Güzellik & Bakım Vücudunuzda beğenmediğiniz yer var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim memelerim biraz küçük 75 falan herkesin çevremdekilere bakıyorum çok hoşuma gidiyor slikonda yaptırmak istemiyorum doğal yolla var mı bir çaresi Vücudunuzda beğenmediğiniz yer var mı? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 810 cevap paylaştı. Doğal yollarla var evde yapabileceğin ama ne kadar etkili olur bilemem 0 0 Yorumla
abiniz24 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Büyük olsa ne olmasa ne erkeklere mü baktırcan kendini 0 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 624 cevap paylaştı. Takma kafana dert etme teknoloji gelişti vardır onunda bi çaresi bide burda böyle sorular sorma gelen yorumlara bak ben utandım 0 0 Yorumla
MasER-EROS Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Okşa iyice bebek yağı ile düzenli olarak büyüyor biraz. 0 0 Yorumla
cerenyinedertli Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Sapık dolmuş yorumlara eğer yaşın küçükse zamanla zaten toparlanırsın 18 - 19 yasina kadar gelisme devam eder 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küçük değilim Yorumla cerenyinedertli +1 yıl Eğer çok takıyorsan yani hep düşünecek kadar psikolojin bozuluyorsa bi doktora git bence her şeyi göze alarak Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı. Yorumlara bak abazalar toplanmis. Reziller. Gogus buyutme masaji var onu uygula istersen 0 0 Yorumla
sexsolak Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tabiki var olmazmi sürekli memelerini oksa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kilom var biraz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kilom normal 🙄 kolo verince büyür mü 🤔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Doğal yollarla var evde yapabileceğin ama ne kadar etkili olur bilemem
Büyük olsa ne olmasa ne erkeklere mü baktırcan kendini
Takma kafana dert etme teknoloji gelişti vardır onunda bi çaresi bide burda böyle sorular sorma gelen yorumlara bak ben utandım
Okşa iyice bebek yağı ile düzenli olarak büyüyor biraz.
Sapık dolmuş yorumlara eğer yaşın küçükse zamanla zaten toparlanırsın 18 - 19 yasina kadar gelisme devam eder
Küçük değilim
Eğer çok takıyorsan yani hep düşünecek kadar psikolojin bozuluyorsa bi doktora git bence her şeyi göze alarak
Yorumlara bak abazalar toplanmis. Reziller. Gogus buyutme masaji var onu uygula istersen
Tabiki var olmazmi sürekli memelerini oksa
Bunumu dert ettin kendine 🤣🤣
Beğendiğim bir yerim yok ki 😃
Eletince büyüyormuş diye duydum
Yaş kaç ki?
Burnum
Burnum ve kaşlarım
Kilom var biraz
Kilom normal 🙄 kolo verince büyür mü 🤔