Güzellik & Bakım Kızlar tüylerinizden nasıl kurtuluyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Her türlü yöntemi denedim+hormonal problemim yok Güncellemeler+1 yıl Süper soru 👊🏻 Kızlar tüylerinizden nasıl kurtuluyorsunuz? Cevapla Tüy Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
clelia Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Ben kendim hep agdayla aliyorum. Agdanin verdigi puruzsuzlugu hicbiri vermiyor. 1 0 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Tüy dökücü ile alırım, epilasyon şart ama bazı kızlar eşlerinin kıllı ya da kılsız olmasını isterler o yüzden tüy dökücüye senede bir devam 🙂 0 0 Yorumla
seherMm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Lazerle gidiyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç seans?İşe yarıyo mu?Ben iğneli epilasyona gidiyorum işe yarıyoLazer işe yaramadı Yorumla seherMm +1 yıl Ben 10. Keredir gidiyorumCok ise yarıyor tabikiBen buz lazerle gidiyorum ve çıkınca neni rahatsız etmiyor aşırı azaldı çok rahat Yorumla İncitanesi06 +1 yıl Hmm peki o bölgenin renginde değişme oluyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kendim hep agdayla aliyorum. Agdanin verdigi puruzsuzlugu hicbiri vermiyor.
Tüy dökücü ile alırım, epilasyon şart ama bazı kızlar eşlerinin kıllı ya da kılsız olmasını isterler o yüzden tüy dökücüye senede bir devam 🙂
Tüy dökücü ama hemen cikiyor
Tuy dokucu krem ama agda en iyisi
Lazerle gidiyorum
Kaç seans?
İşe yarıyo mu?
Ben iğneli epilasyona gidiyorum işe yarıyo
Lazer işe yaramadı
Ben 10. Keredir gidiyorum
Cok ise yarıyor tabiki
Ben buz lazerle gidiyorum ve çıkınca neni rahatsız etmiyor aşırı azaldı çok rahat
Hmm peki o bölgenin renginde değişme oluyor mu