikkat ederim ele ayağa 🤫
Eller, tirnaklarin ici, dislerin temizligi, temiz kiyafetler, taranan saclar gibi faktorler cok onemlidir.
Her ne kadar insanlar "dis gorunuse bakmam" deseler bile heroes bakar ve kimse gozune hitap etmeyen biriyle olmak istemez.
Evet, ellere ve ayaklara çok önem veririm.(fetiş falan değilim sadece zarif gösteriyor kadını.),
Senin ellerin çok güzel ama bence bir tık kisaltmalisin tırnaklarını. Zaten tırnak yapın uzun fazlasına gerek yok o kadar.
Abi böyle tırnak görünce hepimizin aklına aynı şey geliyor bence fırın küreği falan hikaye sjnsdn
Benim elim niye minnak yav, çok güzel ellerin var 🌸
Elden çok tırnaklar dikkatimi çekiyor karşı cinste.
Anadolu da eli büyük olanlar için becerikli derler.
Benim için çok önemli
O tırnaklar cinayet aleti olarak kullanılır
Uzun tırnak benim hiç dikkatimi çekmiyor ama yumuşacık temiz eller daha hoşuma gidiyor.
İlk baktığım yer değil ama önemli... Benimki daha büyük 😂
En dikkat ettigim seylerden biri guzel bir el uzun parmaklar kadar seksi bisey var mı ya
Evet her iki taraf için de önemli. Ben karşı cinsten ilk olarak ellere ve yüze bakarim.
Uzun tırnak bakımı temizliği zor olur gıda hazırlayan kişinin tırnağinin kisa olmasi önemli
Uzun ve ojeli ellere bitiyorum ya ne kadar uzunsa o kadar çekici geliypr
Önemli tabi ki mesela örnekteki el kime ait bilmiyorum ama yerim o eli tırnakları
Elin güzelliği önemli ya, yeri geliyor yüzünde gezdiriyorsun yeri geliyor öpüyorsun
El ayak çok önemli benim için. Seninkiler iyi bence
Ay ellerin ve tırnakların çok güzel, nasıl uzattın?
Çok önemli heleki tırnakları
İnce bel güzel eller dikkatimi çeker ilk
Her yer önemli tabi ellerde öyle
Evet elin güzel olması şart
Abartı olmuş bence de
Yarın gel kepçe olarak işe başla
Evet. Ben çok dikkat ederim
ojeni çok beğendim marka rica edebilirmiyim
Önem verdiğim bir kriter değil.
Evet önemlidir. Ellerin de gayet kibar ve güzel.
Önemli napiyim cirkin ayakli kariyi hsnsns
temiz olması çok önemli..
Wolverine gibi ama güzel 🤣
Önemli
Önemli
Çokta önemli değil
evet yarın fırında göreve başlamalısın kanks
Evet güzel ellere dayanamam
Küçük elli erkek mi olur ya
eski emolardan kim kaldı :) sana fake diyenin
Herşey önemlidir
tabi baksana ele be