Kaş almak evet bir bakım ancak çok da zorunlu bir şey değil. Yine de kötü görüntü oluşturan şekilsiz orada bol burada az olan kaşlar alınmalı diye düşünüyorum. Kaş çok önemli bir şey çünkü çok şey değiştiriyor. Ama zorunluluk tabii ki olmamalı, kadınlar da erkekler de bu konuda özgür bırakılmalı, almalı veya almamalı gibi kurallar konulmamalı.
Şekilsiz veya çok ise fazlalıklar alınabilir ortada veya kenarlarda üstlerde olanlar. Ama onun dışında çok inceltilmesine, bi kadın kaşı gibi şekilli alınmasını pek uygun bulmuyorum. Ama hiç almamayı da uygun bulmuyorum. Çok ise mutlaka biraz alınmalı bence
Kaş almak bakım değil bence ben alınmamış ve doğal duran kaşları daha çok beğeniyorum tarayınca yukarıya doğru çok güzel duruyor. En azından ben seviyorum ve öyle kullanıyorum 😋
Bakımla zerre alakası yok çoğu kadın yolunmuş tavuk 🐔 gibi alıyor kaşlarını ve çok iğrenç bir görüntü çıkıyor ortaya, hadi sağından solundan çıkanı alırsın da kabak gibi yapmaya ne gerek var, erkekler için de aynı şey geçerli, sadece göz altı çıkan tüyler ya cımbızla alınır ya yakılır kaşları almaya gerek yok
Erkek adam kaş almaz, dar pantolon giymez ki. Erkek erkek gibi davranmalı, kadın kadın gibi gadası. Ama insanları anlamakta zorluk çekiyorum. Birilerine özenip olmadık şeyler yapıyorlar.
Aldırmaktan kasıt şeklini düzelttirmek mi etrafndaki küçük tüyleri temizletmek mi? Ben tüyleri temizletiyorum, yanaklarımda ensemde olan tüyleri nasıl temizletiyosam onları da temizletiyorum doğal olarak. Ama şekline bişey yaptırmıyorum olduğu gibi duruyo
Alanları gördüm beğenmedim aşırı bir yoğunluk yoksa almasınlar hoş durmuyor ama kadın almadığında göze batabiliyor ama tercihe bağlı olarak istemeyen kadın da almayabilir kaşa gelene kadar önce insanların ellerini yüzlerini yıkamayı öğrenmesi lazım
Seyrek kaslı bir kızsa ya da kalin olsa bile fazla abartili kalinlikta degilse niye göze batsın ben sadece ortasını aldiriyorum oda yetiyor kişiden kişiye değişir
25 yaşıma kadar çok güzel kaşlarım vardı da bir uğraş sonucu kaş ve sakalları yaktım. O gün bugündür kaş düzeltirim. 3 ayda bir iki kaşta da bir tel upuzun çıkıyor.
Bakım ve bakım adı altında kendini iyi hissettirecek rutinlerin cinsiyeti olmadığını savunuyorum yahu kaş dediğini kadınlar alır, bacaklarını sadece kadınlar alır kalıpları tamamen saçmalık erkek dediğin almaz demek ile kadın dediğin kılsız olur demek aynı bağnazlık
normal insanın iki tane kaşı olur. bu yüzden iki tane oldugu belli olacak kadar alması kafi. tek kaş olanlar nedense bana cemaatçi izlenimi veriyor. onalr cok karsılar bu durumlara
Kaş almanın bakım olduğunu kim söyledi😀 Kadınlar on sene almasın artık kaşlı kadınlar güzel görünür. Bunu kendileri yapıyorlar diye bize de önermesinler.
erkekler günde kırk defa başına darbe alıyor zaten nolucak ondan agsyejshdhsi hem az yaşıyoz hem beyin hücreleri az bide kaş da alamıyoruz napalım biz ölelim direkt 😂
Kesinlikle ikisini karistirmamak gerek biri farklı görünmek icin yapılıyor diğeri mecburiyetten zaten abartılı ince dovme kas modelleri kadinlarada yakışmıyor yapay duruyor
Iyy kız gibi oluyor az ck alsn ortayı falan abartmadan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kız halimle almıyorum kişiye bağlı. Kaş almak bakımsızlık değildir, zaten sarışın olduğum için kil köklerim sarı ve İnce , ve kaşim rahatsızlık vermiyor ben beğendiğim sürece problem yok.
Zaten seyrek killi normal kalinlikta bir kasi olan biriysen çokta ihtiyaç yok ben esnerim ama o kadar dikkat çekici değil sarışınliktan esmerlikten ziyade kıl oranıyla ilgili bir durum
@Marstandunyaya esmerlerin kaşları çok belirgin dediğin gibi seyrek veya kalın olması ile alakalı olabilir, kısacası kaş almak bakım değildir ortası varsa ortasi alınır veya birkaç kıl kökü normal kaştan bağımsız ise onlar alınır, onun dışında ben kaş almayı sevmiyorum herkes birbirine benziyor kaş aldığında
Ben esmerim öyle dikkat çekmiyor bende beter kassız esmerler var hele de uzakdogulular tamda bundan muzdarip kasları çıksın diye çok uğraşıyorlar bazı sarışın tanidiklarim var onlarında mübarek firca gibi kıl renkten çok fazlalıkla oranla dikkat çekiyor aslında renk bazında bakarsan en çok siyah sac bembeyaz tenli tipler daha çok dikkat çekiyor buğday tenle siyah ten o kadar dikkat çekmiyor beyaz tende en küçük kıl sivilce yara vs aninda sırıtıyor