Dudak ısırma derken dudaklarını soyan diye de düşünebilirsiniz.
Dudağını ısıran kadın görüntüsü itici midir yoksa çekici midir?
Böyle değil ama..

Böyle..

#Cassie
Dudağını ısıran kadın görüntüsü itici midir yoksa çekici midir?
Böyle değil ama..

Daha çok heyecanlıken veya kaygılıyken yapıyorum ben çekici mi itici mi oluyor bilmiyorum...
ama bu olayı bir yapan var bir de yapamayan yapan çok iyi yapıyor yapamayan açlıktan dudağını yemeye çalışıyormuş gibi gözüküyor...
Hımm Her türlü Düşünceye çıkabilen bir kuram fakat kendi şahsi düşüncem karşı Cinsin bazı özel duygularda kendi içine Atan aşırı duyguların zamansal artışlarla Hormonların yüksek Uyarı Niteliğinde tepkiler Göstermesinin normal oldugunu düşünüyorum. Duygularına hakim olabilmek tabi ki önemli veya hiç Duyguların olmaması da Sadece Bazı kişi ve Bireyde farklı reaksiyonda hormonsal hastalıklara davetiye çıkarabilir.
Cevap
66Cevap
Bi ara dudağımı ısırırken izleme fırsatım olmuştu kendime aşık olmuştum 😍 bence çekici duruyor
Kendine mi aşık oldun 😄
@Cassie_Robichaud evet 😂😂😂
@doanylmz herkes önce kendine aşık olmalı😊
@doanylmz 🤷♀️😂
Ne amaçla ısırdığına bağlı ilk görseldeki çekici olur bir erkek için bence ama sürekli dudak yiyen kadın itici olur gibi geliyor bana.
Genelde çekicidir. Ama ben ısırsam özürlü gibi olurum skdjd
Bir erkege bakarak yaparsan sekse davettir dikkat et
Eski sevgilim ısırdığımı söylüyodu ve hoşuna gittiğini söylüyodu ama ben ısırdığımın farkında olmuyodum ne kadar dikkatli bakmış 😂
Bilmiyorum ama ben çok sık yaparım. Alışkanlık gibi bir şey dudaklarım çok kuru olduğu için istemsiz yapıyorum.
Kendim adıma yorum yapmak isterim gülerken sürekli dudağımı ısırırım rahatsız edici bir durum bana göre itici bir durumda diyebiliriz
Dudağının ufak bir kısmını ısıran kadın çekicidir
Diğeri çekici değil 😕
Çok masumane dudak ısırması olsada karşı tarafta farklı düşünceler ve duyguların oluşmasına sebep olabilir.
Isırmaktan ısıtmağa, kadından kadına fark var. Öylesi varki çok tahrik edici çekici olur. Öylesi de varki çok itici olur görmek istemezsin.
Hangi ortamda nasıl ısırdığına bağlı. Kimine masumiyet utangaçlık katarken, kimine şevhet yüklüyor.
İki görsel de berbat
Şu kadının dudağını isiran halinh davetkar bulurdum ama...
Davetkar bulmana sebep yarı çıplak oluşu olmasın. Günlük kıyafet icerisinde o hareketi yapsa onu da igrenc bulabilirdiniz bence
Anladım
Dudak ısırmanın çok çeşidi var ince bir ısırıkla evet çekiciliğini arttırabilir
Eyvah diyerek ısıran ayrı, bana bir şeyler oluyor diye ısıran ayrı. Aradaki çekiciyi bulmak lazım.
Baya bi çekici. Beni benden alır seni sana bırakmaz. 😂
Çekicidir ama tüm dudağı değil
Dudağın sadece ufak bir kısmını ısırdığında seksapel artar
Isırma şekline bağlı. Mal gibi istiyorsa itici ama tahrik etmek için isiriyosa dedektör ötmeye baslar😂😂😂😂
Mal gibi ısıranları kastettim ben aslında 😄
Ben genelde onların dudak ısırma sebebi olduğum için pek de mal gibi yapan olmuyo😂😂😂 ya zevkten yapar ya da hafif acıdan 🙈🙈😂
ya biraz yapmacık oluyor o görüntü. kendine hakim olamadan yapan olursa onun tadından yenmiyor ama
Birde kısık gözlerle bakıyorsa fena 😄🤭
Bak bak 😄 ben kısık baksam da olmuyor
Hem dee.. bi deneyim bari kız 😄😄
Bi keresinde dudaklarını yerken bi kız arkadaşımı öpmüştüm ve bu onu ilk öpüşümdü. Çok tatlı gelmişti
İticide lafmı
Bildiğin soğutma tekniği gibi birşey
🤮
yerine göre değişir. bazen çekici bazen itici. ben pek beğenmiyorum
İtici bence sebep ne yani?
Dimi yani
Nasil isirdigina bağlı bence. Resimdeki cok itici😄
Çekici olduğunu düşünüyorum
Üstteki manita iyiymiş ama itici bakinca bu kız aşağılık diyesim geliyo haha yazık bunlara :D
İtici ve hoş olmayan bir goruntu bence
Bana göre itici
Alışkanlık stresli iken bende ısırırım istemsizce
itici viyy bu ne ya 😂😂😂
Her önüne gelene yakışmadığı için kötülünen konu haline gelen kızları aşırı çekici gösteren durumdur.
Kendime ne kadar yakıştırmasam da bazı kadınlarda AŞŞŞŞIRI HOT DURUYOR ÇOK ÇOK ÇOK ESTETİK. kesinlikle çekicidir.
Dudak ısıran kadın çekicidir benim için
sexe davet gibi gelir bana hoşuma gider
Yeme kız dudakların kanayacak derim :d
İtici de değil çekici de değil.
İtici, yapmacık cunku.
Yalan yok yapmasını bilende çekici bilmeyende itici durur
Bence bazı kadınlar böyle yapıyor bane seksi ve çekici geliyor
Genelde çekici bir görüntü
Adel gibiler hep yapsın...
kadına göre değişir ama genelde çekici oluyor..
Bana çekici gelmiştir hele dudaklarıda güzelse :D
Adele yakisirda bize yakismaz
Alışkanlık ya bunun iticisi çekicisi yok ki
nerde yaptığına bağlı😂
Üsteki iyi alttaki hoşuma gitmedi
Yakisana guzel gidiyor
Hareket bana ise çok iyi olur, hoşuma gider.
İkinci fotoğraftaki gibiyse itici
Bir artısı olduğunu düşünmüyorum
Ben cok cekici buluyorum oyle kızları
Bu ikisinde itici durmuş
Dudak ısıran kadın çekici ve seksidir
Her kadında güzel durmuyor
Seksidir ama her kadın yapamaz
Yaaa şapşik diyesim geldi. Bence çok sevimli
İtici geliyo bana
Soğuma sebebi
😄kralsın
Çekici ve sexsi