Kaşlarımı alan kuaför bozuntusu mahfettim kaşımı
Kavisli iken yuvarlak aldı ip kullanıldı ağda kullanıldı aynı anda ve cımbız..
Kaslarım yuvarlak oldu ve en ön kısmı
Cok azaldı tek tük biseler kaldı boyuyorum artık.. Hic almıyorum upuzun zamandır dokunmuyorum önlerine hic.
Deneyip te faydasını gördüğünüz birseyler oldu mu? 😣
Önceden öyle güzeldi ki kaslarım gür ve sık tı şimdi..
Kavisli iken yuvarlak aldı ip kullanıldı ağda kullanıldı aynı anda ve cımbız..
Kaslarım yuvarlak oldu ve en ön kısmı
Cok azaldı tek tük biseler kaldı boyuyorum artık.. Hic almıyorum upuzun zamandır dokunmuyorum önlerine hic.
Deneyip te faydasını gördüğünüz birseyler oldu mu? 😣
Önceden öyle güzeldi ki kaslarım gür ve sık tı şimdi..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya hafif jilet yap cikmayan yere sonra badem hint yagini kullan her gece vazelinde sur sabahlari eski haline gekir elbet. Alma baska uclarindan kes sadece ama bir ay bi rahatlasin dokunma besle bu tur seylerle. Bidaha kuafore aldrma zaten mikrop yuvasi oda etkili olur emin ol. Ip temiz aliyor ama mahvediyor ben sevmiyorum. Kucuk ayda bantlari ince tuyler icin yeterli cimbizlada daginiklari al. Bence kendin evde alistr.
Vazelin ve zeytin yağını karıştırıp bolca uygula gürleştirir ben öyle yapmıştım ve gartiste hint yağı satılıyo en çokta o iyi geliyo pahalı bişey değiş 15 lira falan ama. O çok işe yarıya badem yağı kantoron yağı falan ama dersinkş ben almam o zaman vazelin ve zeytinyağını sabah akşam hergün uygula ben öyla yapıp içine faklı yağlarda eklemiştim ama tek oda yeter istediğin uzunluya gelene kadar sabah akşam sür
Bunlarin hepsini ayni anda kullandiysa bıraksın bu mesleği resmen ameliyat etmiş kaşını. Tatlı badem yagi sür kaşlarina. Eger cidden cok azsa sarimsak sur tekrar çıkar
Bitkisel yağlardan yapılan Doğal Vazelin var, cok fayda görursün.
İnstagram: rumelinaturel
Burdan alıyorum, tavsiye ederim
Badem yağı uygula düzenli bir şekilde bir iki ay. Düzelecektir.
Ciddi mi ya :( yani öyle diyorlar da argan yağı ise yaramadı hatta nedense döküyor kaşımı
Bunu denemeden sonucu göremezsin. Bir süre kaslarına fazla dokunma ve bu yağı dene bir iki ay. ama düzenli denemelisin. ve boya da kullanma. Zararlı.
Kaş mibrolading diye bir şey var sıkma
Ya benn sevmiyorum onu :(
Vazelin sür gece yatarken
Iyi gelir mi ki
Evet
Badem yağı kullan kanka
Ben argan yağı kullanıyorum bana mısın demiyor ona da iyi dediler oysa
Hiç mi uzamıyor ki
Vazelin sür
badem yağı sur
Öyle diyorlar ama faydasını gören var mı bilmiyorum ki
Düzenli yaparsan çıkar. Kirpiklerime uyguladım her gün şu an inanılmaz gürler. Kaşda da hemen hemen aynı sonuçları verir.