Güzellik & Bakım Kalçanın küçük olması avantaj mı dezavantaj mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 boyum 1.70 ve kalçam dik küçük görseldeki gibi sizce bu kötü mü iyi mi? Kalçanın küçük olması avantaj mı dezavantaj mı? Cevapla 35 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kdşfidfm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl s beden sana olabilir tek kalınca indirimde alabilirsin iyi bi şey 2 1 Yorumla oski35 +1 yıl Sana olmazmı Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Küçük kalçalı kadınlara Allah'tan acil şifalar diliyorum. 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Dik okması önemli Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Küçük olunca başka şansı yok zaten, hem küçük hem sarkık olması için çürümüş marul olması lazım :D Yorumla Soran +1 yıl Büyük seviyorsun diye küçükleri aşagılayamazsın bu fotodaki kadının vücutunda olan biri sana bakmaz bile çok yukarıyla uçma yani Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Hanımefendi sadece profil fotoğrafına bakarak fiziki yorumu yapmayın, benim sizin yaşınız kadar spor hayatım var üzülürsünüz :D Yorumla Soran +1 yıl Valla ben hem yüze hem fiziğe bakarım cıkss senin fizik olsada yüz olmamış Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Hahahah hanımefendi lütfen kalçanız kadar konuşun, yani susunuz :D Yorumla Soran +1 yıl Kalçam harika ötesi kıvrımlarım boyum ve belim yüzümde dahil bunlar kadar konuşacaksam sabah olmaz Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Hahahahaha hatun ruh hastası çıktı Rıza Baba. Peki bundan şeyin haberi var mı? Fiziğinin? :D Yorumla Soran +1 yıl Fiziğimi geçtim görenlerin haberi çok Yorumla Soran +1 yıl Sen bana kafa tutma yanarsın. Türk olmamam bile ne kadar farklı bir kadın olduğumun farkı Yorumla Efendi_Bey +1 yıl İstediğin her alanda kapışabiliriz sıfır problem, bence iyi düşün :D Yorumla Soran +1 yıl Kapışamazsınn Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Kolumun bile kalçasından büyük olduğu bir kişi ile ben de kapışmak istemem zaten :D Yorumla Soran +1 yıl Hahaha komiksinn. Kolunu kırarım. Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Ben kırılırsın o kırılmaz, popon gibi minik bir domatesle karıştırma istersen :D Yorumla Soran +1 yıl Bir gün ülkene gelirsem dövüş sanatlarından öğrendiklerimi üstünde uygularım merak etme o zaman anlarsın 😃 Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Sana tek kolumu veriyorum, onunla oyalanırsın, üstü kalsın :D Yorumla Soran +1 yıl Dikkat et başka yerlerini kaptırma Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Yaşadığım ilçede bileği benden daha kuvvetli olan yok, birinciliklerim var istersen biraz daha sakin konuşalım ne dersin :D Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Hahahaha aferin sana, iyi bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin :D Yorumla Soran +1 yıl Şirinler? Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Senin anlayacağın dilden; Smurfs :D Yorumla
ChaChuBa Takip Et Xper 5 Yaş: 101 +1 yıl Sert yere oturunca pofuduğa oturmuş gibi bı avantajı var 1 5 Yorumla oski35 +1 yıl Sertmi olmalı Yorumla ChaChuBa +1 yıl Ne algiliyorsan Yorumla oski35 +1 yıl Sence Yorumla ChaChuBa +1 yıl @oski35 Gece gece uğrascak başka birini bul Yorumla oski35 +1 yıl Ciddi sordum Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dik olması iyi de küçük sevmiyorum ben 6 0 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Benim için ideal mesela ama erkeklerin çoğu kocaman kalça olsun derdinde mesela. 0 0 Yorumla
Qashqaii Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl En güzeliBüyük kala sevmiyorum ben küçük olsun en güzeli o bence 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bruletova’da başka bir dünya be..Onla aynıysan sıkıntı yok 😁 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akşam akşam bizi mi sınıyorsunuz yaaa 1 0 Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Olması gerektiği gibi. Vücut orantılı olmalıdır. 1 0 Yorumla
tunasoyarslan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl isi bilen ellerde avantajken is bilmeyen elerde mundar olabilir 🤣 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Koca got guzel bir sey degil zaten. 2 1 Yorumla assklatscher +1 yıl Bence 30 üstü kadınlar için çekiciliğ var Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 962 cevap paylaştı. Herşeyin normali güzel , ama balık olsa daha güzel 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Aksine çok iyi sıkı ve görsel olarakta çok güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
s beden sana olabilir tek kalınca indirimde alabilirsin iyi bi şey
Sana olmazmı
Küçük kalçalı kadınlara Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Dik okması önemli
Küçük olunca başka şansı yok zaten, hem küçük hem sarkık olması için çürümüş marul olması lazım :D
Büyük seviyorsun diye küçükleri aşagılayamazsın bu fotodaki kadının vücutunda olan biri sana bakmaz bile çok yukarıyla uçma yani
Hanımefendi sadece profil fotoğrafına bakarak fiziki yorumu yapmayın, benim sizin yaşınız kadar spor hayatım var üzülürsünüz :D
Valla ben hem yüze hem fiziğe bakarım cıkss senin fizik olsada yüz olmamış
Hahahah hanımefendi lütfen kalçanız kadar konuşun, yani susunuz :D
Kalçam harika ötesi kıvrımlarım boyum ve belim yüzümde dahil bunlar kadar konuşacaksam sabah olmaz
Hahahahaha hatun ruh hastası çıktı Rıza Baba. Peki bundan şeyin haberi var mı? Fiziğinin? :D
Fiziğimi geçtim görenlerin haberi çok
Sen bana kafa tutma yanarsın. Türk olmamam bile ne kadar farklı bir kadın olduğumun farkı
İstediğin her alanda kapışabiliriz sıfır problem, bence iyi düşün :D
Kapışamazsınn
Kolumun bile kalçasından büyük olduğu bir kişi ile ben de kapışmak istemem zaten :D
Hahaha komiksinn. Kolunu kırarım.
Ben kırılırsın o kırılmaz, popon gibi minik bir domatesle karıştırma istersen :D
Bir gün ülkene gelirsem dövüş sanatlarından öğrendiklerimi üstünde uygularım merak etme o zaman anlarsın 😃
Sana tek kolumu veriyorum, onunla oyalanırsın, üstü kalsın :D
Dikkat et başka yerlerini kaptırma
Yaşadığım ilçede bileği benden daha kuvvetli olan yok, birinciliklerim var istersen biraz daha sakin konuşalım ne dersin :D
Peki
Hahahaha aferin sana, iyi bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin :D
Şirinler?
Senin anlayacağın dilden; Smurfs :D
Sert yere oturunca pofuduğa oturmuş gibi bı avantajı var
Sertmi olmalı
Ne algiliyorsan
Sence
@oski35 Gece gece uğrascak başka birini bul
Ciddi sordum
Dik olması iyi de küçük sevmiyorum ben
Benim için ideal mesela ama erkeklerin çoğu kocaman kalça olsun derdinde mesela.
En güzeli
Büyük kala sevmiyorum ben küçük olsun en güzeli o bence
Bruletova’da başka bir dünya be..
Onla aynıysan sıkıntı yok 😁
Akşam akşam bizi mi sınıyorsunuz yaaa
Olması gerektiği gibi. Vücut orantılı olmalıdır.
küçük ve dikk taşşş gibi🥰😍😘
isi bilen ellerde avantajken is bilmeyen elerde mundar olabilir 🤣
Koca got guzel bir sey degil zaten.
Bence 30 üstü kadınlar için çekiciliğ var
herşeyin azı ya da fazlası zarardır. ortası idealdir
Ele gelsin yeter kanka.
Her şeyin ortası makbuldür.
Herşeyin normali güzel , ama balık olsa daha güzel
Çok geniş kalça sevmiyorum zaten
Resimdeki pekde küçük sayılmaz
En sevdiğim kalça tipi
Aksine çok iyi sıkı ve görsel olarakta çok güzel