Esas olan makyajsız ve estetiksiz güzelliktir. Kimse Doğunun kızlarını dememiş. Yani şimdi bir kaç kişi görüp şu şehrin kızları daha güzel denilemez. Makyajsız doğal güzelliğimle ve estetiksiz harika baby face yüzümle Diyarbakırlı olarak ben çok güzelim mesela şimdi birileri bir kaç kişi görüp şu şehrin kızları şöyledir böyledir diyorsa ben bu genellemeyi üstüme almıyorum. Her şehirden mutlaka çirkinler de çıkar. Sonuçta bir kişi Türkiyede kaç şehirden kız gördüyse gördü sonuçta hepsini görüp karar vermedi ya 😁😁😁😁Aynı şekilde her şehrin erkeklerini tek tek görmedik ki tamamı için konuşalım 😃 Ben sadece görüp beğendiklerimi derim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bakın bu kanıtlanmış bir olaydır türkiyede çesitlilik dünyanın hiçbiryerinde yok hem erkek hem kızlarda osmanlı döneminde dünyanın her bölgesinden gelen cariyeler ve yerleşen yabancılarher türlü genetiği ülkemize taşıdı kısaca her kökeni barındıran kızlarımızda erkeklerimizde mevcut kızıl saçlısından sarışınına mavi gözlüsünden yeşil gözlüsüne beyaz teni esmeri kumralı herşeye sahip bir ülkedeyiz bu yüzden ukrayna rusya belarus yok bilmem ne diyenleri anlamıyorum izmirin kızları çok güzel diyorlar ama ben çanakkalede yaşıyorum ve burdaki kızlar daha güzel geliyor bana
İzmir'de yaşayan biri olarak ve her yaz tatil yapan yüzlerce Rusları İngilizleri Arapları bire bir gören biri olarak artı Azerbaycan, İngiltere, İtalya, Ukraynaya gitmiş biri olarak açık ve net söylüyorum her yerin güzelide var çirkinide İzmirinde Antalyanında Bursanında Mardininde İstanbulunda Ukraynanında İtalyanında İngilizinde çirkininide gördüm güzelinide.
Şimdi herserin çok çok güzel kadinlari var doğru ama İstanbul İzmir Antalya ve Ankara 'da yaşamış biri olarak hiçbiri canım sehirim İzmir'e yaklasamiyor sadece güzellik değil zerafet kombin uyumu hayat görüşleri tam anlamıyla mukemmeller
Ülkenin batısına doğru avrupa melezliği artıyor. Soğuk bölge insanlarının güzel olanları güzeldir. Balkan coğrafyası da eskiden soğuk yerlerden gelen insanlarla melezleştiler ve biz Türkler Türkiye'ye göç edince çeşitli ırklarla melezleştik. Türkiye'nin batı tarafındaki insanlar çok eskiden beri kuzeylilerle etkileşimde olduğu için güzellik daha da birleşti. Ancak şöyle bir gerçek var ki. Türk ırklarından da çok güzeller çıkıyor. Özbekistan'da çok güzel kırma kızlar var.
İzmirde var çok görüyorum Adanalı kızlar da güzel Karadenizlilerde güzel ama onlarda üretimde katkı maddesi var ya anneleri rus ya babaları rus oluyor ondan güzel oluyorlar
Türkiyede güzel kız ve yakışıklı erkek göremiyorum kaldı ki genç kız demeye bin şahit isteyen kızlarımız botokslar estetiklerin kurbanı oluyor erkekler desen pembe pantolon giyip karı gibi süzülüp duruyorlar.
Karadeniz insanı hemde sıcak kanlı oluyor 2 defa trabzona gittim ve yolculuk esnasında sahil yolu üzerinden ulaştık o kadar hoşuma gitti ki imkanım olsa gider orada yaşardım o derece etkiledi beni karadeniz 😊🙏
Yani evet sıcakkanlıyızdır ama inan yaşanacak yer degil sadece bi sahili denizi güzel yani dogasi guzel ama vok yobaz gerikafalı cok geri kalmıs bi yer yaşayınca anlarsın
Gittim gördüm birebir yaşadım ilk defa tanıyan insanlar evine davet etti bir gece misafir olarak kaldım bende kendimce hiç yabancılık hissetmedim ilk fırsatta tekrar gideceğim inşAllah🙏
Öyledir Karadeniz insanı her yerde olduğu gibi orda da var çürükler ama olsun :D ay bu Karadeniz insanını çekemeyenler de ne bileyim Dislike’cılar 👌🏻😅 çok hoşsunuz
@kahveligünler_ yobaz dedin de emin ol o türden her bölgede mevcut bence yaşadığın yerle gurur duy evet o sahili olsun meydan olsun çömlekçiler olsun 😊 harika bir yer ve üzerine basa basa diyorum imkanım olsa gelir yerleşirdim karadenize😊🙏