Bence, her bölgenin insanı farklı bir güzeldir, ancak sadece Ege ve Karadeniz bölgesindeki insanlar bu güzelliklerin bir tık üzerine çıkıyor gibi. Bununla beraber Doğu Avrupa, Batı Avrupa , Orta Avrupa ülkelerinin insanlarını da aynı şekilde.
Türkiye'nin çoğu yerinde yaşadım. Antenin Türk kızları Gerçekten çabuk olgunlaşıyorlar ve bazıları gerçekten çok güzeller. Kadınlıkları çok öne çıkıyor. Çok çekiciler. Erkekler değişir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben güzel kızlardan ve yakışıklı erkeklerden ezeli ve ebedi nefret ediyorum nefffreeeeett.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben sehiri bilmem Rusya ve Azerbaycani bilirim.
Kanka 1 numara kesinlikle Karadeniz 2 numero Sivas.
Kankamço şaka maka harbi karadenizli kızlar güzel oluyormuş yahu tanıdıklarım hep güzel 😂
Ama İzmir tarafı bir ayrı
Yuok yuok Sivas kanka 2 numara
İzmirde çok var ama başka yerleri görmedim kesin burda diyemem
Bence, her bölgenin insanı farklı bir güzeldir, ancak sadece Ege ve Karadeniz bölgesindeki insanlar bu güzelliklerin bir tık üzerine çıkıyor gibi. Bununla beraber Doğu Avrupa, Batı Avrupa , Orta Avrupa ülkelerinin insanlarını da aynı şekilde.
Türkiye'nin çoğu yerinde yaşadım. Antenin Türk kızları Gerçekten çabuk olgunlaşıyorlar ve bazıları gerçekten çok güzeller. Kadınlıkları çok öne çıkıyor. Çok çekiciler. Erkekler değişir.
Ben güzel kızlardan ve yakışıklı erkeklerden ezeli ve ebedi nefret ediyorum nefffreeeeett.
kütahya simavlı kaç kişi tanıdıysam yakışıklıydı
( ben öyle hatırlıyorum )
Tabiki karadenizden😅😅
İzmir ve Manisa kesinlikle
Guzelkermi
Bursa
İzmir
Ankara
Ssjsj sorumu bu tabi doğu kızları güzeldir
Ss.. soru mu bu... tabiki Ankara 😄
Her yerden de çıkıyor..
İzmir