Baya güzel kirpiklerin ama çok dökülmüş. Jojoba yağı Jojoba yağı, doğal kirpik büyümesini artırmanın en iyi yollarından biri olarak diğer ürünlerin önündedir. ... Kuşburnu yağı Kuşburnu yağı nemlendirme ve iyileştirme özellikleri nedeniyle kozmetik endüstrisinde popüler hale geldi. ... 3. Badem yağı... Hint yağı... 5. Hindistan cevizi yağı... 6. Zeytinyağı bitkisel olarak bunları kullan kozmetik olarak da var.
çok teşekkür ederim♥️ bıktım inan ki ya hindistan’ı cevizi yağı sürüyorum işe yarıyor çıkıyor ama sonra tekrar dökülüyor ben anlamıyorum doktora gidiyorum bir şey yok diyor ama gözlerim çok ağrıyor makyaj yapınca dayanamıyorum silmek zorunda kalıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum ya
Bende bilemedim sana tavsiyem bir doktorla sınırlı kalma muhakkak 2. ye git göz doktoruna git muhakkak ama çünkü genelde her doktor aynı bilgide olmuyor. Ağrıması seni rahatsız eder dediğim yağları düzenli dene, geçer ❣️
Hint yağı kullan kirpik ve kaşları daha uzun ve kalın hale getirmede birebir hint yağı kirpikleri güçlendirir dökülmesini önler ve gürleştirir aynı zamanda da