Kaba sakal, kirli sakalın bir tık uzun hâlidir. Sinekkaydı yani pürüzsüz bir şekilde tıraş olan bir erkeğin sakalı ortalama 1 haftada kirli sakal kıvamına gelebilmektedir. Kaba sakal formuna ulaşması ise 1 ayı bulabilmektedir. Kaba sakal, kirli sakala nazaran yüzün biraz daha büyük gözükmesine neden olur ve daha iyi bir bakım gerektirir.
Peki siz erkekte kaba sakalı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Evet, kaba sakal her erkeğe yakışır.
Evet ama kaba sakal her erkeğe yakışmıyor.
Hayır, kaba sakalı hiçbir erkeğe yakıştırmıyorum.
Ben sakalı hiçbir şekilde sevmiyorum, sakalsız tercihimdir.
Sakalları çok gürse hoş durmuyor. Hafif seyrek sakalı olanlara yakışıyor, mesela Mehmet Günsür’e çok yakıştırıyorum. 😄
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında bu çok da kaba sakal sayılmıyor Mehmet Günsür'ün ki ama seyrek sakal bence kötü. Yorgan gibi kalın gür sakallar da kötü. Temel Reis çizgi filmdeki o gür sakallı kötü hayduda benziyorlar sonra ben dahil sdad :D
Kirli sakal dan fazlasına her türlü karşıyım ve yakıştıramıyorum da. Kirli sakal çok çekici ve karizmatik bir hava katabiliyor ama ben şimdiye kadar uzun ve gür sakallarla çekici görünen birine denk gelmedim.
yüzü uzunsa olabilir kısa ve yuvarlak yüze kabasakal hiç hoş durmuyor bi de ben sakal uzatsam bile şekilli uzatırım yanlardan kestiririm alta doğru uzun olur o tarz yapabilirler ama annem sakalı hiç sevmez
La salladım kurban benzemiyon zannersem. Kendine has yüz seklin var, fındık burun, geniş alın, oval üçgen yuz, keskin çene ve göz, duzgün kafa yapısı. Hasılı çoğu kizdan daha güzel yüzün kurban