19 yaşında çocukları çekici bulan insanlar karşısındaki kişiyi etkileyemeyeceğini bilen ve bu yüzden manipülasyona başvurup hayat tecrübesi olmayan bebelerden yararlanmak isteyen öküzlerdir. Kimse kusura bakmasın.
Benim boyumu aşar aşmaz mevzu bu değil. Daha hayat hakkında ne istediğini bile tam olarak bilmeyen yavruları “meyve bunlar eheh eheh” diyerek metalaştıramarsınız. Sapıklık resmen.
Bilimsel olarak her iki cinsiyetinde en güzel olduğu yaş 33müş. Mantıklı çünkü 20li zamanların verdiği çocuksu bebeksi yüz ifadesi yerine maskülen veya feminen hatlar daha çok belirginleşir olgunlaşınca.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız çirkinse o yaşta da çirkin malesef. Mesela ben... Güzel kadın gençken daha güzeldir tabi. Spor salonunda 36 yaşında abla var taş gibi gençliğini düşünemiyorum. Liseli unili çirkinler de var erkek gibiler. Amaan ne uzattım kısaca mesele yaştan ziyade genetik.
ben 23den sonra güzellestim 19-22 yas benim hala kurbaga caglarimdi hahaha
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Offf niye canımı çektirdin ki şimdi. Şu resimdeki kadar güzel olmasa da benzer fizikteki arkadaşım geldi aklıma 1 2 ufak kaçamağımız olmuştu. İsteyen herkesin yaşaması gereken bi deneyim. Zevk nasıl verilir çok iyi biliyor üff bebeğimm yaa