Yaniii, market ürünlerinden biraz uzak dursan daha iyi ya. La Roche Posay önerebilirim ürünlere göre bi tık pahalı ama uzun süre kullanabiliyorsun.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim. Formlarda okuduğum da bazı arkadaşlar garnier önermiş bende ona dayanarak almak istemiştim ama şu an vazgeçtim gibi. Tavsiyeniz için sağolun
Cildine uygun daha iyi markalara bakabilirsin hem içerik olarak daha iyi onlar : celenes, ziaja , acnenicamide
Soran
1 yıl
Tamamdır bakacağım. Çok teşekkür ederim önerilerin için. Peki aralarından 1 ini almak istesem sen hangisini tavsiye eder misin araştırmaya vaktim olmuyor bana hazır cevap lazım tekrar çok teşekkür ederim
Celenes c vitaminli yüz yıkama jeli içerik olarak temiz ve güzel ona bakabilirsin. Ben şu an acnecinamide markasına ait yüz yıkama jelini kullanıyorum ( yağlı ciltliyim) bitince celenesi deneyeceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50Yorumun için teşekkür ederim. Formlarda okuduğum da bazı arkadaşlar garnier önermiş bende ona dayanarak almak istemiştim ama şu an vazgeçtim gibi. Tavsiyeniz için sağolun
Yorumun için teşekkür ederim kararsızdım almakta bu yorumu görünce hepten kararsız oldum
Niye öyle dediniz. Hem kararsızım sanırım almayacam.
Cildine uygun daha iyi markalara bakabilirsin hem içerik olarak daha iyi onlar : celenes, ziaja , acnenicamide
Tamamdır bakacağım. Çok teşekkür ederim önerilerin için. Peki aralarından 1 ini almak istesem sen hangisini tavsiye eder misin araştırmaya vaktim olmuyor bana hazır cevap lazım tekrar çok teşekkür ederim
Celenes c vitaminli yüz yıkama jeli içerik olarak temiz ve güzel ona bakabilirsin. Ben şu an acnecinamide markasına ait yüz yıkama jelini kullanıyorum ( yağlı ciltliyim) bitince celenesi deneyeceğim
Kore marka ürünlerini denemeyi çok istiyorum bu konuda bir numaralar :)
Tamamdır çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için peki kullandığınız jel işe yaradı mı 🙂
Evet çok güzel temizliyor yüzü ben memnunum bayadır onu kullanıyorum
www.dermokozmetika.com.tr/temizleme-jeli-150ml
Celenes veya ziaja markasına da göz atmak istersen watsons ve gratiste var
Anladım çok teşekkür ederim peki bi kere kullansak yetiyor mu onu
Ucuzmuş baktım da sence ilk hangisini alayım etkili olsun istiyorum
Yatmadan önce kullanıyorum ben genelde.
Linkini attığımı dene ilk istersen hazır baya fiyatı düşmüş😄 ben memnunum sen de umarım beğenirsin
Tamamdır çok teşekkür ederim. İlk onu sipariş etmeyle başlıyorum o zaman. Umarım memnun kalırım 😊
Teşekkür ederim yorumun için bu ürünü tavsiye edenler olmuş o yüzden karar veremedim ama öneri için de çok sağolun eczaneye de uğrayacağım yakında
Peki niye tavsiye etmiyorsunuz
Daha çok yağlandırıyor
Yorumun için teşekkür ederim kararsızdım almakta şimdi vazgeçtim
YouTube dan araştır bir
Boşuna verirdin
Tamamdır bakacağım teşekkür ederim
Çarşıdan alsaydın ya
Niye sipariş veriyorsun
Alıcaktım da internette daha uygundur diye düşündüm
Kendi orjinal magzasinda kartın varsa eğer daha uyguna bulursun
Tamamdır teşekkür ederim ama kartım yok maalesef internetten almayı düşünüyordum ama bazı arkadaşlar yukarda etkisiz dedi bende vazgeçmiş gibiyim