Güzellik & Bakım Kızlar, Bir erkeğin göğüs kıllarını tamamen alması mı gerekir çekici olması için? Excellent07 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Görüşlerinizi merak ediyorum Güncellemeler+1 yıl güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel Kızlar, Bir erkeğin göğüs kıllarını tamamen alması mı gerekir çekici olması için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Az biraz olmali bence tamamen tüysüz benim gözüme değişik geliyor ne çok kıllı ne de tamamen tüysüz olmali 1 1 Yorumla Excellent07 +1 yıl Anladım oldu mu hiç yakından öyle tanıdığın biri Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet. Etrafta biraz daha kıllı erkek görürsem kusucam 1 3 Yorumla Excellent07 +1 yıl Göğüslerini görüyor musun ki😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl v yaka giyince belli oluyo. ki zaten tek göğüs değil genel kıllılık iğrenç Yorumla Excellent07 +1 yıl Anladım ben de sevmem pek alırım yani Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayr alma dogal kalsn 1 0 Yorumla
Benalmina Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Evet olmalı. dokununca ele kıl gelmemeli 1 1 Yorumla Excellent07 +1 yıl Hm bişey sorcam t*p eder misin Yorumla
yalnızbirgün Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Benim için evet 1 6 Yorumla Excellent07 +1 yıl Normal şekilde mi yoksa epilasyon mu gerekir illa ki Yorumla yalnızbirgün +1 yıl Normalde olur fark etmez tüy takıntım var Yorumla Excellent07 +1 yıl Hm anladım peki olabilir tabi ben de sevmem sakal hariç Yorumla Excellent07 +1 yıl Antalya'da yaşıyormuşsun mesaj atamadım kapalıymış kutun merkezde mi yaşıyosun Yorumla yalnızbirgün +1 yıl Evet Yorumla Excellent07 +1 yıl Anladım mesaj atsan konuşamaz mıyız tanışabilir miyiz ben de Antalyadayım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Az biraz olmali bence tamamen tüysüz benim gözüme değişik geliyor ne çok kıllı ne de tamamen tüysüz olmali
Anladım oldu mu hiç yakından öyle tanıdığın biri
Evet. Etrafta biraz daha kıllı erkek görürsem kusucam
Göğüslerini görüyor musun ki😅
v yaka giyince belli oluyo. ki zaten tek göğüs değil genel kıllılık iğrenç
Anladım ben de sevmem pek alırım yani
Hayr alma dogal kalsn
Evet olmalı. dokununca ele kıl gelmemeli
Hm bişey sorcam t*p eder misin
Benim için evet
Normal şekilde mi yoksa epilasyon mu gerekir illa ki
Normalde olur fark etmez tüy takıntım var
Hm anladım peki olabilir tabi ben de sevmem sakal hariç