Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Sana olmazmı
Sertmi olmalı
Ne algiliyorsan
Sence
@oski35 Gece gece uğrascak başka birini bul
Ciddi sordum
Bence 30 üstü kadınlar için çekiciliğ var
Kalçan küçük ve Yuvarlak mi
Ve sıkı 1 yılda yaptım sporla gören erkekler deli oluyor yok balık etliymis güzel kadınlar hepsi şişko
Dik okması önemli
Küçük olunca başka şansı yok zaten, hem küçük hem sarkık olması için çürümüş marul olması lazım :D
Büyük seviyorsun diye küçükleri aşagılayamazsın bu fotodaki kadının vücutunda olan biri sana bakmaz bile çok yukarıyla uçma yani
Hanımefendi sadece profil fotoğrafına bakarak fiziki yorumu yapmayın, benim sizin yaşınız kadar spor hayatım var üzülürsünüz :D
Valla ben hem yüze hem fiziğe bakarım cıkss senin fizik olsada yüz olmamış
Hahahah hanımefendi lütfen kalçanız kadar konuşun, yani susunuz :D
Kalçam harika ötesi kıvrımlarım boyum ve belim yüzümde dahil bunlar kadar konuşacaksam sabah olmaz
Hahahahaha hatun ruh hastası çıktı Rıza Baba. Peki bundan şeyin haberi var mı? Fiziğinin? :D
Fiziğimi geçtim görenlerin haberi çok
Sen bana kafa tutma yanarsın. Türk olmamam bile ne kadar farklı bir kadın olduğumun farkı
İstediğin her alanda kapışabiliriz sıfır problem, bence iyi düşün :D
Kapışamazsınn
Kolumun bile kalçasından büyük olduğu bir kişi ile ben de kapışmak istemem zaten :D
Hahaha komiksinn. Kolunu kırarım.
Ben kırılırsın o kırılmaz, popon gibi minik bir domatesle karıştırma istersen :D
Bir gün ülkene gelirsem dövüş sanatlarından öğrendiklerimi üstünde uygularım merak etme o zaman anlarsın 😃
Sana tek kolumu veriyorum, onunla oyalanırsın, üstü kalsın :D
Dikkat et başka yerlerini kaptırma
Yaşadığım ilçede bileği benden daha kuvvetli olan yok, birinciliklerim var istersen biraz daha sakin konuşalım ne dersin :D
Peki
Hahahaha aferin sana, iyi bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin :D
Şirinler?
Senin anlayacağın dilden; Smurfs :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
629Sana olmazmı
Sertmi olmalı
Ne algiliyorsan
Sence
@oski35 Gece gece uğrascak başka birini bul
Ciddi sordum
Bence 30 üstü kadınlar için çekiciliğ var
Kalçan küçük ve Yuvarlak mi
Ve sıkı 1 yılda yaptım sporla gören erkekler deli oluyor yok balık etliymis güzel kadınlar hepsi şişko
Dik okması önemli
Küçük olunca başka şansı yok zaten, hem küçük hem sarkık olması için çürümüş marul olması lazım :D
Büyük seviyorsun diye küçükleri aşagılayamazsın bu fotodaki kadının vücutunda olan biri sana bakmaz bile çok yukarıyla uçma yani
Hanımefendi sadece profil fotoğrafına bakarak fiziki yorumu yapmayın, benim sizin yaşınız kadar spor hayatım var üzülürsünüz :D
Valla ben hem yüze hem fiziğe bakarım cıkss senin fizik olsada yüz olmamış
Hahahah hanımefendi lütfen kalçanız kadar konuşun, yani susunuz :D
Kalçam harika ötesi kıvrımlarım boyum ve belim yüzümde dahil bunlar kadar konuşacaksam sabah olmaz
Hahahahaha hatun ruh hastası çıktı Rıza Baba. Peki bundan şeyin haberi var mı? Fiziğinin? :D
Fiziğimi geçtim görenlerin haberi çok
Sen bana kafa tutma yanarsın. Türk olmamam bile ne kadar farklı bir kadın olduğumun farkı
İstediğin her alanda kapışabiliriz sıfır problem, bence iyi düşün :D
Kapışamazsınn
Kolumun bile kalçasından büyük olduğu bir kişi ile ben de kapışmak istemem zaten :D
Hahaha komiksinn. Kolunu kırarım.
Ben kırılırsın o kırılmaz, popon gibi minik bir domatesle karıştırma istersen :D
Bir gün ülkene gelirsem dövüş sanatlarından öğrendiklerimi üstünde uygularım merak etme o zaman anlarsın 😃
Sana tek kolumu veriyorum, onunla oyalanırsın, üstü kalsın :D
Dikkat et başka yerlerini kaptırma
Yaşadığım ilçede bileği benden daha kuvvetli olan yok, birinciliklerim var istersen biraz daha sakin konuşalım ne dersin :D
Peki
Hahahaha aferin sana, iyi bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin :D
Şirinler?
Senin anlayacağın dilden; Smurfs :D
Büyük kala sevmiyorum ben küçük olsun en güzeli o bence
Onla aynıysan sıkıntı yok 😁