Arkadaşlar yapmak istediğim birşey çünkü, oradaki kılların bir mahiyeti yok bence, hem temiz gözükür tıraş edince hem de lazım olmayan kılları keseriz. Hem spor salonunda bile görüyorum (soyunma odasında ve duşta yani) resmen herkes orasını tıraş ediyor, acaba ben de mi etsem? Eden var mı aranızda?
Erkekler, Bir erkek olarak, makat kıllarını tıraş etmek doğru mu?

Erkekler Ne Diyor
Oralar kıllı ve pis bir yer olduğu için, ıhtiyaç sonrası temizlerken o killara da yayılabiliyor hijyen için alınması gerek :)
Hijyen için bence gerekli. Ben alıyorum
Peki tavsiyeniz nedir? Neyle alabilirim kılları?
Ben jilet kullanıyorum. alternatif olarak tüy dökücü kremlerden kullanabilirsin
Yani yanlış bilmiyorsam okudum biyerde kesilmez diyor
Ama bence kesilmeli, yani şimdi ben aşırı kıllıyım hem 😂, vücudumun aşağı kısmı çok kıllı bende, o yüzden bence kesilmeli yani
Kardeş bence ya da sence demiyorum okudum kesilmez diyor boşuna da yazmıyor tercih senin tabi ben sadece bilgi veriyorum
Jilet ve tüy dökücüyü asla deneme ikisi de çok kötü makina ile tamamen olmasada alabilirsin. Ben de en iyi yöntemi bulamadım kimse bilmiyor
valla benimde yapasım var ama tırsıyorum ordaki kıllar daha beter çıkcak diye hem neyle alcanki
Işte ben de onu bilmiyorum, ne kullansam tıraş için? Hem nasıl bir hiss olur sonra, ya tahriş filan olursa...
sakın jiletle almaya kalkma bir arkadaşım almıştı şu an goril gibi geziyor etrafta ama neyle alınırda hiç bilmiyorum ya
Ahahahaha😂, bence tüy dökücü krem en iyisi
Temizlik iyidir kes bende keserim
Peki tıraş için ne kullanıyorsunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir? Yani tüy dökücü krem mi yoksa gillete filan?
Yok ben makine ile alıyorum göt kıllarını diğer vücudumu da jiletle alıyorum bir sorun yok tüy dökücü tahriş yapıyor jilet daha pratik hemen ve tahriş yok zaten 5 yıldır düzenli vücudumu traş ederim alışmış
Bende makine var zaten, o zaman en iyisi makineyle yaparım, bakalım nasıl sonuç verecek :p
Spor salonunda erkekler çıplak mı oluyor
Yazdım ben orda, soyunma odası ve duşta oluyorlar çıplak. Malum orada her duş kabininde kapı olmuyor.
Ohh ne güzel mis awq
Ne yani çıplak çıplak birbirinize mi bakiyorsunuz gösteriyorsunuz?
@Luckheart Göstermiyoruz elbette, görüyoruz ama. Hem soyunma odasında çıplak olmak normaldir, adı üstünde SOYUNMA odası. Duş kabinlerinin de kapıları olmuyor zaten.
Bende gelicem 😋
Yani birbirinizin poposunu vs görebiliyorsunuz ve uyanmiyor musunu😅
Utanmıyor musunuz*