Cassie_Robichaud | Güzellik & Bakım konusunda 420 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Muhtemelen parmak aralarında mantar var. Pamuklu kumaş çorap giymeye dikkat et.
Bir küçük yaş mayayı 1 litre kadar sıcak suda eritip ayaklarını bu suyun içinde yarım saat kadar beklet. Sonrasında ayaklarını iyice kuruttuğundan emin ol.
Eczaneden de Travazol krem alıp geceleri parmak aralarına sürüp yatabilirsin.
Merhabalar canım iyi günler gel sana yardımcı olayım Ben farmasi markasının ayak koku giderici spreyini kullanıyorum hem bitkisel hem de doğal çok kaliteli ve uygun fiyatlı sana da öneririm kesinlikle kullanımı ise diğer ayak spreylerinden farklı diğerlerinde ayakkabının içine sıkarken bu spreyi çıplak ayağına sıkıyorsun ve kurumasını bekliyorsun bu kadar kolay.
semxsem | Güzellik & Bakım konusunda 803 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Mantar da koku yapabilir kaşıntıda yapar bir kreme halledebilirsin Lakin ayakkabılarda çok koku yapar bakteri engelleyici ayak ve ayakkabı spreyleri var düzenli ayakkabılarına ve ayağına kullanırsan koku kesilir Zira asıl etken ayakkabılarda biriken deri döküntülerinden mütevellit üreyen bakterilerdir
İyi1i | Güzellik & Bakım konusunda 68 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Spor ayakkabı giyiyorsanız ya da deri hava almayan tip de ayakkabılar giyiyorsanız bu normal ayakkabınızı değiştirin çoraplarınızı sık değiştirin ayaklarınızı da düzenli olarak yıkayın eğer ki hala koku devam ediyorsa muhtemelen mantar vardır
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
1 yıl
her gün veya en az 2 günde 1 çorabını değiştir ve ayaklarını yıka... Ayakkabını da en az yılda 1 yıka...
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş