Güzellik & Bakım Sarışın Ve Mavi Gözlü Kızlar Şanslı Mı? mustafacici21 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu soruyu güzellik acısından şanslı mı olurlar? Sarışın Ve Mavi Gözlü Kızlar Şanslı Mı? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
MaymundanKıllıVar Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl Şanslı demek yanlış olur 0 1 Yorumla mustafacici21 +1 yıl ne demek doğru olur Yorumla
Bgmmms3 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Şanslı olanları var ama hepsi değil tabiki 0 1 Yorumla mustafacici21 +1 yıl Diyorsunnn Yorumla
Buğlembukleli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Değiller bence ben sevmiyorum sarışın 0 8 Yorumla mustafacici21 +1 yıl kıskanıyor musun yoksa Yorumla Buğlembukleli +1 yıl 😂😂daha neler mesela yeni beyaz olanin çilesi çok en iyisi bronz ten esmer olmak daha GÜR oluyor saçın tenin kolay yaş lanmio sevmem ben sarışın Yorumla Buğlembukleli +1 yıl Teni beyaz olanın çilesi çok Yorumla mustafacici21 +1 yıl Anladım iyiymiş Yorumla mustafacici21 +1 yıl Doğru söylüyorsun aslında Yorumla Buğlembukleli +1 yıl Evet çilli falan oluyorlar azcık güneş yakıyor Yorumla mustafacici21 +1 yıl yaksın bize ne Yorumla mustafacici21 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
pleiades Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Evet sansliyim 0 14 Yorumla mustafacici21 +1 yıl Beni alan yaşadı diyosun Yorumla pleiades +1 yıl evet oyle herkes hayran kaliyor Yorumla mustafacici21 +1 yıl Herkesi katma içine ego yapar güzelim Yorumla pleiades +1 yıl gercekleri soyluyorum kendimi de begeniyorum ne var bunda Yorumla mustafacici21 +1 yıl Bisey yok insanın kendisine güvenmesi gerek tabi ki Yorumla mustafacici21 +1 yıl Ama kendini bulunmaz hint kumaşı sanma güzelim güzellik dediğin geçicidir güzelliğine kapılıp başkalarını aşağılama başka güzeller gibi Yorumla pleiades +1 yıl oyle yapmiyorum zaten benden guzelleri de var ama ben gozlerimi falan cok begeniyorum ve sansli oldugumu dusunuyorum Allaha sukur Yorumla mustafacici21 +1 yıl Allaha şükür etmeni takdir ediyorum ben öyle çok havalı gördüm de o yüzden dedim üstüne alınma Yorumla pleiades +1 yıl tamam sorun yok Yorumla mustafacici21 +1 yıl acaba sorun olmazsa seni görebilir miyim? Yorumla mustafacici21 +1 yıl ? Yorumla pleiades +1 yıl buraya fotograf paylasmak istemiyorum Yorumla mustafacici21 +1 yıl özelden istersen tabi ki sadece ben görmüş olurum Yorumla mustafacici21 +1 yıl lütfen beni kırmazsan sevinirim Yorumla
Onequeen900 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Bilmem galiba 0 5 Yorumla mustafacici21 +1 yıl sen onlardan değilsin ama 😂😂😂 Yorumla Onequeen900 +1 yıl Ahaha evt ✨ Yorumla mustafacici21 +1 yıl Ama bence güzel birisisin Allah sahibine bağışlasın inşallah Yorumla Onequeen900 +1 yıl Teşekkür ettim ✨✨✨ Yorumla mustafacici21 +1 yıl Rica ederim Yorumla
hotsho7t Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl hayır 0 1 Yorumla mustafacici21 +1 yıl neden böyle düşünüyorsun Yorumla
TahtınÇinMalı Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Hayır 0 9 Yorumla mustafacici21 +1 yıl Peki neden? Yorumla TahtınÇinMalı +1 yıl Sarışın olmanın veya ten renginin güzellik şanslı olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum. Yorumla mustafacici21 +1 yıl Öyle ama güzellik olarak sordum bunlar güzellikte seni üst seviyelere taşıyor bence o yüzden sordum Yorumla TahtınÇinMalı +1 yıl Anladım, ben de sarışın mavi gözlü olmak üst seviyeye taşımıyor bence dedim. Yorumla mustafacici21 +1 yıl Anladım sarışınları kıskanıyorsun 😂😂😂 Yorumla TahtınÇinMalı +1 yıl Yalnız ben de sarışınım ne alaka yani 😅 Yorumla mustafacici21 +1 yıl Zaten amacım ne olduğunu öğrenmekti 😂😂 Yorumla TahtınÇinMalı +1 yıl Sarışın dedim ama orijinal sarışın değil. Kızılım aslında 😂 Neyse Yorumla mustafacici21 Yeni +1 yıl 😂😂😂 iyi o zaman kendini kandırmaya devam ey Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Şanslı demek yanlış olur
ne demek doğru olur
Şanslı olanları var ama hepsi değil tabiki
Diyorsunnn
Değiller bence ben sevmiyorum sarışın
kıskanıyor musun yoksa
😂😂daha neler mesela yeni beyaz olanin çilesi çok en iyisi bronz ten esmer olmak daha GÜR oluyor saçın tenin kolay yaş lanmio sevmem ben sarışın
Teni beyaz olanın çilesi çok
Anladım iyiymiş
Doğru söylüyorsun aslında
Evet çilli falan oluyorlar azcık güneş yakıyor
yaksın bize ne
😂😂😂
Evet sansliyim
Beni alan yaşadı diyosun
evet oyle herkes hayran kaliyor
Herkesi katma içine ego yapar güzelim
gercekleri soyluyorum kendimi de begeniyorum ne var bunda
Bisey yok insanın kendisine güvenmesi gerek tabi ki
Ama kendini bulunmaz hint kumaşı sanma güzelim güzellik dediğin geçicidir güzelliğine kapılıp başkalarını aşağılama başka güzeller gibi
oyle yapmiyorum zaten benden guzelleri de var ama ben gozlerimi falan cok begeniyorum ve sansli oldugumu dusunuyorum Allaha sukur
Allaha şükür etmeni takdir ediyorum ben öyle çok havalı gördüm de o yüzden dedim üstüne alınma
tamam sorun yok
acaba sorun olmazsa seni görebilir miyim?
?
buraya fotograf paylasmak istemiyorum
özelden istersen tabi ki sadece ben görmüş olurum
lütfen beni kırmazsan sevinirim
Bilmem galiba
sen onlardan değilsin ama 😂😂😂
Ahaha evt ✨
Ama bence güzel birisisin Allah sahibine bağışlasın inşallah
Teşekkür ettim ✨✨✨
Rica ederim
hayır
neden böyle düşünüyorsun
Hayır
Peki neden?
Sarışın olmanın veya ten renginin güzellik şanslı olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Öyle ama güzellik olarak sordum bunlar güzellikte seni üst seviyelere taşıyor bence o yüzden sordum
Anladım, ben de sarışın mavi gözlü olmak üst seviyeye taşımıyor bence dedim.
Anladım sarışınları kıskanıyorsun 😂😂😂
Yalnız ben de sarışınım ne alaka yani 😅
Zaten amacım ne olduğunu öğrenmekti 😂😂
Sarışın dedim ama orijinal sarışın değil. Kızılım aslında 😂 Neyse
😂😂😂 iyi o zaman kendini kandırmaya devam ey