Öhömmm evet arkadaşlar ayeliner güzel ama çekmesi büyük mesele vezir olacağım derken rezil olmak var işin sonunda yaptığın o mükemmel makyaj tek hamle ile mahvolabilir bu yüzden ayelenir çekmeyi becermekde lazım. Sizce hangisi daha becerikli?
Dolma saran kadın daha beceriklidir, ayrıca biz kadınlar makyajsız daha güzeliz. Bugün Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'ın oynadığı Oyun Bitti isimli Türk sinemasına baktım, bir yerde Filiz Akın'ın makyajsız hali vardı ve dedim ki kendi kendime ''makyajsız daha güzel, tüm güzelliği makyajsızken daha çok ortaya çıkıyor"Ben böyle düşünüyorum. Filiz Akın şimdiki yaşında da çok güzel bir kadın. Türk sinemasının dört yoncasından birisi 🍀 Kesinlikle ve kesinlikle diyorum ki makyajsız kadın daha güzeldir
freudfalan | Güzellik & Bakım konusunda 198 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Ya kusura bakmayin dikkatimi cekti ama sorularınız hep insanları ayrıştıran şeyler ben dolma da sarıyorum eyeliner da çekiyorum ne var ki bunda? Inanin bilinen biri olmasanız bunları insanları kışkırtmak icin yazdığınızı düşüneceğim.
İkisi de kendi çapında beceriklidir bir kere konular farklı nasıl kıyaslayalım ki eğer tercihiniz ne diye sorsaydınız benim terchim sarma dolma yapan olurdu
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
AyşeAfraa | Güzellik & Bakım konusunda 108 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Kusursuz ayeliner çekmek için kağıtlar var pek işe yaramıyor ama neyse 😕😂 dolma saran tabi ki de yani dolma sarmak kolay iş değil...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Davina87 | Güzellik & Bakım konusunda 82 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Kusursuz dolma saran eyeliner de çekebilir ama kusursuz eyeliner çekenin dolma sarmasi konusunda şüphelerim var :))
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Hayatgercek | Güzellik & Bakım konusunda 792 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Şu eyelineri bir ben sevemedim gitti, kullanmıyorum da çekemem de. Ama mantı, dolma-sarma, pizza hatta lahmacun yaparım, siz karar verin...
Ikisinin de yeri ayrı. Sen bana eyeliner çek, ben sana sarma sarayım. Müthis ikili olurus😍🤣
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
Erkekler yalan söylüyor eyelinerli kız iyi sarma yapmasada kabuldür. Sarması iyi olan birini eyelinersiz yüzüne bakılmaz eline sağlık denilip geçilir.🙂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş