Ay bugün bir kız gördüm gözleri çok güzel maskeyi indirince fikrim değişti.
Ve nedense maskeli herkes güzel geliyor bana 😄
Ve nedense maskeli herkes güzel geliyor bana 😄
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Daha neler ahahahahha
Gerçekten saçlarıma iyi bakarım aa bu kız mı erkek mi diye çok duyuyorum kimi görüşmelerimde hanımefendi dediklerinde öyle bön bön bakıyorum :D
Geçen ben de uzun saçlı erkek gördüm birçok kızdan güzeldi dikkat et 😂 kısmetimizi çalma
Valla güzel mi dersen duş aldığımda sabah bir çıkıyorum önceden açtım saçları ara ara sarılıklar var şere... az yaşamıyorum kendi cinslerim sağolsun çıkma teklifi eden mi dersin yemek teklifi eden mi dersin erkeğim diyorum kadınım diyor dingil erkeğim pipim var diyorum engelliyorum :D kimisi taktik alıyor vs
Ahahahha 😄 gör işte cinsinin ne kadar aç olduğunu ve snei merak ettim bu güzellik kimmiş 😂
Biliyorum çoook başıma geliyor :) ben kendimi biliyorum
Sanırım burada merak ettiğim ilk guzelliksin ahahahahhah
Teşekkür ederim merak ettiğin için ama atmıyorum sonra karııı mısın sen Barış Mançonun ne yaşadığı varsa yaşıyorum
Ya kendimden güzel misin onu merak ettim sadece 😄
Hayır güzel değilim sadece yeşil gözlüyüm uzun saçlıyım
Bu kadar mı yani 😂 Millet aç aç
Aç değil aptallar diyebiliriz şahsen böyleleriyle bir tutulmak hoşuma gitmiyor
Mesela instgram da birini beğenirim takip atarım normal bir mesaj atarım cevap gelmeyince sinir olurum isteği iptal eder mesajı da iptal ederim normal bir mesaja bile tepki gelmiyor boşver
Napalım işte kimin iyi kimin abaza olduğunu anlamıyoruz ben direkt siliyorum mesajları
Oda var ama herkesi de aynı katagorize etmek adil değil diyelim
Öyle
Hala merak ediyor musun atayım saçımı sansürlü
Olur 😄
https://hizliresim.com/nWsaj7
Üşenmeden kestim
Bu bildiğimiz saç benimki de bunun siyahi
Evet kısa mı bekliyordun :D
Yok da acaip güzel bir şey beklemiştim
Püü çok kötü dedi üzdün
Kötü değil normal
Teşekkür ederim