Güzellik & Bakım Bir kızda aradığınız özellikler? xscgmjcdgj Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor bir kızda aradığınız fiziksel özellikler nelernot: nefes alması veya kız olması yazmayın Bir kızda aradığınız özellikler? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
komando_09 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kadın olduğunun farkında olması, bakımlı olması, egosuz olması... Vucudunun ölçüleri kilosu boyu ne olursa olsun onu iyi gösterebilmesi giyimi ile vs 1 0 Yorumla
deeliiçocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Kısa boylu minyon tipli olması giyimi kuşamı dikkat çekecek olması düzgün diksiyonlu olması ilk tercihimlerdendir :) 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abi benle olcaksa bana her manada yakışcak ilk önce merhametli ve sabırlı saygılı olmak lazım sonra benim boyuma yani 1.78 yakın giyimimde güzel gözlerim mavi kumralım dişime göre olmalı eziklenmemeli yanımda öncelikler bunlar 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl anlayışlı merhametli akıllı olgun eğlenceli deli dolu biri olması 0 0 Yorumla
çılgınbirdost Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saçı uzun aklı kısa olsun Boyu orta huyu orta sekerli olsun 😆 0 0 Yorumla
mahmutumsu1i Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Gözlük kullanması, kısa saçlı olması, diş teli takıyor olması... 0 0 Yorumla
BrfnArsln Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beyaz ten, ince bel, uzun boy. 3 4 Yorumla 1m63cm_erkek +1 yıl Yukarıda varoş köylü kezban kızın biri 😂😂🤣🤣🤣 dikkat ettin mi? Yorumla BrfnArsln +1 yıl Anlamadım? Yorumla 1m63cm_erkek +1 yıl Küçükcivcive 🤣🤣 varoş Yorumla BrfnArsln +1 yıl Kimseye hakaret etme hakkına sahip değilsin.Hele ki benim görüşümün altında.Engel! Yorumla
1m63cm_erkek Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kısa boylu olmalı. Başka kriter gelmiyor aklıma 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Solunum yapabilmesi karşı cins olması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kadın olduğunun farkında olması, bakımlı olması, egosuz olması... Vucudunun ölçüleri kilosu boyu ne olursa olsun onu iyi gösterebilmesi giyimi ile vs
Kısa boylu minyon tipli olması giyimi kuşamı dikkat çekecek olması düzgün diksiyonlu olması ilk tercihimlerdendir :)
Abi benle olcaksa bana her manada yakışcak ilk önce merhametli ve sabırlı saygılı olmak lazım sonra benim boyuma yani 1.78 yakın giyimimde güzel gözlerim mavi kumralım dişime göre olmalı eziklenmemeli yanımda öncelikler bunlar
anlayışlı merhametli akıllı olgun eğlenceli deli dolu biri olması
Saçı uzun aklı kısa olsun
Boyu orta huyu orta sekerli olsun 😆
Gözlük kullanması, kısa saçlı olması, diş teli takıyor olması...
Beyaz ten, ince bel, uzun boy.
Yukarıda varoş köylü kezban kızın biri 😂😂🤣🤣🤣 dikkat ettin mi?
Anlamadım?
Küçükcivcive 🤣🤣 varoş
Kimseye hakaret etme hakkına sahip değilsin.
Hele ki benim görüşümün altında.
Engel!
İnsanlıktan nasibini alsın yeter
Kısa boylu olmalı.
Başka kriter gelmiyor aklıma
Solunum yapabilmesi karşı cins olması
Beyaz tenli minyon hanım hanımcık.
Akciğerlerinin iyi çalışması
Dürüst, bakımlı ve yapmacık olmaması.
Güven verebilmeli
İnce bal kemikli yüz