Canlı yayında Bi kıza sordum 1.300 liraya hem dudak dolgusu hem de göz altı ışık bilmemnesi yaptırmış 1 haftalık olmasına rağmen doğal duruyordu ve kötü değildi. Fiyata çok şaşırdım çünkü netten bakınca hep 6-15 bin arası çıkıyor. Yaptırdığı yerin ismini sormayı unuttum önereceğiniz böyle bir yer var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Dolgu ve estetik arasındaki farkı bilmeyenler yazmış? Bi konuda bilginiz yoksa niye herşeye atlıyorsunuz
Bılmemnesimi sen daha ne yapmak istediğini bilmiyorsun işte sizin gibi sazanların 3 kuruş parasını alıp sonra cıyak cıyak yüzüm. mahvoldu diye ağlatıyorlar
Ne alakası var özgür irade, düşünce istediğim yorumu yazarım hem neden alınıyorsun ki senin bu gibi yerlerden medet umacağına daha sağlıklı yerlerden bilgi edinmen gerek buradan birşey çıkmaz. Hem belki aklın başına gelir de vazgeçersin diye sert konuştum
Ozan balık bence güzel yapar ayda kutayın estetik doktoru ama illa ki dolgu da yapıyorlardır
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayda kutayı inanılmaz beğeniyorum ama estetikli halini değil çünkü mimik yok kızda onun ki abartı. Ufak dokunuş yaptıranları beğeniyorum ben. Hem estetiği 35 ten sonra düşünürüm benim isteğim sadece dolgu yani geçici bişey
Aşkım yalan değil kii, çekik göz subliminali dinliyordum 1 haftada sonuç verdi inan doğrular❤️ ama yine de dudak dolgunlaştırma egzersizleri yapabilirsin ya da nane yağı sürebilirsin ya da ruju taşırabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hastanelere sorsan daha iyi. Herhangi bir durumda kontrole gidersin dava acarsın. Daha kolay.
Bunu da aklımda bulundurucam teşekkürler 🧚♀️
Estetik yaptıracağına gururunla ince dudaklı kal gitsin çünkü çok yapma duruyor
İnce dudaklı değilim ve kalın da yaptırmıcam dolgu geçici bişey her şeyi estetik sanmayın
Bılmemnesimi sen daha ne yapmak istediğini bilmiyorsun işte sizin gibi sazanların 3 kuruş parasını alıp sonra cıyak cıyak yüzüm. mahvoldu diye ağlatıyorlar
Sana giren çıkan ne?
Senin gibi zayıf iradeli insanlarla aynı oksijeni solumak
Daha okuduğunu bile algılayamuyorsun? Dolgu yaptıranlar yazsın demişim. Niye atlıyorsun?
Ne alakası var özgür irade, düşünce istediğim yorumu yazarım hem neden alınıyorsun ki senin bu gibi yerlerden medet umacağına daha sağlıklı yerlerden bilgi edinmen gerek buradan birşey çıkmaz. Hem belki aklın başına gelir de vazgeçersin diye sert konuştum
Alt tarafı soru sormuşum medet ummak ne alaka? Ama haklısın senin gibi hiçbir bilgisi olmayan kişiler yazdı
Ozan balık bence güzel yapar ayda kutayın estetik doktoru ama illa ki dolgu da yapıyorlardır
Ayda kutayı inanılmaz beğeniyorum ama estetikli halini değil çünkü mimik yok kızda onun ki abartı. Ufak dokunuş yaptıranları beğeniyorum ben. Hem estetiği 35 ten sonra düşünürüm benim isteğim sadece dolgu yani geçici bişey
Dudak dolgunlaştırma subliminali dinleyebilirsin💞
Onlar yalan
Teşekkürler yine 🌼
Aşkım yalan değil kii, çekik göz subliminali dinliyordum 1 haftada sonuç verdi inan doğrular❤️ ama yine de dudak dolgunlaştırma egzersizleri yapabilirsin ya da nane yağı sürebilirsin ya da ruju taşırabilirsin
Yaptirma bence
Fikrinizi sormadım ki yaptıranlar yazsın demişim soruda kardeşim bilmiyorsanız yazmayınnn
Bir hekim olarak yaptirmamanizi önerdim tamam sorumluluk sizin ;)
Estetik yapanlar da hekim (heryer kastetmiyorum)
Dudağın küçük mü
Normal,