Kızlar bu ameliyatı olmak istiyorum göğüslerim büyük 90 beden ben 80-85 arası istiyorum gömleklerin düğmeleri kapanmıyor üst beden yüzünden hep geniş şeyler giyiyorum çünkü dar giyince erkekler malesef seks objesi olarak görüyor? Aranızda yaptıran oldu mu zor bir süreç mi?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
20Cevap
- +1 yıl
Ya ben bu milleti cidden anlamiyorum ya kız göğüslerinden dolayı fahatsız oluyor yorumlarda yazanlara bak. Yok neymiş erkekler öyle seviyormuş, yok neymiş millet böyle göğüslere sahip olmak için çabaliyormuşda bilmem ne. Ya afkadaşlar bi kendinize gelin ya tek düşündüğünüz şey seks ya bi adam akıllı düşünemiyor musunuz siz seksten başka. Tövbe tövbeee.
50 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Memeler baş kaldirmiş memeleeeer baş kaldirmiş kavuşmuyor düğmeler zalimoy gelin zalim zalim zaliiiim :):)
50 Yorumla - +1 yıl
canım insancıklar çok biliyorsanız gelip siz taşıyın. İki tane yağ dolu çuvalı, ömrün boyunca taşımak kolay mı? Bel ağrısı, sırt ağrısı bin türlü b*ku püsürü var.
51 Yorumla- +1 yıl
Aynn zor bir durum
- +1 yıl
Ne güzel işte neden küçültüp bıçak altina yatacaksin hiç gerek yok bence dhd
10 Yorumla - +1 yıl
Ameliyat ile kucultuyorlar. Cok büyük olması da sıkıntı gerçekten. Az dar giyince direk herkesin gözü üstünde olur. Cok rahatsız edici bi durum. Estetik cerrah halleder. Gidin konusun
00 Yorumla - +1 yıl
Hemsıreyım gordugum hastalardan bahsedersem zor bence
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Benimde 90 beden ve cidden küçük olmasini isterdim bu gidişle de küçülttürücem
20 Yorumla - +1 yıl
Alt komşum yaptırdı o acılı surecte cok pisman olmus kızı anlatıyodu sureklı yatıyodu surekli diye kızı aglamaklı olmustu
00 Yorumla ne güzel işte millet öle gögüs e sahip olmak için slikon taktırsın sende gocun yarın kocayın gözü gönlü hoş olur aldatılma olasılığın azalır
03 Yorumla- +1 yıl
Ne insanlar gördüm dünya güzeli karılarını aldatan, olay güzellikte, büyük göğüste değil. Ayrıca bir erkek büyük göğüs sevmek zorunda değil ve bir kadın kocası için bu ağrıya dayanmak zorunda da değil.
- +1 yıl
Emin ol ki aynı şey değil, göğüsümüzü çıkarıp vestiyere koyamıyoruz. Ki her kadın topuklu ayakkabı giymez.
Güzellik & Bakım konusunda 828 cevap paylaştı. 90 Beden gayet normal bir ölçü neden müdahale ettiriyorsun ki göğüslerinle
00 YorumlaO dikiş izlerinden sebep ben olsam olmazdım böylesi zor bir ameliyatı.
00 Yorumlaçocuk sahibi olacaksan veya emzirme varsa yaptırma süt kanalları kapanıyor
00 YorumlaBen diet yapıyorum hep bunun için
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Zayıflayınca küçülmek yerine sarkıyor bence
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sandigindan cok daha fazla kesiyorlar memeyi. Olma sakin bu ameliyati.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yanii T şeklinde kesik atılıyormuş sen yaptırdın mı sonuçları nasıl
- Cevap sahibi+1 yıl
Cok yakin arkadasim, saglik gerekcelerinden oturu oldu bu ameliyati, o yuzden yeteri detaya sahibim. Ameliyati yapan cerrahi soylediginden fazla keserek gerceklestirmis. O bolgede ciddi bir his kaybi olustu ameliyat sonrasinda. Ve ameliyat sonrasinda iyilesmesi tamamen aylar aldi, ciddi agrilari oldu. Kol alti ve meme bolgesinde ozellikle.
- +1 yıl
Açıkçası boşuna telaş yapıyorsunuz zamanla küçülecek zaten ki o kadar da büyük değil
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Saçmalama. Erkekler öyle hoşlanıyor. Sakın değiştirme kendini.
03 Yorumla- +1 yıl
Erkekler seviyor diye boyun ve sırt ağrılarını çekmeye gerek var mı? Bazen saç dipleri bile ağrıyor be insanın. Ayrıca mantarda yapıyormuş.
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben kendiyle barışık olsun diye öyle söyledim. Ameliyatin birsürü riski var. Ameliyat yerine, kilo vermeyi deneyebilir.
- Soran+1 yıl
Kilo verince sarkıyor
Ameliyata sağlık sıkıntın yoksa girme değmez. Ayrıca büyük göğüslü kadınlar daha güzel bence şanslısın.
00 Yorumla- +1 yıl
bence yapmanız sağlığınız açısından olumsuz sonuçlar doğuracaktır
00 Yorumla - +1 yıl
Kilon varsa kilo ver küçülür operasyona gerek yok
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Küçülür ama bu sefer deforme olur
milet büyütcem diye uğraşır sen küçültcem diye
00 YorumlaKilo verirseniz küçülür.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yapma kıyma onlaraa 🙂🙂
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kulaklarım çok küçük nasıl büyültcem
00 Yorumla Büyütmeyi biliyorumda küçültmeyi bilmiyorum. 🤣
10 Yorumla- +1 yıl
Lan millet para veriyor büyütüyor kendine gel 😂😂
00 Yorumla - +1 yıl
Neden küçültüyon ki öyle daha güzel
01 Yorumla- +1 yıl
Mmmm
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bence hoş ama sen bilirsin
00 Yorumla küçültme ya :(
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Memeler patlamak üzere
00 Yorumla Birazını bana ver😂
10 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Meme Estetiği kavramı içinde benim görüşüm gerçekten estetik olarak nitelenecek tek ameliyatın meme büyütme olduğudur. Diğer meme operasyonları gerek izler ve gerek uzun dönem sonuçlar olarak mükemmel olmaktan uzaktır.
Meme küçültme estetikten çok bir konfor ameliyatıdır ve asıl amacı hayat kalitesini arttırmaktır. Büyük memeler; omuz çökmesi, boyun ve sırt ağrıları, meme altında terleme hatta mantar enfeksiyonuna kadar rahatsızlık verici bir çok problemin nedenidir. Özellikle yaz aylarında kötü kokuya bile sebep olabilmektedir. Bu nedenlerden ötürü kadınların bir çoğu, ters T gibi bir izi göze alarak bu ameliyatı olmaktadır.
Meme dikleştirme ise 2 ayrı kategoride ele alınmalıdır. Yeterli dokunun olduğu ve kendi dokusuyla dikleştirme ve doku yetersizliğinde İmplant ile Dikleştirme.
Meme küçültme nasıl yapılır?
Küçültme işleminin temelde 2 basamağındaki vardır. Meme ucunun ideal yere alınması ve hacmin azaltılması. Meme ucununun ideal yerinden (ortalama olarak köprücük kemiğine uzaklığı 18-22cm dir) alınması. Meme ucu normal yerine alınması için gereken mesafe bu noktada önemlidir. Meme ucunun 9cm ye kadar yer değiştirmesi itibari ile riskler başlar ve 15 cm ve üstü bir yer değiştirmede risk çok yükselir. Örneğin Meme ucunun köprücük kemiği ortasına uzaklığı 38cm ise risk en üst seviyelerdedir, uzaklık 31 cm ise risk mevcuttur ama 26 cm ise risk oldukça düşüktür.
Meme hacmi azaltılırken dokular kendi içinde meme şeklini oluşturacak şekilde birbirine ve Gögüs duvarına sabitlenir. Ancak meme dokusu çok gevşek bir doku olduğundan dekolte dolgunluğunun kalıcı olarak sağlanması güçtür. Memeye konik bir yapı kazandıracak şekilde dokular şekillendirilir. Kalacak izin ne kadar olacağı yani lolipop mu yoksa ters T (çapa şeklinde) mi olacağı memenin büyüklüğü ile ilişkilidir ki çoğu koşulda ters t iz ile yapılan cerrahiler daha başarılıdır.
Ameliyat sonrası toparlanma süresi yaklaşık 1 haftadır ancak genellikle kişi 3. gün kendi işini yapabilecek kadar iyi durumda olur. Meme cildi iyileşmesinde problemler olabilir ancak çoğunlukla kendi kendine bu problemler iyileşir. Özel bir sütyenin 6-8 hafta kullanımı uygundur. 2. Ay itibariyle spor yapmakta sakınca yoktur.
İzler 1 yıl içinde soluklaşarak belirsizleşse de izsiz bir meme küçültme operasyonu mümkün değildir.
Meme dikleştirme nasıl yapılır?
Temel mantık olarak meme küçültmeye benzese de, meme ucunu uygun yere aldıktan sonra hiç meme dokusu çıkarılmadan fazla cildin uzaklaştırılması ve yeterli doku varsa bunların şekillendirilmesi, doku yoksa implant ile hacim kazandırılması prensibine dayanır. Meme Dikleştirme de meme ucunun ideal noktadan uzaklığına göre; meme ucu etrafında ve meme altında çok kısa bir izle, lolipop iziyle veya meme ucu fazla sarkmasında ters t izle tedavi gerçekleştirilir.
En büyük risklerden biri meme ucunun taşınma mesafesinin çok arttığı durumlarda ortaya çıkan meme ucu kaybı riskidir. Enfeksiyon ve yara iyileşmesi gecikmesi, iz problemini arttırabilse de çok büyük bir deformite genellikle bırakmaz.
Merhaba, iyi akşamlar.
Erkekler için de penis küçültme tedavisi ya da ameliyatı mümkün müdür?