Yabancı bir siteden bulmuştum. Ülkelere göre kadınların kalça büyüklüğü diye.(insan neden böyle bir araştırma yapar ki?) Şöyleydi:Koyu mavi: Vücuda göre çok küçük kalçalar Açık mavi:Vücuda göre küçük kalçalar Yeşil:Vücuda göre normal kalçalar Sarı:Vücuda göre biraz geniş kalçalar Turuncu:Vücuda göre çok geniş kalçalar Kırmızı:Vücuda göre aşırı geniş kalçalar Türk kızları sizce de biraz abartılmış mı? Yani büyügeniş kalçalı olduğumuzu pek düşünmüyorum.
Türk kadınlarının kalçaları vücuduna göre biraz genişmiş, sizce öyle mi?
Yaaa boşver ablam... Yeni gelinin syke yapışması gibi her gördüğünü ciddiye almana gerek yok. Senin anlayacağın işler değil bu işler... Diyorum ki çaktırmadan ırkçılık yapmışlar, diğer toplumları aşağılamışlar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kaynak olarak aldığın yer Avrupa ırkını referans olarak almış.. Irkçı bir yaklaşım.
Anlamadım, normal olarak Avrupa'yı gösterdikleri için böyle diyorsun değil mi?
Yaaa boşver ablam... Yeni gelinin syke yapışması gibi her gördüğünü ciddiye almana gerek yok. Senin anlayacağın işler değil bu işler... Diyorum ki çaktırmadan ırkçılık yapmışlar, diğer toplumları aşağılamışlar..
Hayır, ben de biraz ırkçı olduğunu düşünüyorum
Buna sevindim.. Klasik İngiliz oyunu bunlar... Sana sen aşağılıksın demenin nazik yolu.
Off çoğu türk kadının fiziğ mükemmel ben kız olarak düşüyorum yani
Biraz genetiğine bağlı bence
Türkiyedeki kadınlar geniş kalçalı değil kilolu
Hiç sevmediğim bir özellik
İnce bel detayı yok çünkü
Türklerde mi dünyada mı?
Bence biraz geniş olması daha iyi
Güzel ve çokta büyük olmayan kalça çekicidir
Ben öyleyim
Bana doğru gibi geldi harita.
Doğru
Öyleee