Yves Rocher Cuir de Nuit var bende ne yazık ki kalıcı değil şimdi Comme une Evidence denemek istiyorum kullanan var mı hiç? Kalıcı mıdır? Chanel Coco Mademoiselle kullanıyorum çok benzer olmasını da istemiyorum bu ikisinin.
Yves Rocher parfümlerini kullanan var mı? Comme une Evidence nasıl bir parfüm?
çok fazla gül gibi kokuyor öyle şeyler seviyorsan alabilirsin böyle nasıl desem sanki gül suyu ben bir ara kullandım ama hoşuma gitmedi açıkçası çünkü daha çok bebek pudrası ve vanilya tarzı parfümleri seviyorum.. kalıcılık konusuna gelirsek 4-5 saat kalıcı diyebilirim
Deodorantını kullandım epey kalıcı oldu kıyafette ama sadece kıyafeti koklayınca geliyor koku. Parfümde o yüzden kararsız kaldım. Açıklamasındaki yasemin kokusuyla dikkatimi çekmişti aslında ama deosu da çoğunlukla gül kokuyor. Ben de oryantal kokuları seviyorum fakat bu koku için çok olumlu yorumlar görünce çiçek kokusunu da yaz için almak istedim. Teşekkür ederim yorumun için.
Bebek pudrası gibi nasıl oluyor ki😊 cuir de nuit kullanıyorum mesela yves rocher den vanilya ve kakao kokusu. Tam sevdiğim bir koku odunsu olduğu için ama kalıcı değil. Onun dışında yves saint laurent opium ve black opium kullandım onlar da oryantal kokulardı şimdi de coco mademoiselle kullanıyorum o da hafif çiçeksi ve ferah bir koku ama pudralı bir koku değil gibi hiçbiri de 🙁
ya bu dediklerini testerdan kokladım sevemedim pek.. zara var iyi ama kalıcılık sıfır ya evde sıkıyorum parfümü okula gidince kalmıyor.. lancome la viest var bitek o da çok pahalı maalesef 110 dolar falan bizim ülkede 1 defa almıştım sadece
Lancome la vie est belle hayranıyım ama ben daha karakteristik oryantal koku seviyorum 110 dolar çokmuş indirimli haliyle alınabilir. İlerde alıp denemeyi planlıyorum. Zara'nın kokuları genelde kalıcı olmuyormuş orjinalleriyle birebir üretmelerine rağmen. Şimdilik comme une evidence alayım o zaman ne dersin 😊😊
En İyi Cevaplar