4 gündür, gece Sağ ayağımın altı çok fenaaa kaşınıo...😅Komik gibi Düşünlsede, Gerçekten artık sinir bozmaya başladı... Hem Gıdıklanıyorum, hemde Kaşınıyor... Sabah Öğlen değilde, Bi tek gece... hem,4 gündür bi tek sağ ayağım kaşınıo, Solda bi sıkıntı yok, Şimdilik* Topuğumun azcık aşağı Kısmı.. Hani, Aklınıza ilk"Pissin işte arkadaşım, Git bi duş al"geliyorsa eğer, Benimde aklıma o geldi😅ama değil, Hersabah Duşda alıyorum... sinirim bozuldu, Uyuyamıyorum. Kaşı kaşı Canım çıktı
Güncellemeler
+1 yıl
HAAAALA KAŞINIOOOOOO0ĞĞĞĞĞĞ... YILLARIN KS Sİ,1 SORUYA MANTIKLI AÇIKLAMA YAPAMADI ÖYLEMİ? OY BEN NERELERE GİDEM
Yepyeni, Saçma bi soru ilr karşınızdayım, bilen varsa bi cevap versin?
o 5 yaşındaki Çocuklar, Yurtdışında sistemin tamam Farklı olduğunuda Biliyorlarmı? Biliyorlarsa, Türkiyede yaşadığıma emin olmadan Önyargılı mesaj atmanın ne kadar kötü ve cızzzzz bi şey olduklarını biliyorlarmı peki?
Anladım siz türkiyede yaşamıyorsunuz çok özür dilerim gerçekten bu sefer önyargılı davranarak hadsizlik yaptığım için çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın 🙏
Aslında Pek özür dileyecek bi şey yapmadın, minnacık bi yanlış anlaşılma oldu.. Sorun değil senin canın sağolsun... Ayrıca Falcıda Değilsij yani, Nerden bilecen Yurtdışında yaşadığımı, Haklıydın yani neyse pas keçelim bu konuyu
kusura Bakma, Hem Kaşıyıp hem Yazınca böyle anormal cümleler çıkıo😅"şu kaşıntım Geçene Kadar, Ben Keçileri Kaçırmazsam Söz Birlikte Kaçarız Urfaya"Dediydim...
ayağımın Gıdıklanması ile birlikte, Kendimi Birazda zorlarsam eğer Güle bilirim sanırım bu esprine... Bi dakika Bi Ikınıyım 😬😬😬Yok kanka Olmuo, Çok zorladım kendimi, Güldürmedi beee
ben, Palu Ailesinden sonra Zirvede bıraktım izlemedim hiççç.. bi keresinde merak edio, İzlemeye başkadım Şansıma Palu Ailesi denk geldi, Gelmez olaydııı... Beynimi Orda Bıraktım, O gün bugündür Beynimden haber alaamıoz... mügeye de, hazır ayaktayken, Elleride deymişken , Benim Beynimide bulsunlar beehhh
Ronaldonun bi dublaji vardı, Bi ara Çok Modaydl"Ne kadada Komik heeee"Diyip, Trip atıodu... Aynısını Yapasım var😒Bu arada, Kolonyayı denedim, Şimdilik kaşıntı yok hadi bakalım
heh iyi madem, Ne demek istediğimi anlamışsındır ozmn... Ben burda hem kaşınıom, Hem uykusuzum, Bide 3 harflili, Şeytanlı Esprilerle Ödüm B*kuma Karıştı, Alacağın olsun
yavru kedimi? İyi bi şeymi dedin kötü bişeymi dedin anlamadım ama, Yavru dediyine göre Yine"Bebe"muamelesi Görülüo bana, Onu sezdim😒Allahıma kitabıma Uykudan geberiyorum demem, Hiç üşenmem saatlerce kavga Çıkarıp beddua ederim... Naüıl Kötü beddua etdiyimi, Az çok Bilion Bence
yok be telefon numarasl... Bizim Buralarda Bebeler yani Çocuklar küsünce Ben direk Teli Veriom , oyun oynaslnlar diye Barışıyorlar. Ayni Taktiyi kullandım😅Buarada Şaka bi yana, Yemin ederim Kaşıntı Geçtii😅
Dimi, Artık hayata karşı bakış açın değiştiğine göreee... Böyleee kutsal bi bilgiyi öğrendiyine göreee, rahatlıkla Uyuya bilirsin Hayde Allah Rahatlık versin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Topuğuna bak bakalım kan toplamışmı
kaşımıktan azcıkın kızarmış sadece
Peki ne iş yapıyorsun
öğrenciyim, Yiyiı içip, Okumakla meşgulüm
Yani sürekli evdesin anlaşıldı ayağında karıncalanma yani uyuşma var kansızlık var
Uni evden 3 saatlik mesafedee... Bununda 37 Dakikası Yürümeye gdiio.. Eminmiyiz hojam?
13 aydan belli uzaktan eğitim alındığını 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor
o 5 yaşındaki Çocuklar, Yurtdışında sistemin tamam Farklı olduğunuda Biliyorlarmı? Biliyorlarsa, Türkiyede yaşadığıma emin olmadan Önyargılı mesaj atmanın ne kadar kötü ve cızzzzz bi şey olduklarını biliyorlarmı peki?
Anladım siz türkiyede yaşamıyorsunuz çok özür dilerim gerçekten bu sefer önyargılı davranarak hadsizlik yaptığım için çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın 🙏
Aslında Pek özür dileyecek bi şey yapmadın, minnacık bi yanlış anlaşılma oldu.. Sorun değil senin canın sağolsun... Ayrıca Falcıda Değilsij yani, Nerden bilecen Yurtdışında yaşadığımı, Haklıydın yani neyse pas keçelim bu konuyu
Aynen lütfen keselim ben sadece ayağında kaşıntı ola bilecek sebebleri dile getirdim
Anlıyorum, Görüşün için de Ayrıca Bi Teşekkür ederim , Kibar Davranışın İçinde canı Gönülden ayrı bi teşekkür ediyorum
Asıl ben teşekkür ederim efendim ve binlerce kez özür dilerim ön yargı için
Belki mantar olmuştur
mantar nie? neden? Nasıl olur?
Bilmiyorum ki birinden bulaşabilir
birinden derken? Yanlız yaşıyorum, Pek dışarı çıktığımda söylenemez.. Nasıl oluo?
Olmamış da olabilir
Belki de ilacınız minik bir kaç öpücüktür😊
fazlamı, İğrenciz ne?
ayrıca Hem kaşınıo heçde Gıdıklanıo diom.. bu lafın üzerine daha bi huylandım, Daha bi gıklandım behhhh
Ayağının altını öpmeyecektim halbuki 🙄 normal minik öpücük 🙄
tamam tamam, No panic😅Şaka yaptıydım... İğrenç esprine karşılık, Soğuk espri ile ödeştik say
Tamam ödeştik o zaman sorun yok 🌹💐 ama sıkılıyorsun sen sanırım 😌
sıkılmıomkii, uykusuzluktan geberecem... biçare bulsamda uyusam diye uğraşıom
Tamam o zaman kocaman öpücükler gönderiyorum sana ☺️😘 belki uyursun ❤️ İyi geceler
Biz napabiliriz beybi😅
bilmem, bilen varsa nedenini söylesin diye şey etdiydim😅
Ayağının kaşınmasını nasıl gecirecegini nerden bilebiliriz, gidip kese yaptır
her b*ku bilionuz, Bunumu bilmiyceksiniz? Allah Allah 😅Yav Kaşınıo, Ve gıdıklanıo Kese ne alaka?
Senin aklında tam olarak ne var çok merak ediyorum dogrusu, gece yarısı olunca kızların tavırları pek hayra alamet olmuyor🤪🤪🤪
ya aklımda bi şey ypk... Bu kaşıntıya bi çare bulup, Zıbarmak istiyorum sadece...
Ah keşke ilacını bir bilsemde yardımcı olabilsem be beybi. İnan ben de çok üzülüyorum ayağının kaşınmasından dolayı uyuyamamana😭
üzülmeee Gardaaaşşş... Beni boş ver, Sen git uyuuuu... Birimizin sabaha Sağ çıkması Gerek
Artık istesemde yatamamki senin ayağının kaşıntısı içime dert oldu
iyi ozmn, Ben uyuyayım sen kaşı
Tamam bitanem ben kaşırım, sen uykunun keyfini çıkar😘
Ya harbiden parmağın mı kaşınıyor, yoksa azdın mı? Doğruyu söyle🙏
hiçbiri, Ayağım Kaşınıooo... Ciddiyimmmm... Türk değilim, Kelime şakası Yapacak Halde hiç değilim. Bi tavsiyeen varsa, Yardım et be
Bebegim napabilirimki, elden ne gelir. Yanında olsaydım ben ayaklarını kaşırdım sen de mışıl mışıl uyurdu🤗😅🤪🤪🤪
Şeytan başmış orayı
efenim?
Ayak parmağını şeytan gıdıklıyor
yavvv Gece gece deme öyle şey, Korkuom
Büyü yapmışlar sana geçmiş olsun
olmmmbi sus Allah aşkına
Sıçtın sjsjjsksks
İNŞŞŞALLLAH, BANA YAPILAN BÜYÜ SANADA SEKERDE SENDE SIÇARSIN AMİİİİN...
sı*tım snksjdkspsp
dimi, Tamda Uykumun içine Etdin... Bi Uyku keyfimiz vardı, Onuda Bi Ayağımın Kaşıntısı, Bide senin Kaşınman b*k etdi
Kanka sakin ol sevdiğini düşün onun göğüslerinde yatıyorsun vs nsnsjdkd
heee sevdiyim vardıdaaa, Göğsümde Uyumam Eksikdi Zaten
Sende kaçarsın urfaya falan sorun yok 😂
Urfa ne alaka? Nie Kaçıyım? Anlamadımki
Bugün yine biri kaçmış Urfa’ya onun için dedim
bak Şu Kaşıntım Yarına kadar ben keçileri Kaçırmazsam, Söz Birlikte Kaaçarız Urfaya Ne alakaysa artık
kusura Bakma, Hem Kaşıyıp hem Yazınca böyle anormal cümleler çıkıo😅"şu kaşıntım Geçene Kadar, Ben Keçileri Kaçırmazsam Söz Birlikte Kaçarız Urfaya"Dediydim...
Tamam kaçarız kanka 🤣
Kanka keçileri kaçırma satar para kazanırız
ayağımın Gıdıklanması ile birlikte, Kendimi Birazda zorlarsam eğer Güle bilirim sanırım bu esprine... Bi dakika Bi Ikınıyım 😬😬😬Yok kanka Olmuo, Çok zorladım kendimi, Güldürmedi beee
Amaçım güldürmek değildi
bende bi an, Espri yaptın sandım... Maksat neydi peki, Yularıdaki o saçma Teklifinle?
Esra erolda bugün bi kız Urfa’ya kaçmış o yüzden sende Urfa’ya kaçarsın demek istedim😅
Esra Erolamı Bakıon sen ya?🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Allahım , Bu bilgiyide Öğrendiyime göre rahat rahat öyle bilirim sanırım... ERKEKLERDEMİ ESRA EROLA BAKIOOO?
Kanka sarıyor 😂
Allah kahr etmesin seni bee😅Sarıyo diyo bideee
Bugün keziban Salih görüştü karı iyi yalancı ama suratından şeytan alıyor valla çöm korktum
Cidden sarıyor kanka
Müge anlı falan baya iyi
Kanka şaka maka bir yana da
Ayaklarını sıcak su da güzelce kesele iyi gelir
ben, Palu Ailesinden sonra Zirvede bıraktım izlemedim hiççç.. bi keresinde merak edio, İzlemeye başkadım Şansıma Palu Ailesi denk geldi, Gelmez olaydııı... Beynimi Orda Bıraktım, O gün bugündür Beynimden haber alaamıoz... mügeye de, hazır ayaktayken, Elleride deymişken , Benim Beynimide bulsunlar beehhh
Olm tam kafa dengisin ya
işe yaramıooo... Bu sabah Duşta Onuda denedim, Gece ggeçer dedim... Yine kaşınıo
Kanka o zaman bolca kolaya ile yak orayı
kolamı? Kolonyamı? Hani Kim Kolayı Kaybetmişde ben Bulup Ayağıma Dökecem? İçerim daha iyi😅Kolonyada artık değerlendi bilionmu, Sessiz sessiz kaşırım, Ayağıma Dökmekle israf etmem Caaağnım Kolonyayı
Kolonya kanka
Dök bolca kaşınması geçer
birisi Şeker Hastalığı ile alakası ola bilir demiş... Sence Bi alakası var mı gerçekten? Son 1 Haftadır Baya Çikolata yiyom, Bi Korkmadım değil yani
üşeniomki
Yok be daha neler
bi alakası yoktur dimi? Her Hastalığa Okeyim, Bi şeker hastalığım olmasın be nolur
Yok kanka merak etme ye çikolatalarını sevgilinde ilerde seni çikolata gibi yiyecek onu şeker hastası yapma 😄
sevgilim yokki... Son bi soruu... Şu Şeytan Konusundada Ciddi değildin demi?
2 dk bekle, Kolonya Bulup Süreecem ayağıma
Yok kanka ne şeytanı ya ulan gece gece gülmekten öldüm ya
Troll yapıyordum
Ronaldonun bi dublaji vardı, Bi ara Çok Modaydl"Ne kadada Komik heeee"Diyip, Trip atıodu... Aynısını Yapasım var😒Bu arada, Kolonyayı denedim, Şimdilik kaşıntı yok hadi bakalım
Kolonyayı bol kullan kanka bu arada istek atsana bana baya kafa dengi çıktın 😂
yutubda yaz bi bak"Ronaldo ne kadar komik"Yaz bi bak
Biliyorum onu 😂
heh iyi madem, Ne demek istediğimi anlamışsındır ozmn... Ben burda hem kaşınıom, Hem uykusuzum, Bide 3 harflili, Şeytanlı Esprilerle Ödüm B*kuma Karıştı, Alacağın olsun
Ayy kıyamam ya
Yavru kedi gibisin valla seni göğsümde uyuturdum
yavru kedimi? İyi bi şeymi dedin kötü bişeymi dedin anlamadım ama, Yavru dediyine göre Yine"Bebe"muamelesi Görülüo bana, Onu sezdim😒Allahıma kitabıma Uykudan geberiyorum demem, Hiç üşenmem saatlerce kavga Çıkarıp beddua ederim... Naüıl Kötü beddua etdiyimi, Az çok Bilion Bence
Masumiyet olarak dedim 😂
Tatlı masum bakışlarına bakarak uyumanı seyrederdim göğsümde🌸
takip atdım, kabul etsene la bebe
Bebe mi sjjsjsksks
heeee bebe
Olmadı bu
niye küstünmü?😅
Narin kıza ne oldu ya
hadi gel tamam,30 dakikalık telefonumu verecem My Talking Tom oynamana İzin vericem, Barışalım ama😅
Telefon numarası mı vericen 🙄
narinmi?😅benmi? Bekle bi gülüp gelecem
He öyle 😶
yok be telefon numarasl... Bizim Buralarda Bebeler yani Çocuklar küsünce Ben direk Teli Veriom , oyun oynaslnlar diye Barışıyorlar. Ayni Taktiyi kullandım😅Buarada Şaka bi yana, Yemin ederim Kaşıntı Geçtii😅
Allah razı olsun😅Ben kaşıntım geri gelmeden gidemde uyuyam.. Hayde İyi geceler sana, Tatlı rüyalar Bana... Allaha emanet ol
İşin bitti ya benle rahat rahat osurarak uyursun şimdi hıh
oha be😅😅😅pis nankör, Teşekkürde etdim daha ne? Valla Uykusuzluktan geberecem, Gidem uyuyam Yarın hatırlarsam yazarım
bu arada, O laf senin gibi Cici bebeye hiç yakışmadı, Haberin olaaaa
Yatağa sıçma la sakın
Ama uyuduğunda osuracaksın bunu bil hayatın gerçekleri bu sjsjsj
yol gozukuyo sana:)
o ne demek be?
yolculuga cikcaksin :)
hmmm iyi bi yolculuksa no sıkıntı
esin izin verirse tabi:)
evliyimde bundan benim nie haberim yok?
demek ben gibi evde kalmissin:)
ne evde kalacam, Saha yolun yarısı Bismillahda Yaş 20,27-de dert ederim bunları😅
25-29 arasi yazmissin yalançi
yalancıysam Demekki😅uygulamayı, Eğlence olsun diye indirdim... Gerçek yaşımı yazmakla Uğraşamazdım sorry
ama yazdin simdi ogrendik :)
Dimi, Artık hayata karşı bakış açın değiştiğine göreee... Böyleee kutsal bi bilgiyi öğrendiyine göreee, rahatlıkla Uyuya bilirsin Hayde Allah Rahatlık versin