Güzellik & Bakım Siyah ruj mu kırmızı ruj mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Tarafını seç? Siyah mı kırmızı mı? Güncellemeler+1 yıl Rujlar Siyah ruj mu kırmızı ruj mu? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
__âtmâcâ__ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Oldum olasi makyaja karsiyim doğal en guzeli makyaj bence aldatmacaya giriyor 2 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daima kırmızı ruj.. en önde , en birinci , en çekici :D 2 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabi, kırmızı ruj ancak cart kırmızı değil.. Siyah ruj sanki vampir görüntüsü yaratıyor.. Aslında gül kurusu ruj kadına daha başka bir hava veriyor. 0 0 Yorumla
Diana_08 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Dudağı dolgun olanlara kırmızı çok yakışıyor yaa ❤ misal ben 😝😂 ama siyah ruj da güzel tabii... 0 0 Yorumla
calltovictory Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Siyah severim gotik tarzda , bdsm"de güzel olur. Siyah ruj aşkta guzeldir 0 0 Yorumla
Pelinceren Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Kırmızı ruj tabiki hatta kırmzı oje çok seksi duruyor 👌 0 0 Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl kırmızı ruj daha iyi siyah ruj satanist havası veriyo 0 0 Yorumla
Live_your_dream Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Siyah hiç kullanmadım benim rengim kırmızı kesinlikle ☺️ 0 0 Yorumla
Bynicotin Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Siyah iyi gelmiyor bana kiraz dudakları tercih ederim 0 0 Yorumla
hz_ornitorenk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim iki renk ama kırmızı daha uyumlu, siyah gotik 0 0 Yorumla
RealistPanda Takip Et Master Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Kırmızı klasiktir yerini başka renk tutmaz. Kırmızıyı pas geçen bordoyu denesin.. 0 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kırmızı aslında ama siyahın da yeri başka, sende gördüm eridim. 0 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişinin ten rengine ve makyajına göre değişir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
NİGHTSTALKER1996 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Siyah bazı kızlarda daha ateşli duruyor bazı kızlarda da kırmızı yani benim tercihim siyah 0 0 Yorumla
cleanman34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hiçbiri desem, orjinal renkler bence gayet hoş :D 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kırmızı. Siyah ruj tarzım değil. 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Bordo ruju tarafım seçti. 0 0 Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Siyah ruj sürenin kendisine saygısı yoktur. 0 0 Yorumla
sahraaa1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Kırmızı ❤ siyah ruj ne yaa öğh bad girl gibi 😀😀 0 0 Yorumla
_Jante_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İkisi de güzel ama mat kırmızı daha bir güzel. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı. Kesinlikle kırmızı.Ama abartmadan 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 501 cevap paylaştı. Kırmızı ruj. Aman tanrım bu güzel kız da kim 🌸😎 0 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Kıpkırmızı olsun, görenlerin aklını başından alsın. 💋 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 721 cevap paylaştı. Ruj olarak kırmızı onun harici herşey siyah 😬 0 0 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Kırmızı aşkın rengi derler ya. 0 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı. Kırmızı kesinlikle 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Siyah ruj tabi. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Oldum olasi makyaja karsiyim doğal en guzeli makyaj bence aldatmacaya giriyor
Daima kırmızı ruj.. en önde , en birinci , en çekici :D
Tabisi siyah bkata
Tabi, kırmızı ruj ancak cart kırmızı değil.. Siyah ruj sanki vampir görüntüsü yaratıyor.. Aslında gül kurusu ruj kadına daha başka bir hava veriyor.
Dudağı dolgun olanlara kırmızı çok yakışıyor yaa ❤ misal ben 😝😂 ama siyah ruj da güzel tabii...
Siyah severim gotik tarzda , bdsm"de güzel olur. Siyah ruj aşkta guzeldir
🤯🤯
Kırmızı ruj tabiki hatta kırmzı oje çok seksi duruyor 👌
kırmızı ruj daha iyi siyah ruj satanist havası veriyo
Siyah hiç kullanmadım benim rengim kırmızı kesinlikle ☺️
Siyah iyi gelmiyor bana kiraz dudakları tercih ederim
En sevdiğim iki renk ama kırmızı daha uyumlu, siyah gotik
Kırmızı klasiktir yerini başka renk tutmaz.
Kırmızıyı pas geçen bordoyu denesin..
Kırmızı aslında ama siyahın da yeri başka, sende gördüm eridim.
Kişinin ten rengine ve makyajına göre değişir diye düşünüyorum
Siyah bazı kızlarda daha ateşli duruyor bazı kızlarda da kırmızı yani benim tercihim siyah
hiçbiri desem, orjinal renkler bence gayet hoş :D
Kırmızı. Siyah ruj tarzım değil.
Kiyafet ve ten durumuna gore degişir
Kırmızı siyah bana itici geliyor
Kırmızı
Bordo ruju tarafım seçti.
ahh senin dudaklarında görseydim keşke
Kırmızı ama hafif mümkünse abartmadan
Kırmızı ruj tabiki 💄
Siyah ruj sürenin kendisine saygısı yoktur.
Kırmızı Ruj Daha Güzel Bence
Kırmızı ❤ siyah ruj ne yaa öğh bad girl gibi 😀😀
Hiç siyah sürmedim, denemek lazım.
İkisi de güzel ama mat kırmızı daha bir güzel.
Kırmızı > diğer renk rujlardan
Kesinlikle kırmızı.
Ama abartmadan
Kırmızı ruj. Aman tanrım bu güzel kız da kim 🌸😎
Kıpkırmızı olsun, görenlerin aklını başından alsın. 💋
Ortada buluşalım. Koyu kırmızı.
Kırmızı 💋💋💋
Ruj olarak kırmızı onun harici herşey siyah 😬
Kırmızı aşkın rengi derler ya.
Kırmızı
kahve
selena çok güzel ya, kırmızı