Şu fotoğrafı inceliyordum da.. Harika bir görüntü değil mi? Kadının çok başka bir güzelliği var.
Bazı insanların kendine göre standart bi güzellik anlayışı var, bunun dışında farklı bir görüntüyle karşılaşınca içten içe bir rahatsızlık hissedebiliyorlar.
Bence fazlasıyla kusursuz yüz hatları var. Çok beğendim. Normal derisi olan insanlarda bile bu kadar kusursuz yüz hatlarına pek rastlanmıyor. Beni rahatsız etmedi şahsen önceden görmüştüm bu kadını ve çok beğenmiştim. Farklılıklar her zaman çekicidir. ✌ 🙃
Yorum yapmadan önce soruya yapılan yorumları okudum herkes beni rahatsız etmez demiş bana hiç inandırıcı gelmedi
Kim böyle bir kadına erkeğe bakar sonradan böyle olsa bakar sever belki sonradan böyle olursa tabiki
Hadi diyelim yolda yürürken denk geldi beni rahatsız etmez ama acıyan gözlerle bakarım üzülürüm eminim çoğu insan normal bir durum olarak karşılamaz sadece acır bu da o kişi için kötü bir durum
Sürekli olarak o kişiye bakmamız gerekir uzulebilir çünkü herkes güzel vs diyor sözde keşke böyle sözde değilde gerçekten insanları görüntülerine göre yargılayıp kinamasak herkes mükemmel kusursuz değil çünkü kimisinin dışı güzel kalbî kusurlu kimsinin içi güzel dışı kusurlu
Hayatıma dahil olmuş insanlardan biri olsaydı, bir akrabam ya da değer verdiğim bir arkadaşım vs. elbette rahatsız etmezdi. Ancak tabii ki bu soru böyle bir rahatsızlığı olan hanımla evlenir misiniz ya da sevgili olur musunuz&aşık olur musunuz şeklinde sorulmuş olsaydı rahatsız etmeyeceğini söyleyen hemcinslerimin samimiyetini sorgulardım. Çünkü o durumda böyle bir rahatsızlığı olan bir kadınla bir ilişki yaşamanın, sevgili olmanın ya da evlilik düşünmenin rahatsız etmeyeceğini söylemek bir erkeğin gözünden bakıldığında pek de mümkün olmazdı sanırım.
Kardeşim benim, zaten mümkün olmadığını söylemedimki. Ayrıca belirttiğim görüşlerin tamamına yakınını toplumsal bakış açısıyla dilegetirmeye çalışıyorum. Bu ben böyle düşünüyorum anlamına gelmez. Sizin kendinizi rahatsız hissetmemeniz çok güzel. Ama yatmak istemekle bir ömrü birlikte geçirmek istemek farklı şeyler. Bunun da altını çizmekte fayda var.
Dışa takılmayorum Bu kadının da karakteri nasıl bilmem hastalık Elde olmayan bir şey Onun da yaradılışı böyle Genel de Bu tip İnsanlar toplum da Çoğu yargı ile yüz yüze geliyorlar Ve çok dikkat çekiyorlar Bu yüzden de utangaç ve içe kapanık oluyorlar diye biliyorum
ben yaşıyorum bunu sık sık, bende de vitiligo var... fazla değil ama dikkat çekiyor, gerçi ben valığını unuttum artık :)) bön bön bakıyor yüzüne, inceliyor... sanki sen ona bakması için müsade verdin gibi bir de pişkin bazıları... gözünün içine bakınca bozuluyorlar... gücenen de var :))))))
@Be_smart Seni çok iyi anlıyorum. İnsan kendini kabullense bile diğerleri buna izin vermiyor. Mesela gözlerinde problem olan birine "aaaa bu nasıl olduuu?" diye kolayca sormadan önce, 'ulan şimdi ben soracağım ama bu soru karşı tarafa kim bilir ne kadar çok sorulmuştur, acaba kendini kötü hisseder mi?' diye düşünme tenezzülünde bulunmuyorlar. "Ayyy çok üzülüyorum ya, o yüzden öyle acıyarak baktım" diyenler zaten en çok sinir olduklarım. Kardeşim biri sana ezikmişsin gibi acıyarak baksa hoşuna gider mi?
Düşünce olarak rahatsızlık duymam ayy nasıl bişey bu diye filan ama normalde karşılaşmadığım bişey olduğu için yanık deri veya kan görmüş gibi değişik hissederim sanırım. Muhtemelen çevrelerinde bu görüntü yüzünden dışlananlar vardır Allah yardımcıları olsun.
Doğal makyaj. Evet hepimizde standart bir görünüş algısı var. Ne yazıktır ki bu standartın dışında birilerini görünce istemsizce garip davranabiliyoruz. Bu durumda karşımızda ki insanda büyük tahribata yol açabiliyor. Her ne kadar mantığımız ve dilimiz ben yadırgamam dese de, davranışlarımız tam aksini söyleyebiliyor.
Benim var ama rahatsız olan olmadı hiç ya oakdar da abartılacak bişi yok ya ben seviyorum annem sorun yapıyo bitek salla ya snki çok güzel ten rengi olan çok mutlu...
Asla rahatsız etmez. Gayet güzek değişik bir cilt. Sonuçta mikroplu iltihaplı değil o yüzden rahatsız etcek bir durum yok bence görüntüsü de kötü değil.