Dove Original deodorant sprey kullanan var mı?
Memnun musunuz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Dove Original deodorant sprey kullanan var mı?
Memnun musunuz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhabalar,
Hassas bir cilde sahibim bu yüzden deodorant konusunda çok seçici davranıyorum. Cildimin çabucak tahriş olması ve kaşınması benim için büyük problem oluyordu. Ben bunun çözümünü Dove Original deodorantta buldum 🤩

Eğer ilk kez kullanacaksan içinde hiç şüphe kalmasın :) Ben de dahil deneyen kadınların %90’ı Dove Original deodoranttan memnun kalmış ve henüz denememiş olanlara tavsiye ediyor.

Dove Original’ın misler gibi ferah kokusu 48 saat boyunca benimle oluyor ve ter kokusuna pratik bir çözüm sunuyor. Gün boyu dışarıda olduğum zamanlarda bile Dove Original sayesinde ter kokusu endişesi yaşamıyorum 😍

Dove Original ter kokusunu önlemekle kalmıyor, kuruluk da sağlıyor. Bu özelliğine bayılıyorum 🤩 Hassas ciltler için uygun ve ¼ nemlendirici özelliği sayesinde cildime karşı çok nazik. Kullanmaya başladığımdan beri cildimde kızarıklık ya da kaşıntıya dair hiçbir şey oluşmadı, aradığım özelliklere sahip mükemmel deodorantı bulduğum için mutluyum 🤩

Sen de gün boyunca misler gibi kokmanı sağlayacak deodorantı arıyorsan seçimini Dove Original Deodorant’tan yana kullanmalısın ♥
Cevap
2Cevap
hassas ciltler için birebir. çok iyi tavsiye ederim
önermem sonra çok üzülürsün.
Dove en iyisi sabununuda kullan yüzün için
İyi.
Memnunum
Nivea tavsiye ederim
Evet çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar