Selamlar KScanlar!❤Vücudumda az da olsa çatlaklar var. Ben de bu çatlaklardan rahatsız olduğum için bu serumu aldım. Lakin daha yeni kullanmaya başladığım için etkili olur mu bilmiyorum.
Peki sizin bana önereceğiniz, kendinizinde kullandığınız, geçirmese dahi çatlaklarınızın azalmasında etkili olduğu bir losyon, krem var mı?
Linkler için çok teşekkürler. Bende de çatlaklar var biraz ama nedense hiç rahatsız etmediler beni şimdiye kadar. Belki ben de alır ve denerim bunları. Açıkçası pek kafama taktığı bir durum olmadığı için daha önce hiç araştırmadım o yüzden başka bir ürün ya da bunlarla ilgili yorum yapamıyorum😅
bio oil çatlak bakım yağını kullanıyorum. kullanalı henüz 15 gün kadar oldu şu anlık bir azalma yok fakat en az 3 kullanılması sonucunda çok güzel sonuçlar alanlar varmış o sebepten kullanıyorum bende herkesin memnun kaldığı bir ürün.
Bio-Oil tamamen geçiriyor, Misty Serumda azaltıyor. Yinede kesin konuşmayayım netten yorumlarını okuyabilirsiniz. Misty Serum alacak olursanız internetten almayın çünkü onlar çakma. İnstagramda resmi distribütörden alın.