- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürk toplumundan bir tabir vardır gadası. Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye bir durum vardır. Bence tamamen balık etli sevdası ordan gelir. Her ne kadar zayıf ince belli kadınlar daha çok seviliyor görülsede, erkekler balık etli kadınlara ayrı düşkün olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBalık etli hanımlarla toplu hanımlar arasında ince bir çizgi vardır aslında ama bu konuda görüş belirtecek olsam bir kitap dolusu detay vermem gerekir şimdi. Ancak ben balık etli hanımlardan hoşlanırım. Kilo konusu ise varyasyonlara göre farklılık gösterir. İri kemikli bir hanımefendi iseniz 70 hatta bir miktar üstünde bir kiloda olmanız balık etli olmak anlamına gelirken, narin bir vücut yapınız varsa 65 kg. Civarı balık etli olarak tabir edilmeniz için uygundur.
00 Yorumla
170 kadın 70 80 kilo civarı olunca balık etli sınıfına girer fakat bu çekicilik güzellik vs gibi şeyler insanların bakışlarıyla alakalı bir durum yani balık etli kadınlar güzel zayıflar çirkin gibi bir algı yok tamamen göreceli bir kavram hem kişinin boyu kilosu yaşı gibi rakamsal şeyler kişiyi geçici olarak tatmin eder sonrasından huzur mutluluk 0 yani buradan çıkarmamız gereken şey - Hayat rakamlarla değil insanlarla geçer
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Balık etli dedikleri zayıftan hallice kilolu olan aşırıya kaçmayan göz dolduran kişiler balım etli oluyor ama öncelik ye birşey yoktur tercih meselesi bu benim böyle bir takıntım yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. ideal kilosuna bi beş on kilo koy al sana balık etli 😃 fazlası balina ete giriyor😃
30 Yorumla
+1 yılBalık etli derken hafif ayva göbekli , büyük kalçalı ve minyon kadınlar akıla gelir. Bence bunu seven sadece türk erkekleri. Daha çekici bulanlar onlar. Şahsen ben balık etli kadınları çekici bulmam.
Fazla kiloda sağlıklı değildir. Güzelliği gölgeler.
#Лена00 YorumlaTam tersine
Ben sevmiyorum
175 53
Miranda Kerr zillisi
Çok da arzulatici bence
Tam olarak bunun gibi olmalı kadin
Vücut olarak..
Zayıf vücutlu kadınlar daha mi çekici ne?00 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu söylim paylaştığın fotoğraf balık etli bir kadına ayit değil yani balık etkiden kastımız kesinlikle bu değil 1.70 boyundaysan 65-70 kiloysan balık diyebiliriz duruma göre değişiyor bazı insanların kiloları tek bir yerde yoğunlaşıyor mesela madenlerde böyle olunca sevmiyoruz ancak her yerde eşit şekildeyse o zaman gözlerimizi alamıyoruz 😁
00 Yorumlaerkekleri hiç anlamıyorum kiloyla yağı aynı şey sanıyor aptallar halbuki kas yağdan ağırdır anlatabildimmi ben 193cm 112kg yim hiç öle bir balık etliliğim yok kolum bacam falan kedinden uzun kalın birde sporla birleşince ben oluyor işte
323 Yorumla- +1 yıl
Maşallah be ablacım ben bile 1.92'yim sana ne yedirdiler 😅
- +1 yıl
@TheCeketli tabi abimi tanımadığından asıl ona yedirmişlerde ben küçük kalmışım
- +1 yıl
O kaç?
- +1 yıl
@TheCeketli 194cm 180kg
- +1 yıl
Çok kilolu be
- +1 yıl
@TheCeketli miskin falanda değilki 36cm eli var 48numara ayağı var kol kası 30cm hayvan gibi buna ramen göbeğide var ama miskin veya yataktan kalkamıcak bişey değil yani şöyle anlatıyım kavga ettiğimiz zaman maximum dayanabildiğim saldırı sayısı 6
- +1 yıl
Ben sizi ve abinizi çok merak ettim 😀😀
- +1 yıl
Abisiyle dövüşüyormuş 😂
- +1 yıl
@gamzearslanhrbl onu merak etme manyak çok yanaşmamak lazım
- +1 yıl
Öyle bir anlatıyorsun ki sanki abin değil de vahşi bir hayvan
- +1 yıl
@TheCeketli tabi genelde şöyle oluyor o başlatıyor bi yumruk atıyor ben daha hızlı umruk attığım için ben ona 3yumruk atmış oluyorum sonra o bidaha vuruyor bu sefer iki elimle tutuyorum hayvan nası vuruyorsa bacağımdan hissediyorum ağrıyı çöküyorum birden sonra bir tane tekme atıyor duvara sırtımı vurduğumu hissediyorum kalkıyorum yumruklarımı atmaya başlıyorum ve köşeye sıkıştırıyorum boğazımdan tutuyor tavana çarpıyor yere çarpıyor ve karşı duvara fırlatıyor 2_3dakka kalkamıyorum
- +1 yıl
@TheCeketli insan gibi vurmuyorki
- +1 yıl
Evde bunun için özel bir oda bulunuyor mu? 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
- +1 yıl
@gamzearslanhrbl yok ortak kaldığımız oda
- +1 yıl
Evde Smackdown atıyorlar ciddi ciddi
- +1 yıl
Cidden ben de merak ettim tipini bir fotoğrafını atarmısın, özelden de atabilirsin
- +1 yıl
@TheCeketli yorumuna çok güldüm ama kimseye foto atmıyorum
- +1 yıl
Peki 🙌
- +1 yıl
@yasemi3 ciddi misin 193 😯😯😯😯 inanamıyorum ! Yasemin kıyafet, ayakkabı bulmakta zorlanmiyor musun herhalde özel diktiriyorsundur 😃
- +1 yıl
@S8484 *Sayı
Yani şu kıvam iyi..
https://www.instagram.com/p/CMuyW5ohcMR/?igshid=pehl74p85u5t011 Yorumla
Soran+1 yılBu gayet normal değil mi
- +1 yıl
Gidiptebbu kadını mi örnek verdim🙄🙄
- +1 yıl
*verdin
- +1 yıl
Sarkmaya başlamış sanki
balık etli ile kilolu kadını karştırmayın
balık etli ince belli vucut hatları belirgin kadındır haliyle çekicidir
kadın 100 kilo olmuş göt göbek ayrı gidiyor ben balık etliyim diyor o artık balık değil de balina oluyor10 YorumlaDeğişiyor her fiziğe her tene göre fark ediyor tabiki ama bu resimdeki balık etli değil maalesef çok abartı ama balık etlilerin teni hiç yapmama rağmen biliyorum ki çok tatlı olur elin avucun doldu mu bambaşka Bi tst alırsın
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Vücut yapısına bağlı.
Balıketli yuvarlak ve ilgi çekici hatlara sahip kadınlar için kullanılır.
sanırım 1.70 boyda 60-65 kg balıketli olabilir. Tabi belirtmiş olduğum gibi burada önemli olan hatlar.00 Yorumla
+1 yılÇekicilik denilen şey kişiye özel bir durum bence yani boy kilo sac rengi hepsi kişiye göre değişir o verdiğiniz enerji giyim tarzınız dişil enerjiniz sizi çekici yapar.
10 Yorumla
+1 yılHer kadin kendince guzeldir zaten ama bence ince belli bi kadinin cekiciligi ayri oluyor yani erkekte olsam ince belli bi kadindan hoslanirdim
26 Yorumla- +1 yıl
Tabikide lez ya da bisex degilim fakat bana gore en cekici yaratilmis varlik kadin
- +1 yıl
Abuk subuk sorular sormanin amaci ne acaba
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kilo kişinin kas yapısına bağlı olarak görünüm değişikliği gösterir yalnız bu ayrıntıya dikkat etmelisin.
20 YorumlaBalık etli derken görsel deki gibi balina etliden söz etmiyoruz , kastımız şu güzel insan : Hafif toplu, yani 70-75 kg yi aşmayacak insanlar
Ayrıca balık etli bayanlar gerçekten çok daha çekici00 Yorumla
+1 yılAslında balık et kiloyla ilgili değildir, yapıyla ilgilidir. Balık etli bir kişi zayıf da olabilir. Kilo almaya çok müsait bir metabolizması vardır genelde yine de.
00 YorumlaBalık etli tombul memeler ve kocaman popo demek bu yüzden çekici
32 Yorumla
+1 yılBuna erkekler karar veremez çünkü kadinlar erkekelr için güzel görünmüyor ne beyinsiz bir insansınız ya erkeklere siz hakkı veriyorsunuz bu konuda
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için yapmıyoruz akıllı insanlar kendini begendirmeye çalışmaz kendini iyi hissetmek icin yapar
Çekici falan değil yaa düzgün fizik önemli neymiş efendim balık etli kadın çekiciymiş sana sadece seks esnasında çekici geliyor bi kere
10 Yorumla
+1 yılbalık etli bence ideal kilosundan max 10 kilo fazlası
20 Yorumla
+1 yılResimdeki abla gibi olmasında zira balinada bir balık 😂 İşin şakası ele avuca gelsin taşmasın yeter be kardeşim fazlasında gözümüz yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir.
Ben fit seviyorum, kimisi de balık etli seviyor.
Balık etli dedikleri de zayıfın bir üstü, yani hafif kilolu değil.00 Yorumla
+1 yılBen zayıf seviyorum balık etli itici oluyor. 70se boyu 55 kg olmalı bana göre yani ama bakik et için 65kg falan galiba
00 YorumlaÇekici gelmiyor şahsen bana. Orantı her zaman iyidir.
03 Yorumla
Soran+1 yıl170 kişi için kaç kilodan sonrası fazla size göre
Soran+1 yıl170e 55 baya ince olur gerçekten de sevmiyomuşun
+1 yılBaliketli kadınların vücudu kilolu olsa da sıkı durur. Bunlar yağ küpüne bile baliketli diyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük göğüs ve büyük kalça daha göze alıcı geldiği için balık etlilerin avantajı daha fazla benim fikrim.
20 Yorumla80 kilo olunca balik etli olmus olur ve asiri cekici olur
00 Yorumla
+1 yılEvet daha Sexsi ve çekici etli butlu ele avuca gelcek
00 Yorumla
+1 yılIdeal kiloyu çokta aşmasın hesaplamalarına bakabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık etli kadını palamut gibi düşün.
Etine dolgun yani.
Et bakımından da kemik bakımından da iri ama fit gözüken.
Balık etli kadın isteği erkeklerin neredeyse tamamında belli bir dönem oluşan ve bir erkeğin hayatı boyunca en çok arzuladığı kadın türüdür.
Zamanla değişir bu istek ama akılda en çok kalan kadınlar onlar oluyor. Hormonlar yüzünden seviyoruz yani bir bakıma. Kalça dolgun olması da etken tabi00 Yorumla170 boya 55-60 kilı göbeği olmayan işte kalın bacaklıysa 😋
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBalık etli derken balinadan bahsetmiyoruz. 170 boya maksimum 65 kg
00 Yorumla
+1 yılBalık etli derken kilolu değil ne kilolu olucak nede zayıf olucak ortası olucak
00 Yorumla170 boy varsa 70 ile 80 arası kilo harika tam yemelik en sevdiğim vücut tipi
00 Yorumla
+1 yılBalik et ne ya.. Aklima beyaz ten geliyor ama hep kilolu gorseller goruyorum
Balik et beyaz olmasiyla alaklai kilolu degil00 Yorumla
+1 yılbalık etliden kastları aslında yağlı ya da aşırı basenli olmak değil etine dolgun deriz ya hani çok kilolu değil çok zayıf da değil tam ortasıdır balık etli, 1.70'e 65 kg çok güzel olur
20 Yorumla
+1 yılBana zayıf daha zarif gözüküyor ama balık etliler çirkin demek değil tabii ki herkes nasıl mutluysa öyle olsun
31 Yorumla
+1 yıl70/80 arası balık etli
65/70 orta
55/65 normal12 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Orta ile normal arasındaki fark ne merak ettim
+1 yılEskiden hoşuma giderdi ama artık zayıf kadınları daha çok beğeniyorum. İnsanların zevkleri bile değişiyor zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalık etli olmak tombul olmak değildir. Ayrıca kısa olmak minyon fizik değildir her zaman.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bunu burda demek ne kadar doğru bilmiyorum fakat Allah affetsiz biz erkekleri balık etli kadınlar cinsel ilişkilerde erleğe göre daha nasıl desem çekici demeyimde daha zevkli
00 Yorumla
+1 yıl1.70 ise ince bel olmak kaydiyla 80 kiloya kadar yolu var aslinda bizim icin balik et ince bel dolgun kalca buuk gogus 🤭
08 Yorumla
Soran+1 yıl80 kilo nasıl ince belli olsun 😂
- +1 yıl
oo biz neler gorduk 90 60 120 vucutlarmi gormedkk neler neler
Soran+1 yılO kiloya 60 bel iyimiş yani
- +1 yıl
oyle sen boy kilo kac
Soran+1 yıl170 68
- +1 yıl
sen zayfsn bana gore 🤣
Soran+1 yılHayatımda ilk defa biri bana zayıfsın dedi teşekkürler😂
- +1 yıl
rica ederim kalca gogus onemli 🤣
+1 yılHerkesin et anlayışı farklı
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ne insanlar gördüm kocası zayıflamasıni istemeyen.. birde karısı kilolu Seven Kocalarin vazgecisleri. Beslenme kocuyum sağlık açısından karşıyım.. yoksa banane😀
25 Yorumla
+1 yılEvet daha kadınsı bir kere farkı var erkeğe göre hatlarının büyüklüğünden gelen
00 Yorumla
+1 yılÖenmli olan benim için kadını çekici yapan şey karakteri davranışlarıdır ve konuşması
00 YorumlaŞey diyorlar kalçası büyük olsun gögsü büyük olsun beli ince göbeği olmasın var mı öyle dünya dhsgsggs😅
06 Yorumla- +1 yıl
yok mu 😁
- +1 yıl
Takip eder misin beni?
- +1 yıl
Tamam Selin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboy kilo arasında kilo olarak artı yönde 5-6 kilo fazlası olandır
00 Yorumla
+1 yıl65-75 arası 170 için balık etli olur boyun baya iyi o yüzden sırıtmaz sende
04 Yorumla
Soran+1 yılKilomun kaç olduğunu nerden anladın🙃
- +1 yıl
170 için balık etli diyorsan bu kilo aralığıdır görsem tam kilonu da söylerim :D
Soran+1 yılDoğru tahmin, 68😂
- +1 yıl
bence gayet iyi hatta 2-3 kilo al daha da seksi olursun
+1 yıl65 kilo üstü kadın şimandır zaten.. Balık eti şu bu hepsi yalan kendini kandırır ancak
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekici gelmiyor mu sana
- +1 yıl
Nasıl gelsin.. Sevişemem onla asla bi defa
1.70 bir kadının yaklaşık 60 70 kilo arası vücudu orantılı olarak dağıtılmışsa balık etli oluyor.
Sadece göbek ve basen ise bu şişman oluyor00 YorumlaBen 70 kilo bile sevmiyorum bu belki lezbiyen olmamla kaynakli
18 Yorumla- +1 yıl
bende lezbiyenim ayni sekilde düşünüyorum
- +1 yıl
@notalardaağlar kesinlikliklr dogru yol dbfbbd
- +1 yıl
evet yavru
- +1 yıl
@notalardaağlar iyinin iyisi..
bu güzelliği bilmek
herkese düşmüyor.. - +1 yıl
hııı
- +1 yıl
@notalardaağlar ıhhh
+1 yılBalık değil bu balina
24 Yorumla
Soran+1 yılBu derken neyi kasttetin anlamadım
- +1 yıl
Ay şey ndrmrmmd
- +1 yıl
Sorun süper soru seçilmiş kapağında resim vardı da ona
Soran+1 yılBende diyorum ki ben fotoğraf koymadım insanlar fotoğraf diye neyden bahsediyor😂
Tercih meselesi her insan aynı değil bana göre ortalama zayıf kadınlar daha çekici. 🤔
00 YorumlaBalık et ayrıcalıktır okey ama fotoğraftakinden bahsediyorsan obez o
00 Yorumla
+1 yılBalık etlinin verdiğini digerleri veremiyo o yüzden çekici
00 YorumlaEvet dolgun kadınlar kıvrımlı hatları olanlar daha çekici bence
00 Yorumla
+1 yılBoyunun son iki hanesi kilosuyla aynı civarda olan balık etli sayılır genelde
00 Yorumla
+1 yılDolgun kalça ve memeyi kastediyorlar
30 Yorumla
+1 yılDaha yumuşak ve pürüzsüz😄
20 YorumlaResimdeki kadın için balık etli denilmez heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılResimdeki kadın için sormamıştım zaten😂
Cekici deyilde sanki daha dolgun gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten dolgun oldukları için öyle deniyor😂😂 ben çekici mi diye merak ettim
- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat