Kızlar 2 yıldır kaynak kullanıyorum artık söktüm kendi saclarım uzasın istiyorum şu an aşırı sağlıksız bir de sarı sac olduğu icin iyice zorlaştı şartlar benim için şimdi buraya herkes en iyi bildiği saç uzatma yollarını yazssın hepimiz faydalanalım ben başlıyorum princi beklettiğimiz suyu sacimizda haftada bir kez bekletmek yarıyor diye duymuştum bide türk kahvesi ile sacı yıkamak bide ilik suyunu duydum ama kokumu yapar bilmiyorum en iyi kesim yoluda ayda bir kez kestirmekmis ama ustra saci küstürüyormuş hadi birbirimize destek zamanı!!!💖 kullandığınız şampuandan tut saciniza kullandığınız yağa kadar yazın size ihtiyacım var❤️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Saçlarınızın hızlı uzaması için sarımsak suyu maskesi uygulayabilirsiniz ezdiğiniz birkaç diş sarımsağı zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı içinde kaynattıktan sonra süzün ve ılımaya bırakın sonrasında saç köklerine uygulayıp yarım saat falan bekleyin saçlarınızın hızlı uzamasına karşı çok iyi bir yöntemdir mutlaka deneyin derim hem gürleştirir hem de hızlı uzamasını sağlar
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aaaa peki koku yapiyor mu
- +1 yıl
Tabi yapar bunun içinde bir kaç demet maydonozu kaynatın saçlarınızı bir kaç defa şampuanla yıkadıktan sonra maydanozu saçlarınıza uygulayın bu işlemi bir kaç gün tekrarlayın sarımsak kokusu bir kaç gün içinde kendi kendine gitcektir. 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
öncelikle saçlarının sağlıksız olduğunu söylediğin için söylüyorum saçını önce sağlığına kavuştur çünkü eğer yıpranmış bir şekilde uzatmaya çalışırsan saçların gücünü kaybeder ve dökülmelerde oluşur ben badem yağı ve papatya özlü şampuan kullanıyorum ve MENEKŞE yağı sürüyorum banyodan çıktıktan sonra hafif elime damlatıyorum ve dağınık bir şekilde sürüyorum her zaman değil ama bazen
04 Yorumla- +1 yıl
Menekşe yağı ne/nasıl oluyor
- +1 yıl
@Miroslava_Esra nasıl anlatayım ki canım kokusuda gerçekten güzel ve kalıcı kalıyor saçımda internetten bak istersen 😘😘
- +1 yıl
Internetten baktım zaten ama çoğu doğal değil ya da hayvanlara test yapılarak üretiliyor o yüzden onlardan almak istemiyorum
- +1 yıl
@Miroslava_Esra yok bunu annem yüz serumu yapamak içinde kullanıyor
Bende Karantinada kafama 6-7 kere sıfır vurdum sonra baktımki bütün ş*refsiz arkadaşlarım saçlarını uzatmış hergün kendimi lanetliyorum, araştırdım biraz pirinç suyu öneriliyordu ama çok kötü koku ve kuruluk yapıyor ya bende bana uyan bir şey bulamadım malesef
00 Yorumla2 Yemek kaşığı aloe vera jeli
2 Yemek kaşığı tatlı badem yağı
1 yemek kaşığı limon suyu
1 ampül E vitamini karıştırıp rondodan geçiyorsun saç diplerine haftada 2 kez masaj yapıp 20 dk bekletiyorsun ayrıca sampuanın içersine 2 ampul e vitamini kırıp ekleyebilirsin. Malûm yaz mevsimi yaklaşıyor havanın ısınmasıyla birlikte saçlarda kullanılan uçucu yağlar güneş ışınlarına maruz kalınca bakım yapalım derken saça zarar verebiliyor dikkatli olmakta fayda var.00 Yorumla- +1 yıl
Kendine fısfıslı bir şişe ayarla biraz pirinç suya koy, o suyu şişeye boşalt aklına geldikce sık saçlarına, 2 günde bir değiştir suyu kötü kokuyor yoksa. Çokk faydasını gördüm mutlaka dene çok hızlı bir şekilde uzatıyor
20 Yorumla - +1 yıl
Karanfil kullanabilirsin. Karanfili kaynatıp soğumasını bekle sprey ya da tonik kullanacağın bir şişeye boşalt duştan sonra saçına uygula masaj yap uzatacaktır.
Biotinde kullanabilirsin00 Yorumla Ben kendimi bildim bileli saçlarım hep uzundur hatta uzun ve sık olmasından sıkılıp saçımı kestirdim şu an kısa kullanmak daha rahat geliyor
Pirinç ve su karışımını hazırlayıp 24 saat bekletip saçına uygulayabilirsin
Siyah çayda kalan kısmı atma süz 1 2 saat beklet saçının diplerine uygula 4 5 saat geçsin ve yıka
Isı kullanma sert tarama eczaneden saç maskesi kullanabilirsin emin ol faydasını görürsün00 YorumlaElidor saç uzatma serisini kullan yeşil şampuan bende işe yaradı saçım belimdeydi kalçanın altına geliyor artık biraz uzun sürdü ama değdi açıkçası
00 Yorumla- +1 yıl
zeytin yağı hindistan cevizi yağı ve hint yağı ama hint yağının kullanımı biraz tehlikeli dikkat edin yani
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Zeytinyağı, yılan yağı, Hint yağı uzamada birebir yağlar diye biliyorum. Duşa girmeden saatler önce sürersin sonra yıkarsın. Ve saçlarına aşırı sıcak su dökme, fön makinesi çok kullanma. Saçlarını aşağıya eğerek havluyla yavaşça kurut. Saç kremi tavsiye etmiyorum dökülme yapıyor, haftada bir saç maskesi kullan. Saçlar kuruduktan sonra saç serumu kullan. Kerastase iyi ama çok pahalı. Pantene kullanıyorum ben argan yağlı olanı vs..
00 Yorumla - +1 yıl
Benim de saçım sarıdan kısacık kaldı kaynak sakın takma saç güçsüz olduğu için kaynak daha da zorluyor. Sana tavsiyem çam terebentin yağı al yarısını watsonsta satılan dp turuncu şampuanın içine kat. Saçının nasıl hızlı uzadığını görüceksin
01 Yorumla- +1 yıl
Ve haftada bir saçına hindistan cevizi yağı sürüp bir gece beklet. Saçının yağlı kalması önemli yağlı oldukca uzar sık yıkama saçını
Şampuan içine yarım doğum kontrol hapı atmak kesin çözüm
10 Yorumla- +1 yıl
Supergro derim başkada bişey demem aşko saçım yandığında tek kurtarıcım olmuştu
00 Yorumla Ben haftada bir duştan sonra saçlarımı çok minik uçlarından keserim çok da güzel ve sağlıklı uzuyor.
00 YorumlaKullandığın şampuanın içine e vitamini köy ciddi anlamda işe yarıyo
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Aloevera sür Saçlarını ör saç bakım kremleri sür Saçlarını kesme proteninli ye
00 Yorumla - +1 yıl
Pirinç suyu uzatıyor diyorlardı.
00 Yorumla ayda bir kestirmek gerektiğini bilmiyordum
00 Yorumla- +1 yıl
pirinç suyu
00 Yorumla - +1 yıl
Onu Bi berber selime sorup celeyirum
00 Yorumla Temiz tutmak
00 Yorumla- +1 yıl
Princ suyu tabiki
00 Yorumla Pirinç suyu
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Saçlarımı nasıl hızlı uzatırım?
Saç derisi sağlıklı ve arındırılmış olmalıdır. Hızlı uzayan saçlar, sağlıklı bir saç derisine sahip olmalıdır.
Kuru ve hassas saçlarda kepeklenme, saç derisinde kızarıklık varsa saçlarınız yavaş uzar. Arındırıcı, onarıcı şampuan ve maskeler saç derinizi derinlemesine temizleyip, daha hızlı uzamasını sağlar.
Masaj yapmak önemli
Kuru veya ıslak saç derinize uygulayacağınız masaj, kan dolaşımınızı hızlandırarak saçların kökten beslenmesini artırır ve dolayısıyla daha hızlı uzamasını sağlar.
Saç derisini arındırmak için;
Saçlarınızın hızlı uzaması için;
Nerde satılıyor bu marka
@gizemkaraca12 Kèrastase danışman kuafor ve internet