Ama şu da bir gerçek balık etli hatun seven biri için bu kusur olmaz ayrılacalik bile olabilir. Kıyafet olarak da bulman lazım malum her bedene göre pantolon üretiyorlar eskisi gibi değil
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
1 yıl
Uretiliyor ama giyinse cok popomu sıkıstıriyor ve canimi acıtıyoo
Bazı erkekler yiyecek gibi bakıyor anladım ondan rahatsız iyi de senin vücudun böyle ise insanların boş boş bakması saçma ne yapabilin ki bazı erkekler kız görünce yiyecek gibi bakıyor zaten
Soran
1 yıl
Açilcası biraz da tırsıyor gerçekten yerler mi diye
Ya kanka ne diyeyim şimdi sizin semti bilmiyorum insanları ne kadar iyi bilmiyorum neyse sen dikkatli ⚠ et benim dediğime çok takılma. Şu kalça konusunda bir şey yapabilir misin bilmiyorum şu vücut şekildirme hocalari var onlar anlar belki
Soran
1 yıl
Bakicam zaten ama ben özgür yasmamak isyiyorum beni yemesinler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
313Onun için foto bel üstü 😅
@By-Efendi sevmiyorum yav 😂
Bende sevmiyorum 🤣
@By-Efendi ne kaa güzel 😂
Spor spor spor eriyecek o kalçalar 😂
@By-Efendi elbet bir gün 😂
Emin misin sevmediğine
Eminim 🙄
Sevmessen sevme pantolon diktirmeyi düşunuyorum artik
Spor spor spor 1 ayın var eriyecek 😅
Erimiyo erimiyoo tonlarca sey yaptim sanki daha büyümüs
Spor yaptın mı? 🤔
Evet yaptım zıpladım hopladım koştum olmadı
.
Aman boşver kim kardashian dünya para verdi sende orjinal 🤣
E napim büyük pantolona sığmıyor artik diktiricem
.
Ama şu da bir gerçek balık etli hatun seven biri için bu kusur olmaz ayrılacalik bile olabilir. Kıyafet olarak da bulman lazım malum her bedene göre pantolon üretiyorlar eskisi gibi değil
Uretiliyor ama giyinse cok popomu sıkıstıriyor ve canimi acıtıyoo
Dar pantolonlardan mi alıyorsun acıtıyor falan demişsin de. Dar kalıp biraz öyle oluyor malum
Hayir dar giyersem patlar genis giyom ama yine sıkiştırıyor patlamasından korkuyom
Ha anladım. Bilemedim şimdi yine de çok kötü değil ya.
Kıyafeti özel diktirebilirsin olması etek falan daha rahat olmaz mı acaba.
Ben yuruyünce çok göz altindan bakan insan var ve bu canımk sıkıyor sende bakar miydın goz altindan
Boy 1.81 bir demişsin okudum da sorun etme bence bu kadar ama kıyafet olarak özelde diktirebilirsin dediğin gibi
Ben pek kadınların poposuna bakmıyorum. Açıkçası sadece baksam bile rahatsız edercesine bakmam
Evet boyum 181 de oalbilir 181 buçukta aşıri bana bakıyorlar artık disarıda perdeyle gezecem galiba
Bazı erkekler yiyecek gibi bakıyor anladım ondan rahatsız iyi de senin vücudun böyle ise insanların boş boş bakması saçma ne yapabilin ki bazı erkekler kız görünce yiyecek gibi bakıyor zaten
Açilcası biraz da tırsıyor gerçekten yerler mi diye
Valla yemezler desem yalan söylemiş olurum çünkü şu ülkede her şey oluyor malum
Yaa boyle demeee ufff zaten kaygılıyim insanlarin bakislarindan yapma bunu banaaa
Ya kanka ne diyeyim şimdi sizin semti bilmiyorum insanları ne kadar iyi bilmiyorum neyse sen dikkatli ⚠ et benim dediğime çok takılma. Şu kalça konusunda bir şey yapabilir misin bilmiyorum şu vücut şekildirme hocalari var onlar anlar belki
Bakicam zaten ama ben özgür yasmamak isyiyorum beni yemesinler
Yemezler ya korkma ürkütme kafasıyla demedim. Kim kimi yiyor bu zamanda
Merak etme
tamam
Ne yapabilirim erimiyo 120 kalçam var
Büyük iste bazılarına hos gelir belki
Ama ben kimse icin büyutmedim
Ben buyuttun demedim
Tamam da ben hoşlansınlar diye yapmadim
Dogrudurr birak seven oyle sevsin
Evet yüruyunce dans ediyorlar
Güzel