Güzellik & Bakım Akşamları daha güzel oluyorum neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu gerçekten çok sinirimi bozuyor. Aksam olunca daha da beyazlıyorum gözüm dahada iri oluyor burnum daha küçük dudağım daha dolgun gerçekten çıldırıcam bu dengeyi nasıl bozabilirim Akşamları daha güzel oluyorum neden? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yaz__--__Kızı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hep öyledir, evde baştan savma bir topuz yaparsın süper olur dışarı çıkarken yaparsın fare gibi durur :D 1 0 Yorumla
Asosyalmaltipsizim Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bende sabah akşam tipsizim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka ya dşğwlwpk1mwd Yorumla
hotterthanhelll Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ben de sbaah uyanınca. olur öyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanlız değilmişim ya Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Baktigin ayna da bir sıkıntı olmasin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep aynı ayna Yorumla
mnsrugu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl bendede aynısı oluyo ama bu kötü değil bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye gündüzde öyle olsak daha iyi olmaz mı Yorumla mnsrugu +1 yıl ya iyi olurda olmuyo yani zorlamanın bi mantığı yok dnfjdsdbngb Yorumla
sempatik-erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok uyuyorsun demek ki 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet 12 de uyuyup 1 de kalkıyorum Yorumla sempatik-erkek +1 yıl Sebebi o işte Yorumla sempatik-erkek +1 yıl Çok uyuduğımda bende de oluyor çünkü insan akşama kadar anca kendine geliyor Yorumla Soran +1 yıl Düzene mi sokmalıyım yani Yorumla sempatik-erkek +1 yıl Yanii ben uyumayı severim ama disiplinli olmak için düzenli uyurum kalkarım vaktimi boşa harcamamak için evlenincede çok sorun yaşarsın Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim de diyor erken kalk diye zaten özlüyormuş. İyide canım çok sıkılıyor erken kalkınca işim gücüm okulum yok Yorumla sempatik-erkek +1 yıl Kendine bi hobi edinebilirsin Yorumla sempatik-erkek +1 yıl Benimde eski sevgilim uykucuydu ama benim için erkek kalkardı :((( Yorumla Soran +1 yıl Bende onun için erken kalkıyorum genelde sevince böyle oluyor keşke kaybetmeseydin uykucular kolay kolay erken kalkmaz çünkü.. Yorumla sempatik-erkek +1 yıl Kaybetmek zorunda kaldım.. Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gözlerin kötüleşiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Aslıuyaar Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Sana öyle geliyordur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Aslıuyaar +1 yıl Ee yani sabah neysen akşamda osundur😂 Yorumla
pogbaaa Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Gündüz uyu gece yaşa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geceleri dışarı çıkmama izin yok fks0qlwpd Yorumla
Sikintiyok1903 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 330 cevap paylaştı. Ne yiyip içiyon :))) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Üf ne alaka dmüqpwmqme Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Seni Yeşilay’a davet ediyorum :Dd Yorumla Soran +1 yıl Asırı gıcıksın clq9qlwlwlelf Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Çok teşekkür ederim:Dd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hep öyledir, evde baştan savma bir topuz yaparsın süper olur dışarı çıkarken yaparsın fare gibi durur :D
Bende sabah akşam tipsizim
Kanka ya dşğwlwpk1mwd
ben de sbaah uyanınca. olur öyle
Yanlız değilmişim ya
Baktigin ayna da bir sıkıntı olmasin
Hep aynı ayna
bendede aynısı oluyo ama bu kötü değil bence
Niye gündüzde öyle olsak daha iyi olmaz mı
ya iyi olurda olmuyo yani zorlamanın bi mantığı yok dnfjdsdbngb
Çok uyuyorsun demek ki
Evet 12 de uyuyup 1 de kalkıyorum
Sebebi o işte
Çok uyuduğımda bende de oluyor çünkü insan akşama kadar anca kendine geliyor
Düzene mi sokmalıyım yani
Yanii ben uyumayı severim ama disiplinli olmak için düzenli uyurum kalkarım vaktimi boşa harcamamak için evlenincede çok sorun yaşarsın
Sevgilim de diyor erken kalk diye zaten özlüyormuş. İyide canım çok sıkılıyor erken kalkınca işim gücüm okulum yok
Kendine bi hobi edinebilirsin
Benimde eski sevgilim uykucuydu ama benim için erkek kalkardı :(((
Bende onun için erken kalkıyorum genelde sevince böyle oluyor keşke kaybetmeseydin uykucular kolay kolay erken kalkmaz çünkü..
Kaybetmek zorunda kaldım..
Gözlerin kötüleşiyor.
Neden
Sana öyle geliyordur
Gerçekten mi
Ee yani sabah neysen akşamda osundur😂
Gündüz uyu gece yaşa
Geceleri dışarı çıkmama izin yok fks0qlwpd
Ya deme seni görmek çok istiyorum
Ne yiyip içiyon :)))
Üf ne alaka dmüqpwmqme
Seni Yeşilay’a davet ediyorum :Dd