Güzellik & Bakım Gözüme çörekotu yağı kaçtı ve cayır cayır yanıyor napmalıyım help me 🥺? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor saçıma bakım yapıyodum gözüme kaçtıçok yanıyor şu an napmam lazım sizce(yıkadım) ama gene de yanıyuuubişey olmaz demi Gözüme çörekotu yağı kaçtı ve cayır cayır yanıyor napmalıyım help me 🥺? Cevapla Bakım Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ayipsin Takip Et Xper 7 Yaş: 126 , eic 77% +1 yıl Yağ olduğu için varsa bebe şampuanı ile az ovalayarak yıkayıp bol su ile durulayın. Yoksa normal şampuanla, yapacak bişey yok :/ geçmiş olsun efenim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler ama bebe şampuanı ile yıkadım zaten ama Yorumla ayipsin +1 yıl O zaman normal şampuan efenim. Baya yayılmış gözünüze herhalde güçsüz gelmiş olabilir. Yorumla
KsKızıO Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Dalinle yikayabilirsin iyi geliyor Bir sey olacagini sanmam 0 7 Yorumla Soran +1 yıl dalinle yıkadım Yorumla KsKızıO +1 yıl Suni gozyasi damlasi evde varsa koyabilirsin oda iyice temizler Yorumla Soran +1 yıl var ama kız kardeşimin 🙄 enfeksiyon riski olmasın Yorumla KsKızıO +1 yıl Sanmam yasimdiye kadar enfeksiyon kapmadim 😄 Yorumla KsKızıO +1 yıl Tek kullanimlik minik damlalardan bahsediyorum Yorumla Soran +1 yıl onlar tek kullanımlık mı ne bilim pakete bakmamışım 😀 Yorumla KsKızıO +1 yıl Evet gecmis olsun :) Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Sabunla yıka, biraz yakar ama çaresi bu ve bol su. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl bebe şampuanı ile yıkadım Yorumla babyface06 +1 yıl Oda olur hatta daha iyi belki, korkma bişi olmaz yani. Yorumla Soran +1 yıl olmaz dimi Yorumla babyface06 +1 yıl Sanmam ama çok kaçmadı demi, açabiliyon mu gözünü, etrafı nasıl görüyon. Yorumla Soran +1 yıl görüyorum tabii hafif yanıyo şu an Yorumla babyface06 +1 yıl O kadar olur, bol su yap gözüne, hatta derin bi kaba su koy içine kafanı sok, gözünü suyun içinde aç eğer geçmiyorsa yani. Yorumla Soran +1 yıl hafif bi yanma var geçicek herhalde Yorumla babyface06 +1 yıl Geçer o zaman. Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gel üfliyim 0 0 Yorumla
Vahşi-Domuz Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Gözüne ne girmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl okuman mı yok? Yorumla Vahşi-Domuz +1 yıl Hala okuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yağ olduğu için varsa bebe şampuanı ile az ovalayarak yıkayıp bol su ile durulayın. Yoksa normal şampuanla, yapacak bişey yok :/ geçmiş olsun efenim.
teşekkürler ama bebe şampuanı ile yıkadım zaten ama
O zaman normal şampuan efenim. Baya yayılmış gözünüze herhalde güçsüz gelmiş olabilir.
Dalinle yikayabilirsin iyi geliyor
Bir sey olacagini sanmam
dalinle yıkadım
Suni gozyasi damlasi evde varsa koyabilirsin oda iyice temizler
var ama kız kardeşimin 🙄 enfeksiyon riski olmasın
Sanmam yasimdiye kadar enfeksiyon kapmadim 😄
Tek kullanimlik minik damlalardan bahsediyorum
onlar tek kullanımlık mı ne bilim pakete bakmamışım 😀
Evet gecmis olsun :)
Sabunla yıka, biraz yakar ama çaresi bu ve bol su.
bebe şampuanı ile yıkadım
Oda olur hatta daha iyi belki, korkma bişi olmaz yani.
olmaz dimi
Sanmam ama çok kaçmadı demi, açabiliyon mu gözünü, etrafı nasıl görüyon.
görüyorum tabii hafif yanıyo şu an
O kadar olur, bol su yap gözüne, hatta derin bi kaba su koy içine kafanı sok, gözünü suyun içinde aç eğer geçmiyorsa yani.
hafif bi yanma var geçicek herhalde
Geçer o zaman.
yıka iyice bir sey olmaz sanmam
Geçer
Gel üfliyim
Gözüne ne girmiş
okuman mı yok?
Hala okuyorum